Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula gratulacje! Krzyś szybko będzie miał się z kim bawić, ciekawe czy będzie braciszek czy siostrzyczka ale tego niebawem się dowiesz
gdyby nie moje CC to też pewnie już byśmy się starali o rodzeństwo a tak trzeba się wstrzymać przynajmniej do września, zaczekamy
-
Lennka, ja też bez nikogo do pomocy, ale tak jak piszesz czas goni. Raz że wiek, dwa że im później tym sił mniej. Teraz myślę, że siłą rozpędu dam radę. Choć nie ukrywam, chwilami wizja ogarnięcia dwójki szkrabów mnie przeraża. Ale z drugim ponoć łatwiej, chociaż moja to wyjątkowo łatwy w obsłudze egzemplarz. Gorzej jak drugie postanowi być przeciwieństwem siostry
edysia5 lubi tę wiadomość
-
anula Gratulacje!!!
My wczoraj byliśmy u pediatry. Mała waży 7150 i cały czas(już 3 miesiąc) trzyma się 25 centyla, więc superSzczepienie odłożone z powodu kataru.
Poza tym wszystko ok, młodej posmakowała ta polecana przez was kaszka hippa(jaglano- ryżowo-kukurydziana) i chętnie ją zjada jako dodatek do owoców.
Lecę spać bo u nas też pobudki coraz wcześniejsze o 5-6 i to już tak na dobre...
-
easymum wrote:Lennka, ja też bez nikogo do pomocy, ale tak jak piszesz czas goni. Raz że wiek, dwa że im później tym sił mniej. Teraz myślę, że siłą rozpędu dam radę. Choć nie ukrywam, chwilami wizja ogarnięcia dwójki szkrabów mnie przeraża. Ale z drugim ponoć łatwiej, chociaż moja to wyjątkowo łatwy w obsłudze egzemplarz. Gorzej jak drugie postanowi być przeciwieństwem siostry
Ta ciąża jednak nie była najłatwiejsza, szpital, dwa miesiące plackiem przy krwiaku... Boję się, a jakby to się powtórzyło? Co bym zrobiła mając teraz małe, niemobilne dziecko, które trzeba podnieść, ukołysać, znieść po schodach choćby do lekarza? Chociaż chciałabym kolejną ciąże, kolejne dziecko, najlepiej już - to najlepsze co mnie w życiu spotkało.easymum lubi tę wiadomość
-
Anulla1990 gratuluję!
Mam WOZEK! Dziewczyny jest supermala zadowolona, nawet zasnela w nim
)prowadzosoe jak marzenoe,ma regulowana raczke i duzy kosz ma Zakupy, zmiescil się w moj bagaznik w polo! No i jest piekny
ps. Espiro sonic nowosc dzis była premiera
la_lenka, easymum lubią tę wiadomość
-
MadziaRatMed, a może zapytasz siostry w moim imieniu o radę? Kusi mnie kupno wózka - nie interesuje mnie składnie, nawet waga (bo wózek zostawiam na klatce). Ale! Chcę duże koła które przejadą po dołach, błotach i chaszczach. I chciałabym jak najwyższą rączkę, bo mój mąż (2 metry) nie daje rady prowadzić obecnego.
Znaczy tak - mamy Bartatine. I ja kocham ten wózek w wersji gondoli. Miękka amortyzacja na skórzanych pasach, duże koła - po prostu czołg, na każde warunki. Ale wszędzie czytam że spacerówka jest taka se i zastanawiam się czy nie wymienić.
Poza tym mamy maclarena. Wysoki, zwrotny wózek. Chyba będzie fajny. Ale mam wrażenie, że to raczej wózek na zakupy, podróż - boję się że po leśnych ścieżkach może nie być wygodnie, stad pomysł na jeszcze pośredni.
Moim skromnym marzeniem jest przekrecana rączka, ale zaakceptuje bez tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 23:36
-
Anula Gratulacje ! ale fajnie będziesz mieć dwoje z jednego miesiąca tylko rok się zmieni
ten wrzesień jednak magiczny jest
Kacperek za 8 dni skończy 7mcy a w poniedzialek jak byliśmy na szczepieniu to ważył 7250 więc jest raczej szczuplutki:)
My przez cc też będziemy musieli poczekać na kolejne maleństwo aczkolwiek nie ukrywam, ze mógłby ten czas szybko zlecieć.Marzenia się spełniają
-
Mamy pół roku! Moja cudna kruszyna już taki poważny wiek
Anula gratulacjemy to z 2 lata mniej więcej chcemy jeszcze poczekać
Anitka201, bento, Kassie, easymum, edysia5, bellaVi, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Dziekuje kochane !
My tez nie spodziewaliśmy ,ze tak szybko Krzys bedzie miał rodzeństwo.
Czuje sie dobrze mimo,że cięzko mi.
Jestm po cc wiec musze monitorować stan blizny na usg.
Na dzień wczorajszy lekarz obstawia ,że bedzie córka ale nie nastawiam sie bo Krzyś miałbyć tez córeczka hihi....poczekam do połowkowych badań.easymum, Carolline, Czarna_88, przyszła mama lubią tę wiadomość