Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ostatnio byłam zbadać się kontrolnie . Jedynie cholestelor nieznacznie podwyższony, ale muszę trzymać dietę, a i od dwóch miesięcy co jakiś czas głowa mnie boli w okolicy czoła okazało się że mam płyn w zatokach i 11 Idę do laryngologa. Dodatkowo mam mięśniaki ma macicy ale nie groźne i nie duże ale co pół roku kontrola . Za trzy dni 11 miesięcy Wiktor zaczyna, ale ten czas leci szybko . Ale noce dalej do kitu kiedy przejdzie nie wiem. Dobrze że mąż pomaga bardzo dużo.
-
Forum umarlo po raz drugi. Ja wlasnie wyruszam na babska imprezke przed slubna. A tatuś juz do mnie dzwonil, ze chyba zapomnieliśmy dać podwieczorku młodemu.... Upss fakt nie daliśmy
no ale się nie upominal to nam sie zapomnialo w ferworze walki. #zlamatka#
-
Spoko , zmartwychwstanie jeszcze.
U mnie właśnie remont, oczywiście wszystko idzie nie tak, ale walczymy. Obecnie śpimy gdzieś kątem tymczasowo, bo pokój małej nieplanowanie się maluje. Wesoło jest, ale już się nie mogę doczekać jak będzie fajnie!
-
Od tygodnia wrocilismy do stalego rytmu, pilnujemy czasu i Maly spi tylko w lozeczku. Jest spoko. Sam zasypia, maks. 5 min. Spi tez ladnie w nocy. Ale... budzi sie na dobre 5:40-6:00.
Gorna jedynka, ktora wychodzila tydzien temu gdzies sie schowala i juz nie wychodzi.