Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Kassie Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 gratulacje :-) i zycze spokojnej ciazy :-)

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczaki, ale wiadomość! Gratulacje!

Też się zastanawiałam kto będzie pierwszy. Na pewno duże wyzwanie tak rok po rok, ale za to jest szansa, że dzieci będą miały ze sobą super kontakt. :D

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Do lata forum padnie :D jak ktos bedzie chcial dalej pisać bedzie musial sie postarać o nowa dzidzie jak Anula :)

Gratulacje!!! Zastanawiałam sie kto bedzie pierwszy :D
    Ee tam podtrzymamy je przy życiu :-)

4me lubi tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam do was najwięcej pisze ze spaceru. Idę z komórką, mała śpi, a ja albo czytam albo stukam posta :P
    Tylko specjalnie wybieram odludne ścieżki, albo do lasu jadę, żeby na ludzi nie wjechać ;)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula, gratulacje! Ale nowina! Cieszysz się? No i właśnie, jak się czujesz, jak sobie radzisz? W każdym razie dużo zdrowia i dbaj o siebie :)

P.S. niezła kluska z Twojego młodzieńca ;) moja starsza o 3 tygodnie a waży 7150, ponad 2 kg różnicy :)

gg64rl68s121551a.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie daję jeszcze z pół roku, młoda będzie miała roczek. Ale zobaczymy co życie przyniesie :)

gg64rl68s121551a.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Ja sobie daję jeszcze z pół roku, młoda będzie miała roczek. Ale zobaczymy co życie przyniesie :)
    Ja z rok-półtora. Może więcej... Czuję, że mnie mój wiek goni, ale boję się, że nie ogarnę sama, z dala od rodziny, 2 maluchów.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula gratulacje! Krzyś szybko będzie miał się z kim bawić, ciekawe czy będzie braciszek czy siostrzyczka ale tego niebawem się dowiesz :) gdyby nie moje CC to też pewnie już byśmy się starali o rodzeństwo a tak trzeba się wstrzymać przynajmniej do września, zaczekamy ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lennka, ja też bez nikogo do pomocy, ale tak jak piszesz czas goni. Raz że wiek, dwa że im później tym sił mniej. Teraz myślę, że siłą rozpędu dam radę. Choć nie ukrywam, chwilami wizja ogarnięcia dwójki szkrabów mnie przeraża. Ale z drugim ponoć łatwiej, chociaż moja to wyjątkowo łatwy w obsłudze egzemplarz. Gorzej jak drugie postanowi być przeciwieństwem siostry ;)

edysia5 lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula Gratulacje!!!

My wczoraj byliśmy u pediatry. Mała waży 7150 i cały czas(już 3 miesiąc) trzyma się 25 centyla, więc super :-) Szczepienie odłożone z powodu kataru.

Poza tym wszystko ok, młodej posmakowała ta polecana przez was kaszka hippa(jaglano- ryżowo-kukurydziana) i chętnie ją zjada jako dodatek do owoców.
    Lecę spać bo u nas też pobudki coraz wcześniejsze o 5-6 i to już tak na dobre...

sRUqp2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula gratuluję i spokojnej ciąży

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Lennka, ja też bez nikogo do pomocy, ale tak jak piszesz czas goni. Raz że wiek, dwa że im później tym sił mniej. Teraz myślę, że siłą rozpędu dam radę. Choć nie ukrywam, chwilami wizja ogarnięcia dwójki szkrabów mnie przeraża. Ale z drugim ponoć łatwiej, chociaż moja to wyjątkowo łatwy w obsłudze egzemplarz. Gorzej jak drugie postanowi być przeciwieństwem siostry ;)
    Ja się jednak boję :(
    Ta ciąża jednak nie była najłatwiejsza, szpital, dwa miesiące plackiem przy krwiaku... Boję się, a jakby to się powtórzyło? Co bym zrobiła mając teraz małe, niemobilne dziecko, które trzeba podnieść, ukołysać, znieść po schodach choćby do lekarza? Chociaż chciałabym kolejną ciąże, kolejne dziecko, najlepiej już - to najlepsze co mnie w życiu spotkało. <3

easymum lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulla 1990 gratulacje :-D spokojnej ciąży kochana :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulla1990 gratuluję!
    Mam WOZEK! Dziewczyny jest super ;) mala zadowolona, nawet zasnela w nim :))prowadzosoe jak marzenoe,ma regulowana raczke i duzy kosz ma Zakupy, zmiescil się w moj bagaznik w polo! No i jest piekny <3 ps. Espiro sonic nowosc dzis była premiera

la_lenka, easymum lubią tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed, a może zapytasz siostry w moim imieniu o radę? Kusi mnie kupno wózka - nie interesuje mnie składnie, nawet waga (bo wózek zostawiam na klatce). Ale! Chcę duże koła które przejadą po dołach, błotach i chaszczach. I chciałabym jak najwyższą rączkę, bo mój mąż (2 metry) nie daje rady prowadzić obecnego. :(

Znaczy tak - mamy Bartatine. I ja kocham ten wózek w wersji gondoli. Miękka amortyzacja na skórzanych pasach, duże koła - po prostu czołg, na każde warunki. Ale wszędzie czytam że spacerówka jest taka se i zastanawiam się czy nie wymienić.
    Poza tym mamy maclarena. Wysoki, zwrotny wózek. Chyba będzie fajny. Ale mam wrażenie, że to raczej wózek na zakupy, podróż - boję się że po leśnych ścieżkach może nie być wygodnie, stad pomysł na jeszcze pośredni.
    Moim skromnym marzeniem jest przekrecana rączka, ale zaakceptuje bez tego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 23:36

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula Gratulacje ! ale fajnie będziesz mieć dwoje z jednego miesiąca tylko rok się zmieni :) ten wrzesień jednak magiczny jest :)

Kacperek za 8 dni skończy 7mcy a w poniedzialek jak byliśmy na szczepieniu to ważył 7250 więc jest raczej szczuplutki:)

My przez cc też będziemy musieli poczekać na kolejne maleństwo aczkolwiek nie ukrywam, ze mógłby ten czas szybko zlecieć.

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy pół roku! Moja cudna kruszyna już taki poważny wiek ;)
    Anula gratulacje :) my to z 2 lata mniej więcej chcemy jeszcze poczekać :)

Anitka201, bento, Kassie, easymum, edysia5, bellaVi, przyszła mama lubią tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nowości, mojemu idą górne dwójki lub trójki 5zn juz się przebijają. O tyle dziwna sytuacja ze byłam pewna że teraz wyjdą jemu dolne zęby bo ma strasznie opuchnięte dziasla. Także może z tego powodu gorzej śpi? (Łudzę się)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki widok: jem śniadanie wygladam przez drzwi tarasowe i przed nosem przebiega mi sarna :-)

easymum, 4me, Dżuls lubią tę wiadomość

• anula1990 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane !
    My tez nie spodziewaliśmy ,ze tak szybko Krzys bedzie miał rodzeństwo.
    Czuje sie dobrze mimo,że cięzko mi.
    Jestm po cc wiec musze monitorować stan blizny na usg.
    Na dzień wczorajszy lekarz obstawia ,że bedzie córka ale nie nastawiam sie bo Krzyś miałbyć tez córeczka hihi....poczekam do połowkowych badań.

easymum, Carolline, Czarna_88, przyszła mama lubią tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
‹‹ 3047 3048 3049 3050 3051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ