Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Dzięki, bo mój wózek na dole i nie mam jak zmierzyć. A na allegro różne, zastanawiałam się jak daleko to powinno sięgać (na podnóżek tez?) żeby było wygodnie.
-
Ja wezmę chyba taką:
[
z tej aukcji:
http://allegro.pl/zestaw-dwustronna-wkladka-do-wozka-i-motylek-minky-i5393517959.html
Mam przerażająco smutny, granatowy (ale taki brzydki odcień, jeszcze w połączeniu z szarym) wózek, i muszę go jakoś rozweselić, a do tego ciężko coś dobrać. Jak któraś ma taki sam i jej się nie podoba, albo brzydko uszyte, albo ma jakieś zastrzeżenia, to krzyczeć zanim kupię4me lubi tę wiadomość
-
Dżuls, ja kupiłam na innej aukcji ale tyle samo kosztował komplet. Jednak ja jestem trochę zawiedziona, bo bawełna cienka, minky ok, ale całość taka bardzo miękka. teraz wzięłabym u Makaszki, tylko ze strony, bo jest rabat. Cóż, najwyżej za jakiś czas wymienię
-
Dżuls wrote:Ja wezmę chyba taką:
[
z tej aukcji:
http://allegro.pl/zestaw-dwustronna-wkladka-do-wozka-i-motylek-minky-i5393517959.html
Mam przerażająco smutny, granatowy (ale taki brzydki odcień, jeszcze w połączeniu z szarym) wózek, i muszę go jakoś rozweselić, a do tego ciężko coś dobrać. Jak któraś ma taki sam i jej się nie podoba, albo brzydko uszyte, albo ma jakieś zastrzeżenia, to krzyczeć zanim kupię
Dzuls wizualnie super. Na pewno ożywi Ci Twój wózek ale jesli Easmum mowi, ze słaba jakość to bym się zastanowiła bo to jednak super tanie nie jest- 99 pln sporo.
Ja znam jeszcze taka marke- na facebooku chwalą ale osobiście nie dotykałam...
http://milutekhandmade.com.pl/pl/c/DO-WOZKA/13
-
Ja pieeeerdziele zsczelam buszować po lamillou- niech ktos mi zablokuje konto. Juz piekna chusteczkę na głowę na lato dla małego wyszukalam
ale jeszcze się trzymam! Nie kupuje ! Poczekam aż bede w pepco za grosze
P.S. Przyszła mi dzis torba Skip Hop- super jest zadowolona oczywiscie))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 20:37
easymum lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Kurcze Dzuls sprawdz sobie jeszcze La millou. Oni maja super jakość a ceny tych wkladek jak za Twoja ale bez poduszki... Mysle, ze warto...
http://www.lamillou.com/shop/stroller-pad
Ja mam La Millou- jest naprawde super. Udalo mi sie tez zalapac na rabat 20% -
Właśnie oglądałam La Millou i wcale nie są takie znowu drogie, tylko wzory, o dziwo, słabe, ale jeszcze pogrzebię. Kurczę, wypatrzyłam sobie akurat ten wzór, bo długo szukałam czegoś z ładnym, a nie pstrokatym granatem minky, i bawełną w żywych kolorach i nie na białym tle (od razu odradzam, pierwszy soczek czy marchewka poleci na wózek i pozamiatane, to się nie spiera) i nie żadne cholerne sówki, zygzaki, czy kropeczki. Rozumiem, że macałyście La Millou? A kusi mnie też ta poduszka, bo moja spacerówka jest ogromna i przydałoby się jakoś w tym dziecku ustabilizować główkę.
Wkurzają mnie te wściekłe kolory minky ... A może marudna jakaś dziś jestem... może okres się zbliża?Halo, czy ja jedna ostałam się jeszcze bez okresu???
-
Hejka kochane
U nas wszystko ok
Mamy dalej dwa ząbki chociaż Kacper od wczoraj bardzo marudny i widać ze dzieje się coś u góry wiec czekamy na nowe małe zabale
Mały nie raczkuje nawet pupy nie chce podnieś ale za to ślicznie siedzi no i w łóżeczku podnosi się troszke na nóżki artysta. A dzisiaj zaczął przemiesZczać się na pupie
W piątek idziemy na szczepienie wiec będziemy znać nową wagę małego w domu wychodzi nam już 8.5 kgmiłości .
Buziaki dla was i waszych maluszków oraz dużo zdrówka dla wszystkich :-*Dżuls, la_lenka, karolcia87, 4me, chabasse, easymum lubią tę wiadomość
-
4me wrote:Ja pieeeerdziele zsczelam buszować po lamillou- niech ktos mi zablokuje konto. Juz piekna chusteczkę na głowę na lato dla małego wyszukalam
ale jeszcze się trzymam! Nie kupuje ! Poczekam aż bede w pepco za grosze
P.S. Przyszła mi dzis torba Skip Hop- super jest zadowolona oczywiscie))
-
Anitka201 wrote:Jezu..ja poluje na kocyk bambusowy (otulacz) i ciągle mi szkoda pieniedzy
My mamy odurodzenia z Lullalove.. i jest genialny. Na cały rok. Do tej pory jak mały ma marude to go pacyfikuje otulaczem i od razu się misio wycisza.. teraz jak spi na tarasie w slonku jest akuratpolecila nam kolezanka i nie żałuję ani złotówki!