Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula - gratulacje! Spokojnej ciąży życzę
Julita - Anastazja wyglada na roczną dziewczynkę. Śliczna córa Ci rośnie
U nas uczulenie chyba na marchew. Zaczerwienienie z szyjki zniknęło, zaczęłyśmy od nowa worowadzać wszystkie produkty i po marchewce znów się pojawił rumień. Szkoda, bo w sumie marchewka jest podstawą większości gotowych dań
Mnie znów złapała jakaś jednodniowa choroba, stan podgorączkowy, ból mięśni i stawów. Generalnie czułam się jak zdjęta z krzyża. Dzisiaj juz troszkę lepiej, ale głowa nadal ćmi. Mam nadzieję, ze jutro już będzie ok, bo mam fryzjera umówionego także żal byłoby nie pójść.
Miłego dnia -
Czy ona ma kolczyki??? Zazdroszczę tych wlosow!!
Edit juz doczytalam, ze ma kolczykione sa metalowe? Mnie zawsze te śrubki denerwowaly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 13:14
-
Hej wszystkim.
Anula-gratulacje!
Julita, włosy Twojej córci poprostu cudo, sliczna dziewczyna.
U nas pogoda piękna więc wczoraj odbylismy meeega dlugi spacer:)
a tak poza tym młody chyba nie toleruje glutenu, za kazdym razem jak dodam manne do obiadku idzie brzydka kupa, juz podczas jedzenia..wiec przestalam podawac, ale kiedy zaczac jeszcze raz? po roczku? orientujecie sie? -
MadziaRat kolczyki są ze stali chirurgicznej, takie nie uczulają ale za 2-3 tyg. zakładam złote
tak czytam i czytam odnośnie waszych doświadczeń z rozdzerzaniem diety i stwierdzam, że potrzebuje chyba więcej luzi w dupie i jak nie chce jeść to się nie spinać i próbować innym razem
wróciłam właśnie ze spaceru, tak wiało że trzeba było dobrze wózek trzymać
-
Szybkie info po spacerze. W Pepco rewelacyjne spodnie dla dziewczynek - takie jeansy, ale miękkie i rozciągliwe. Ja wzięłam klasyczny granat, ale np. turkus też był cudny i chyba po niego wrócę. Szukałam takich spodni dla małej dłuższą chwilę, dziś weszłam ot tak i takie znalezisko
-
Anula gratulacje! Ja to nie wiem jak kiedyś ogarnę jeszcze jedno (a chciałabym) jak 1 nie ogarniam do końca a sen to towar mega deficytowy. W środe mieliśmy szczepionki i kontrole 5 miesiaca i mała wazy 7330 i ma 65 cm. Ogolnie nie wiem co to sen lub odpoczynek to zamiast sie relaksować aplikowałam o nowa prace i za 2 tyg ide na interview. A właściwie to jadę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfcd21202683.jpg
la_lenka, easymum, julita, Anitka201, karolcia87, Wonderland, chabasse lubią tę wiadomość
-
Czytałyście? Tak sobie myślałam, że to się kiedyś źle skończy ... Szkoda dziecka
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,title,15-roczne-dziecko-zmarlo-po-tzw-ospa-party-Dyrektor-szpitala-przyczyna-smierci-byla-sepsa-i-wstrzas-septyczny,wid,18222042,wiadomosc.html -
Anula!!! Gratulacje i duzo zdrowka i sily bo tego tpobie teraz trzeba bez ograniczen!
A w duszy to zazdraszczam, ja tez po cc i mam czekac co najmniej do wakacji i do tego maly na cycku to nie wiem jak z owulacja
Ale co tam od maja z mezem zabieramy sie do pracy....juz ustalone
edysia5 -
A ja ciągle nie mam okresu
Heh.
Dziś okazało się, że moje problemy z kręgosłupem to m.in. wynik zrotowanej porodem (czy ciążą) miednicy, i można było coś z tym zrobić, ale kilka tygodni, a nie kilka miesięcy po porodzieMasażer kazał robić trzecie, żeby po porodzie miednicę naprostować, ale podziękowałam, znam tańsze sposoby leczenia kręgosłupa
Btw, usłyszałam dziś parę zachwytów nad moim okazałym biustem i tekst pt: "proszę powiedzieć mężowi, że pani ciało przez najbliższe dwa tygodnie należy do mnie". O_o Wszystko fajnie gdyby to był jakiś Apollo, ale to był mały zbereźny gnom-masażer
Co nie zmienia faktu, że chyba wykupię małżowi jakiś kursik
-
Lenka - a mają w pepco jakies kurteczki wiosenne albo bezrękawniki w rozsądnej cenie? No i ładne oczywiście xD dzis widziałam uroczą parkę w kolorowe kwiatuszki, nie wiem czy po nią nie wrócę, choc wydaje mi się jeszcze za cienka
Caroline - przepraszam, ze zapytam ale czy twoja mała akurat tak spojrzała na aparat czy na problem z oczkami? Sorka ale sama mam zeza więc jestem przewrażliwiona na tym punkcie
Kuzwa,,, jak nie napieprza wiertarką o 21.30 to młotkiem mi teraz stuka nad pokojem małej. Dopiero co położyłam ją spaćwrrrrr
Ps. Odebrałam wyniki mojej tarczycy, nie ma zmian złośliwych, więc mogę odwlec w czasie usunięcie -
moka89 wrote:Lenka - a mają w pepco jakies kurteczki wiosenne albo bezrękawniki w rozsądnej cenie? No i ładne oczywiście xD dzis widziałam uroczą parkę w kolorowe kwiatuszki, nie wiem czy po nią nie wrócę, choc wydaje mi się jeszcze za cienka
-
Nie, moje takie droższe były, 15 albo 19 zł, nie pamiętam, bo brałam coś tam jeszcze. Takie prawdziwe jeansy ze stretchem - ale cienkie i przyjemne. Ja mam obsesję, że dziecku ma być wygodnie, więc taki prawdziwy, sztywny jeans nie ma mowy - ale uwielbiam dzieciaki tak ubrane - dlatego takie rozciągliwe spodnie "robią" co trzeba.
Te co ja kupiłam to klasyczne granatowe z jasnym przecieraniem, ale były jeszcze cudne turkusowe, różowe i jeszcze jakieś inne, ale już mi się nie podobały na tyle żeby zapamiętać detale. Pstryknę jutro fotkę, bo już w praniu. Przymierzyłam córci i wygląda obłędnie, więc chyba pójdę po inne kolory