Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam to samo bo jak ustawiłam wg owulacji to później podczas wizyty gin mówi, że jest tak jak wg ostatniej miesiączki więc przestawiłam na OM i mam spokójDżuls wrote:Od daty ostatniej miesiączki, to jedyna pewna i stała data
I od tej daty wyliczany jest potem termin wpisywany do karty ciąży
Ja mam teraz dwie karty ciąży, (na nfz i prywatnie hehehe) i w jednej mam 18 września, a w drugiej 17ty, i bądż tu mądry. Ja suwak ustawiłam sobie wg OM i już nie będę przy nim gmerać, bo oszaleję.
-
Mozjaka wrote:Hej. Co do kanalowego nie ma reguly. Moj mial robione i mowil ze nic a noc go nie bolalo.
Ja nie lubie jak jest taki natlok urodzin i imienin w jednym miesiacu. My mamy taki kwiecien. Ja, corka i tesc mamy urodziny do tego tesc i maz imieniny. A ze w rodzinie meza wszystkie swieta sa celebrowane, to po 2 tyg sluchania kto teraz ma swoje swieto ja czuje sie wykonczona i na przekur mowie, ze urodzin nie obchodze
U nas w rodzinie są takie dwa miesiące, jest to maj i właśnie sierpień
-
U mnie to jest czerwiec i listopad, ale solenizanci łaskawie robią jedną hurtową imprezę, bo szkoda czterech kolejnych weekendów na imieniny u cioci i kurtuazyjne herbatkiLady Savage wrote:U nas w rodzinie są takie dwa miesiące, jest to maj i właśnie sierpień

-
la_lenka wrote:Uee, ciężka noc za mną, wczoraj zjadłam kawałek pizzy i żałuję, mdli mnie jak wściekłe.

Za mną też przed samym spaniem tak mocno kichnęłam, że potem całą noc mnie brzuch bolał a ja się martwiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nic nie wiem moze do pracy leciala dzisiaj i pozniej napiszeLady Savage wrote:Wrąbałam dwie galaretki z kurczakiem, groszkiem i marchewką polane cytrynką i jest mi bardzo dobrze

A propo ktoś wie co Angelą? Wczoraj o 18 miała badanie usg i cisza nie odezwała się,
-
Może się odezwie Angela , a co do imienin urodzin itp jedynie ja z mężem mamy imieniny dzień po dniu
no w maju nam się szykuje dużo wydatków bo 2 komunie i nasza pierwsza rocznica ślubu no i w czerwcu moja mama i tato maja urodziny a tak to tak masowo jak reszta to nie mamy w rodzinie
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH