SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz SweetCherryPie:) Swoją drogą to straszne, że u innego lekarza całkiem inne wyniki.

Anulka20 ja jeszcze słyszałam o Stefaniak na NFZ i ona też pracuje w szpitalu. Kiedyś trafiłam do szpitala, to miałam z nią do czynienia- bardzo sympatyczna kobieta.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry, dobrze, że masz to drugie usg i ze zrobiłaś test. Będziesz spokojniejsza. To nic nowego, że w w takich sytuacjach koniecznie trzeba zrobić badanie u innego lekarza. Poprostu dla własnego spokoju i żeby niepotrzebnie nie stresować dziecka.
    A ten pierwszy lekarz może miał słabszy, mniej dokładny sprzęt. Dobrze, że się wszystko wyjaśniło i jest ok.
    Musimy się do tego przyzwyczaić i zapominać i iść dalej. Przed nami pękna perspektywa września :)

gg64rl68s121551a.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamoo.. sweetcherry.. ale Ci nerwówkę zafundowali.. Kurcze.. no ale to bombastyczna wiadomość.. Widzisz,... trzeba być zawsze dobrej myśli choćby się wydawało, że jest źle to trzeba jeszcze sprawdzić i wierzyć, że wszystko będzie dobrze... Hehh.. nasze kciuki pewnie też się tu przydały.. Super wieści.. Wstępnie gratuluję..!!

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    U mnie wyglada to tak. Ide do lekarza, robi mi badania, daje zwolnienie i ewentualna recepte, mowi jakie wyniki mam zrobic. Skierowania na badanie nie daje tylko na kartce napisal co mam zrobic. Daje mi paragon ja place i wychodze. Za wszystkie badania w labolatorium trzeba rowniez placic.
    Ja chodze prywatnie do lekarza i to on pokrywa koszty badan ktore mi zleca.Musi miec umowe z laboratorium.

aldonaa lubi tę wiadomość

1usa8u69die0y60t.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Jestem już po USG. Niestety nie jest dobrze. Przezierność 2,7 mm, crl 5,66 cm, kość nosowa niby jest ale malutka, bo ma 1,3 mm :( płeć chłopiec.Zaraz będę miała pobieraną krew na test Harmony. Jakimś cudem udało nam się zdobyć 2600 zł na to badanie...

Będzie dobrze!

Witam 3 nowe dziewczyny wpiszcie się na listę na pierwszej stronie

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę też że kolejny chłopak :P dziewczyny co wy tak samych chłopaków pod sercem nosicie :P jak znam życie to ja pewnie dziewczynkę będę mieć

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka tu panika pierw lekarz ktory liczyć nie potrafi teraz plamienie :/
    kurde wesoło tu powinno być a nie tak smutno.Kilka dni temu caly dzien narzekań az sie czytać nie chciało no sama chyba wtedy Zaczęłam wmawiac ze cos boli :/
    mam nadzieję ze do wieczora będzie sielanka :)

• kasig Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Staraczka jednym z symptomów ciąży jest zmienność nastrojów :) na naszym forum chyba też to widać :)

Lady Savage lubi tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:11

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    Wiesz Staraczka jednym z symptomów ciąży jest zmienność nastrojów :) na naszym forum chyba też to widać :)
    Ja tak na szczescie nie mam bo w tamtej ciąży moja zmiana nastrojów była dla mnie koszmarem z anioła diabeł a mąż na tym cierpial nie wiedziałam o ciąży a miałam takie rzuty na głowę sama nie wiedziałam co sie dzieje :/

• przyszła mama Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja rozweselę trochę atmosferę :) wczoraj byliśmy na badaniu :) 13 tydz 0 dni i dzidzius pokazał pleć - chlopiec będzie;) przezierność w normie 1,7 mm nosek jest i wszystko co należy :)

agatka196, Staraczka23, Lady Savage, kasig, Misi@, skabarka, eM, adzia, Dżuls, chabasse, easymum, bento, Wonderland, Kasiarzynka, Magnolia3 lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:11

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłopaki się zawsze wcześniej ujawniają. Za jakiś czas będzie wysyp dziewuszek.
    Ja nie mam preferencji, ale nie mogę się doczekać kiedy się dowiem. :)

Staraczka23, kasig lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wysyp chłopców :D
    teraz nam się wydaje że dużo a coś mi sie wydaję ze jednak dziewczynek będzie więcej :)

• przyszła mama Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie pani doktor powiedziała, że jeszcze za miesiąc sprawdzimy, ale jej się zdaje, że raczej będzie mały mężczyzna :)

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie wkurwił mój facet ;/ Większość z was wie że miałam sesję, więc siedziałam w domku, sprzątałam co mogłam, wynosiłam śmieci i naczynia (chodź to zajęcia mojego faceta) ale on ostatnio był taki zajęty pracą a ja miałam więcej wolne więc mu pomogłam i teraz żałuję ;/ bo wczoraj nic nie zrobiłam i dziś też nie bo cały dzień wczoraj i dziś na uczelni ;/ i cooooooo dowiedziałam się że jest syf w domu i brudno ;/ i mam zjebany humor bo się pokłóciliśmy

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama wrote:
    to ja rozweselę trochę atmosferę :) wczoraj byliśmy na badaniu :) 13 tydz 0 dni i dzidzius pokazał pleć - chlopiec będzie;) przezierność w normie 1,7 mm nosek jest i wszystko co należy :)
    fantastyczna wiadomość :) i znów chłopaczek :) faktycznie wysyp chłopców :)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ile chłopaków:D Ciekawe czy to się później zmieni:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:12

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:12

‹‹ 422 423 424 425 426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ