X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Z tego co widziałam, to większość ma ok 85 cm.
    Dzięki, bo mój wózek na dole i nie mam jak zmierzyć. A na allegro różne, zastanawiałam się jak daleko to powinno sięgać (na podnóżek tez?) żeby było wygodnie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Dzięki, bo mój wózek na dole i nie mam jak zmierzyć. A na allegro różne, zastanawiałam się jak daleko to powinno sięgać (na podnóżek tez?) żeby było wygodnie.
    Ja bym chciała, żeby wystawało minimalnie za to miejsce, na którym dziecko siedzi, nie musi zachodzić na podnóżek, bo on się najbardziej syfi.

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wezmę chyba taką:
    mh50krxsf4rx_t.jpg

[
    rpsu92se7uik_t.jpg

z tej aukcji:
    http://allegro.pl/zestaw-dwustronna-wkladka-do-wozka-i-motylek-minky-i5393517959.html

Mam przerażająco smutny, granatowy (ale taki brzydki odcień, jeszcze w połączeniu z szarym) wózek, i muszę go jakoś rozweselić, a do tego ciężko coś dobrać. Jak któraś ma taki sam i jej się nie podoba, albo brzydko uszyte, albo ma jakieś zastrzeżenia, to krzyczeć zanim kupię :D

4me lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls super ta wkładka :-)

• easymum Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls, ja kupiłam na innej aukcji ale tyle samo kosztował komplet. Jednak ja jestem trochę zawiedziona, bo bawełna cienka, minky ok, ale całość taka bardzo miękka. teraz wzięłabym u Makaszki, tylko ze strony, bo jest rabat. Cóż, najwyżej za jakiś czas wymienię ;)

gg64rl68s121551a.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie ma być właśnie takie cienkie? Kurcze, przydałoby się to gdzieś pomacać. To był ten sam sprzedawca?

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee... przekopałam się przez Makaszkę i ma strasznie oklepane wzory :(

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lato idzie, nie musi być jakieś super puchate. Dodatkowo ja bym (będę) dwa brała, bo już widzę potencjał wysmarowania soczkiem, lodzikiem, bułeczką itp.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Ja wezmę chyba taką:
    mh50krxsf4rx_t.jpg

[
    rpsu92se7uik_t.jpg

z tej aukcji:
    http://allegro.pl/zestaw-dwustronna-wkladka-do-wozka-i-motylek-minky-i5393517959.html

Mam przerażająco smutny, granatowy (ale taki brzydki odcień, jeszcze w połączeniu z szarym) wózek, i muszę go jakoś rozweselić, a do tego ciężko coś dobrać. Jak któraś ma taki sam i jej się nie podoba, albo brzydko uszyte, albo ma jakieś zastrzeżenia, to krzyczeć zanim kupię :D

Dzuls wizualnie super. Na pewno ożywi Ci Twój wózek ale jesli Easmum mowi, ze słaba jakość to bym się zastanowiła bo to jednak super tanie nie jest- 99 pln sporo.

Ja znam jeszcze taka marke- na facebooku chwalą ale osobiście nie dotykałam...

http://milutekhandmade.com.pl/pl/c/DO-WOZKA/13

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Dzuls sprawdz sobie jeszcze La millou. Oni maja super jakość a ceny tych wkladek jak za Twoja ale bez poduszki... Mysle, ze warto...

http://www.lamillou.com/shop/stroller-pad

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pieeeerdziele zsczelam buszować po lamillou- niech ktos mi zablokuje konto. Juz piekna chusteczkę na głowę na lato dla małego wyszukalam :/ ale jeszcze się trzymam! Nie kupuje ! Poczekam aż bede w pepco za grosze ;)

P.S. Przyszła mi dzis torba Skip Hop- super jest zadowolona oczywiscie ;)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 20:37

easymum lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • PePePe Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Kurcze Dzuls sprawdz sobie jeszcze La millou. Oni maja super jakość a ceny tych wkladek jak za Twoja ale bez poduszki... Mysle, ze warto...

http://www.lamillou.com/shop/stroller-pad

Ja mam La Millou- jest naprawde super. Udalo mi sie tez zalapac na rabat 20%

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie oglądałam La Millou i wcale nie są takie znowu drogie, tylko wzory, o dziwo, słabe, ale jeszcze pogrzebię. Kurczę, wypatrzyłam sobie akurat ten wzór, bo długo szukałam czegoś z ładnym, a nie pstrokatym granatem minky, i bawełną w żywych kolorach i nie na białym tle (od razu odradzam, pierwszy soczek czy marchewka poleci na wózek i pozamiatane, to się nie spiera) i nie żadne cholerne sówki, zygzaki, czy kropeczki. Rozumiem, że macałyście La Millou? A kusi mnie też ta poduszka, bo moja spacerówka jest ogromna i przydałoby się jakoś w tym dziecku ustabilizować główkę.
    Wkurzają mnie te wściekłe kolory minky ... A może marudna jakaś dziś jestem... może okres się zbliża? :D Halo, czy ja jedna ostałam się jeszcze bez okresu???

8pdp47e.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane :-)
    U nas wszystko ok :-)
    Mamy dalej dwa ząbki chociaż Kacper od wczoraj bardzo marudny i widać ze dzieje się coś u góry wiec czekamy na nowe małe zabale :-D
    Mały nie raczkuje nawet pupy nie chce podnieś ale za to ślicznie siedzi no i w łóżeczku podnosi się troszke na nóżki artysta. A dzisiaj zaczął przemiesZczać się na pupie :-)
    W piątek idziemy na szczepienie wiec będziemy znać nową wagę małego w domu wychodzi nam już 8.5 kg :-) miłości .

Buziaki dla was i waszych maluszków oraz dużo zdrówka dla wszystkich :-*

Dżuls, la_lenka, karolcia87, 4me, chabasse, easymum lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG TE KONIKI <3 http://www.lamillou.com/shop/wyjatkowosci/angels-wings-pony-fuchsia

la_lenka, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniki cudo, ale jest też taka wkładka?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Koniki cudo, ale jest też taka wkładka?
    Nosz kurde, wygląda na to, że kończy się seria z konikami i zostałą tylko poducha... Jakbyś znalazła to podrzuć, one są tak fajne, że wzięłabym też kocyk.

8pdp47e.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ja pieeeerdziele zsczelam buszować po lamillou- niech ktos mi zablokuje konto. Juz piekna chusteczkę na głowę na lato dla małego wyszukalam :/ ale jeszcze się trzymam! Nie kupuje ! Poczekam aż bede w pepco za grosze ;)

P.S. Przyszła mi dzis torba Skip Hop- super jest zadowolona oczywiscie ;)))
    Jezu..ja poluje na kocyk bambusowy (otulacz) i ciągle mi szkoda pieniedzy :-)

• mmalutka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Jezu..ja poluje na kocyk bambusowy (otulacz) i ciągle mi szkoda pieniedzy :-)

My mamy odurodzenia z Lullalove.. i jest genialny. Na cały rok. Do tej pory jak mały ma marude to go pacyfikuje otulaczem i od razu się misio wycisza.. teraz jak spi na tarasie w slonku jest akurat :) polecila nam kolezanka i nie żałuję ani złotówki!

tb734z17s9scq0zt.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls ja też bez okresu :-)
    Co do la millou to wykonane jest na prawdę porządnie ale ta wkładka jest cienka. Poduszka jest fajnie wypchana. Ja jestem zadowolona bo zapłaciłam za komplet 1/3 ceny.

‹‹ 3088 3089 3090 3091 3092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ