Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kiedyś lubilam bardziej, teraz mi jakoś zobojetnialo. Chyba już starość mnie dopada.Lady Savage wrote:
Czy jakaś z wrześniowych mamuś
lubi anime, mange ?
Tylko nowe Sailorki oglądam, ale głównie z sentymentu.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Wydaje mi się że gada głupoty i tyle, w ogóle jesteśmy w sezonie gdzie tych witamin no nie ma za dużo, nawet słońca za dużo to nie ma, moim zdaniem to nie zaszkodzi, a dziecko się urodzi jakie się urodzi, boziu moja mama brała te witaminy i ja miałam 2300 ;/ głupoty lekarz gada i tyle
nie wiem pow ze jego pacjentki z femibionem rodzily wieksze dzieci -
no i mi tak pow wiec ja biore tez teraz kwas foliowy i jod tylko4me wrote:Dziewczyny a ktoras z Was nie bierze w ogóle witamin?
Bo mi na ostatniej wizycie to chyba byl 8 tydzień- teraz jestem w 10 i mam dzis kolejna- powiedzial, ze narazie mam nie brać tych wieloskladnikowych witamin bo to za wcześnie? Tylko kwas foliowy i witaminę d3
Ja sie zatem słucham i narazie tylko to zażywam... -
To są jakieś nowe?la_lenka wrote:Ja kiedyś lubilam bardziej, teraz mi jakoś zobojetnialo. Chyba już starość mnie dopada.
Tylko nowe Sailorki oglądam, ale głównie z sentymentu.
ja myślałam że to przestali rysować lata temu
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Odstawianie progesteronu w ciąży jest bardzo ryzykowne...Staraczka23 wrote:A co z tą luteiną jak mi nie zapisał a starczy mi na tydzień ? Plamień nie mam dzisiaj lutka nie wzięłam rano , tak myślę może odstawię lub wieczorem przez 2 dni wezmę tylko i koniec a jak się coś poleje to znowu będę brałaAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
No ja dziewczynki l4 mam do 2 marca więc będę musiała się pojawić na wizycie 3. Wczoraj bratowa mojego M zadzwoniła że była na Usg jest w 18 tyg ciąży i poznała płeć córeczka. Już się nie mogę doczekać kto u mnie pod serduszkiem zagościł. Jakieś mam przeczucie że tam synuś jest ☺Lady Savage wrote:tak niech jeszcze andzia do tego dojdzie to będzie tak jak na początku

-
nick nieaktualny
-
Jest teraz seria Sailor Moon Crystal - z okazji 20 rocznicy wydania oryginalnej serii. Jest to wiernniejsza adaptacja mangi niż było w anime. Nowe odcinki są co 2 tygodnie, można oglądać w internecie online.eM wrote:To są jakieś nowe?
skabarka lubi tę wiadomość
-
eM wrote:To są jakieś nowe?
No co Ty, oczywiście że są nowe
powstały 2 sezony nowe, wiem że 3 jest dostępny w Japonii do nas nie dotarł i chyba nie dotrze bo już czekam 2 lata, i są filmy
z 5 chyba
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH