Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj młody po kilkudniowej akcji budzenia sie co 1,5 godziny. Od ponad tygodnia budzi sie jak w zegarku o północy lub pierwszej a pozniej o 5. Oczywiście od 5 spania juz nie ma. Czasem cos tam dospi po godzinie od wstania,czasem nie i w związku z tym nasz caly piękny plan dnia, który w koncu udalo nam,sie wypracować, poszedl w sina dal
A ja chodzę niewyspana ale i tak sie cieszę bo juz wole to niz wstawanie co godzinę. Byłabym bardziej wyspana gdybym chodzila wczesniej spac ale kurczę wieczorem to jedyny czas dla mnie, dla nas.
-
Dzien dobry wszystkim! Piękny dzień się zapowiada,spacerek obowiązkowy
Co robicie na obiad! Szukam inspiracji
A, jakby ktoś szukał, w Kappahl są okularki słoneczne dla dziewczynki - odlotowe! Różowe, w kwiatki, 100% ochrony UV, 20 PLN. Młoda wymiata ! -
4me wrote:Wydaje mi sie, ze to bylo DPD ale na100% nie jestem pewna
Do mnie od nich slo dokladnie jeden dzien - wiec moze juz dzis bedzie;) jestem ciekawa Twoich wrażeń. -
Ja wyjadam zapasy z zamrażarki, dziś zrazy od teściowej, może jakąś kasze dogotuję, bo obierać ziemniaków mi się nie chce.
Moja śpi różnie czasem, budzi się co godzinę - a znowu dziś od 23.30 do 5.30 pospała. Chyba, że karmiłam ją na śpiąco i nie pamiętam
A co do okularków
easymum, MadziaRatMed, Anitka201, karolcia87, julita, chabasse, 4me, Dżuls, agatka196, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny! widzę że od dłuższego czasu przeplata się temat spacerówek, jakoś nie miałam okazji nawet zastanowić się czy kupić takową ale pewnie z czasem stwierdzę że lekki wózek się przyda, póki co za chwilę zdejmuję gondolę i zakładam spacerówkę ale tą z kompletu od gondoli.
łączę się w bólu z tymi, którym popsuły się dzieci w temacie spania, jak do tej pory było u nas jedno karmienie w nocy to od kilku dni dwie pobidki, głodomor!!
dzisiaj czeka mnie wizyta u dentysty bo wczoraj jedząc bułkę połamałam piątkę echhhh
-
U mnie dziś frytki z piekarnika, pie*dolę, nie gotuję,bo tak.
Dowartościowałam się dzisiaj. Kupowałam bilet autobusowy w kiosku. Podchodzę, w okienku kulturalny i szarmancki drecho-szczyl, lat może 22, mówię: "poproszę bilet jednorazowy", a on na to: "ulgowy, ma się rozumieć?". I żeby nie było, to zanim zdążyłam załapać o co mnie pyta, bo już od jakiegoś czasu nie jeżdżę ZTM, to faktycznie, przed nosem wylądował bilet ulgowy, bo inaczej to myślałabym obie że pewnie robi sobie ze mnie jaja. No ja na to, że dziękuję, fajnie by było, ale już nie te lata (ja! Prawie 30tka i dwójka dzieci na karku). Gościu oczy wywalił, coś tam mruknął i podał ten normalny biletA najśmieszniejsze, że akurat miałam męża na telefonie, bo śpieszyłam donieść że już wracam do domu i zaraz koniec jego samotnej gehenny z dziećmi, idę z odsieczą
I mówię do słuchawki: "stary nie uwierzysz!
" a po drugiej stronie słyszę jak się śmieje bo wszystko słyszał.
No wiosna idzie!Anitka201, chabasse, la_lenka, 4me, karolcia87, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:4me przyszedł wózek
fajowy jest
te kółka to takie jakby gumowe
juz się bałam ze to taki twardy plastik. Faktycznie wózek wchodzi w delikatne drgania.
-
U nas tez wiossenie, pieknie ale my dzis w rozjazdach- latamy i zalatwiamy rozne sprąwy wiec dzis niestety bez spaceru. A mlody biedmy tylko wkladany i wyjmowany jest z fotelika non stop
taki dzien musi przezyc
wlasnie sie cycamy i musimy leciec dalej. Oby zdazylo sie ulozyc w bruzszku bo u nas za szybkie wlozenie do tego beznadziejnego fotelika to od razu ulanie polowy obiadu
-
Hejka
Mam nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie
Podczutuje Was,ale zawsze jak chce coś napisacto Krzyś sie budzi...tym razem jakiś wyjątek wiec pare słów...
dzisiaj mieliśmy szczepienie Krzyś wazy 9.30 kg ,bardzo grzeczny,w nocy budzi sie tylko koło północy i dalej lula do 6.Nie wiem kiedy zleciało ale zaraz będzie pół roczku...
Noi chyba najważniejsza informacja ,którą powinnam sie podzielić...zostane wrześniową mamą2016 ! termin 27.09...mimo,iż nie planowaliśmy tak szybko to bardzo sie ciesze ale też boje jak to będzie
Życze wszystkiego dobrego dziewczyny !4me, Kassie, la_lenka, Anitka201, karolcia87, Kucykowa, Lilla My, julita, agatka196, chabasse, MadziaRatMed, przyszła mama, Dżuls, Wonderland, edysia5, Carolline lubią tę wiadomość
-
Anula gratulacje, choć to na pewno będzie wyzwanie.
U nas dziś gorączka i marudność, mam nadzieję, że to ząb, a nie przeziębienie. Może jutro coś się wyklaruje bo widać, że mała się męczy.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia