Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i przyszedł czas na moją dziewczynę - pół roczku wybiło :D
    miłego dnia!

d29a6ebc6d9644damed.jpg

karolcia87, Anitka201, bento, Kassie, easymum, la_lenka, Dżuls, 4me, Lilla My, Natka88, Carmen, MadziaRatMed, Wonderland, edysia5, Carolline, kasig, Czarna_88, chabasse, bellaVi, anula1990, przyszła mama lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita czupryna u Anastazji rewelacja !! Przez nią wygląda na starszą dziewczynkę, no bo przecież jaki niemowlak ma tyle włosów ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 08:04

julita lubi tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita jaaakie wlosiska! Ty już możesz robić małej warkocze :-)

julita lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita Wielkie ŁaŁ, ależ ona ma włosy!! Rośnie Ci piękna córa :-)

julita lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam wczoraj super bodziaki w tesco. 5 sztuk: szare, 2x szaro-białe paski, szare gwiazdki na białym i biały z szarą lamówką, bawełniane za 32 zł! i ogólnie jestem z nich zadowolona :-)
    A i kupiłam też ten gryzak z siateczka canpola, tylko teraz pytanie jakie owoce wkładacie do niego i czy są surowe??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 08:47

sRUqp2.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Anastazja cudna! Jakie długie włosy! Julita, czy ona ma w uszach kolczyk?

julita lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 <3 <3 <3 <3 Boszzz Anastazja <3 <3 <3 <3 <3

julita lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula! Jaki czad! Gratulacje, spokojnej ciąży! :D

8pdp47e.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziewczyny, nie muszę dodawać że obrastam w piórkach po waszych komentarzach :D
    kudły tak jej rosną, że w ruch poszła spinka żabka, którą spinam grzywkę do tylu bo zachodzi jej na... nie nie, nie na oczka, na nosek ;)

easymum, tak młoda ma kolczyki od równych dwóch tygodni. przekłucie brzebiegło bezproblemowo, przy pierwszym uchu się nie zorientowała a przy drugim 5 sekund miała podkówkę na ustach no i od początku nie ma żadnych problemów typu ropienie, zaczerwienienie czy ciąganie się za kolczyki więc jestem zadowolona, stwierdziłam że to najlepszy moment na kolczyki bo sama w tym wielu nosiłam już błyskotki w uszach, choć wiem że zdania na temat kolczyków u tak małych dzieci są podzielone

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita - tatuś niech sobie lepiej od razu kupi strzelbę na adoratorów :P

julita, Natka88 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, jakie włosy! <3
    Zacznę mojej jakieś wcierki robić na porost włosów albo co ;)

easymum, Natka88 lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    A i kupiłam też ten gryzak z siateczka canpola, tylko teraz pytanie jakie owoce wkładacie do niego i czy są surowe??

kilka razy widziałam jak mój chrześniak jadł surowe jabłuszko z takiego gryzaka, taki mus/soczek robił się z kawałka jabłka :)

a mnie to całe rozszerzanie diety stresuje, za nami tydzień dyni i tydzień dyni + ziemniaka, raz jest wielka awantura a raz wcina jak stara baba. nie wiem co robić gdy są awantury czy na siłę podawać czy przełożyć karmienie na inną godzinę czy w ogóle w danym dniu odpuścić? czasem myślę, że to jedzenie które przygotowuje jest mniej atrakcyjne smakowo niż to ze słoiczków?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 10:19

bento lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam na luzie karmie - chce to je, nie chce to spoko, poprawi cyckiem. Na razie ma poznać smaki, nauczyć się procesu jedzenia, na realne zaspokajanie głodu w ten sposób ma jeszcze czas.

Co do słoiczka - to moja początkowo też wolała. Ale odkryłam w czym rzecz - moja marchewka była mniej zblendowana i panienka nie potrafiła sobie jeszcze poradzić z większymi kawałkami. Przetarłam przez gęste siteczko i jest ok.
    A w ogóle powoli mam wrażenie, że czas na blw przychodzi, bo mała zaczęła się bardzo interesować samodzielnym jedzeniem. Wyrywa mi łyżeczkę i wkłada do buzi, więc powoli myślę o podaniu kawałków. Tylko stracha mam, że się zakrztusi, ale muszę się odważyć, do osiemnastki papek jeść nie będzie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam przepychanki z młodą, raz jadła, raz pluła i zaciskała buzię, ale pomogło podawanie posiłków o stałych porach i młoda teraz tak jest wyregulowana, że już jak widzi łyżeczkę to sama otwiera buzię :D Jak zaczyna za dużo się przy tym kręcić, machać łapami i przestaje otwierać buzię, to uznaję że jest najedzona i odpuszczam. A co do grubszych kawałków, to dałam jej odrobinę słoika mięsnego z małymi kluseczkami i najpierw było zdziwienie co ta matka wsadziła jej do buzi, a potem już normalnie rozcierała to sobie jęzorem i wyjadła całe do dna :) Z samodzielnym gotowaniem poczekam aż będą lepsze warzywa i będzie stabilnie siedzieć.

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daję raz słoik, raz gotowane. Boję się żeby się nie przyzwyczaiła tylko do słoików.
    Na pewno mięso początkowo pójdzie ze słoików, bo ja nie mam w sobie tyle samozaparcia żeby jej ugotować np. królika. Jak zacznie jeść coś normalniejszego, indyka, kurczaka, wołowinkę to już mogę gotować, ale ten niby najdelikatniejszy królik mnie odrzuca.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita Twoja córka jest śliczna! Boszzz ona ma tyle włosów, ze wygląda na roczna dziewczynke. Notabene niedługo bedzie miała wiecej włosów niz ja :D
    Cudo! Oj ojciec sie namęczy pilnując Wam tej cory :D

julita lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento ja tez dopiero co kupilam gryzak- tylko,ze silikonowy kidsme. Jestem mega zadowolona a raczej młody jest. Do tej pory dawalam surowa gruszkę i surowe jabłko. Pewnie sprobuje niedługo tez banana. Ja sie w gotowanie tak malych ilości nie bawię ;)

Jak chcesz byc bardzo eko to możesz umyć owoce tez po obraniu ze skorki, żeby nie przenosić tych wszystkich pestycydów i innych beee na obrane jabłko i tyle ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 11:10

bento lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ciąg dalszy gorączki i co za tym idzie dziś kisimy się w domu. Na razie mała śpi, dalej nie wiem czy to zęby, ale innych objawów brak.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jabłko i gruszkę to wcale nie w małej ilości gotuję. Sama też to uwielbiam :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 3048 3049 3050 3051 3052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ