Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHm lady a jak on sprzata i smieci wynosi to co ty w domu robisz?Lady Savage wrote:Ale mnie wkurwił mój facet ;/ Większość z was wie że miałam sesję, więc siedziałam w domku, sprzątałam co mogłam, wynosiłam śmieci i naczynia (chodź to zajęcia mojego faceta) ale on ostatnio był taki zajęty pracą a ja miałam więcej wolne więc mu pomogłam i teraz żałuję ;/ bo wczoraj nic nie zrobiłam i dziś też nie bo cały dzień wczoraj i dziś na uczelni ;/ i cooooooo dowiedziałam się że jest syf w domu i brudno ;/ i mam zjebany humor bo się pokłóciliśmy
wiesz mój sie nie pluje od półtora tygodnia nie dostaje obiadu a ja jem u rodziców poniewaz obiad był zrobiony ten wracal siadal zeby grać a talerz obok i podjadal przez godzinę, skoro gra to niech przeznacza teraz czas na obiad zrobienie, a mimo ze ja siedzę w domku od operacji to zawsze razem sprzatamy, moze przesadzam ze zawsze ale id jakiegos czasu nie ogarniam mieszkania w tygodniu bo jak wychodzi do pracy to lazi w butach po domu jak z psem wroci i czeka na godzine do wyjscia, sobota jest do wspolnego sprzatania z wyjatkiem lazienki bo dla mnie zawsze musi byc czysta
zróbcie grafik jak tak nie potraficie, gdyby mąż powiedział mi ze jest syf to bym go powiesila za jaja
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama do mnie dzis dzwonila i powiedziala, ze wysnila jej sie coreczka
maz jednak twierdzi, ze zbyt ladnie wygladam na dziewczynke, wiec on widzi chlopaka
ech Ci mezczyzni.
Lady nie przejmuj sie, oni czasem cos palna, a nie przemysla tego...ale tez bym sie wkurzyla na Twoim miejscu. -
Staraczka23 wrote:Hm lady a jak on sprzata i smieci wynosi to co ty w domu robisz?
wiesz mój sie nie pluje od półtora tygodnia nie dostaje obiadu a ja jem u rodziców poniewaz obiad był zrobiony ten wracal siadal zeby grać a talerz obok i podjadal przez godzinę, skoro gra to niech przeznacza teraz czas na obiad zrobienie, a mimo ze ja siedzę w domku od operacji to zawsze razem sprzatamy, moze przesadzam ze zawsze ale id jakiegos czasu nie ogarniam mieszkania w tygodniu bo jak wychodzi do pracy to lazi w butach po domu jak z psem wroci i czeka na godzine do wyjscia, sobota jest do wspolnego sprzatania z wyjatkiem lazienki bo dla mnie zawsze musi byc czysta
zróbcie grafik jak tak nie potraficie, gdyby mąż powiedział mi ze jest syf to bym go powiesila za jaja
on robi naczynia i śmieci wyrzuca, a ja pranie, odkurzanie, mycie podłóg, scieranie kurzy, kwiatki i świnki morskie, i gotuje obiady dla niego i dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 17:17
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 12:26
ceska, Misi@, kasig, la_lenka, Staraczka23, Dżuls, chabasse, Luna1, eM, easymum, Gusiak, Sigma, Anitka201, przyszła mama, 4me, Lady Savage, adzia, agatka196, Wonderland, Kasiarzynka, sweety, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem tak : skierowanie na usg prenatalne dostałam od prywatnego gina na fundusz.
Mnie przyjeli z funduszu chociaż mam 25 lat, tylko i wyłącznie na wade urodzeniową--> naczyniak
Nie można go zobaczyc na USG czy dziecko ma czy też nie ale badania zrobili.
Także jeżeli macie coś co macie coś od urodzenia, lepiej zadzwonić na badania prenatlne i zapytać czy przyjmną na taką a taką przypadłość, ja do końca nie wiedziałam czy za darmo czy jednak bd musiała płacić a udało sie.
-
jeju dziewuszkaskabarka wrote:Hej ho
melduję się i ja 
prenatalne wyszły bardzo dobrze. Maluszek ma już 5,95cm
NT 1,3
nosek śliczny jest, wszystko na miejscu jest
i na 80% będzie dziewczynka
także przełamuje passę na chłopaka 

doczytam i napiszę cos więcej później. Zaziębiłam się, głowa mi pęka, zatoki zawalone ;-/ idę sie położyć, odpocznę i wieczorem się odezwę
ależ Ci zazdroszczę
super, że wszystko w porządku
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
skabarka gratuluję i zazdroszczę dziewczynki:D W ogóle nie wiem czy też tak macie, ale jak patrzę na zdjęcia usg , to widzę czy to jest dziewczynka czy chłopaczyk:D Dziewczynki takie inne buziaczki mają hehe
przyszła mama, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie powiększam usg

zauważyłam ze włosy mi rosna jak szalone
Chciałam zapytać wstawiacie na portale zdjęcia z usg? Każda ma swoje zdanie ale ja podziele sie swoi,, sądzę ze usg maluszka powinno być takie nasze prywatne a nie publiczne dla znajomych, wiadomo jak sie przyjaźni to pokazać na żywo nizeli w Internecie, mąż chciał opublikować ale sie na to nie zgodziła,, denerwujące tez będą komentarze internetowe typu podobny do mamy lub do taty i jakieś typu nosek po mamusi usta po tatusiu -
nick nieaktualny
-
Staraczka ja z usg nie wrzucę, ale jak się urodzi to pewnie będę chciała się podzielić tym naszym szczęściem i wrzucę zdjęcie:) U nas jeszcze sporo znajomych nie wie o dzidzi. Dzisiaj postanowiłam się pochwalić na facebooku:)
adzia lubi tę wiadomość
-
No piękny dzidziuś, piękne wyniki.. i płeć także piękna.. Najszczersze gratulacje.. Nie powiem.. ja liczyłam na dziewuszkę, chociaż nawet o tym nie wiedziałam, ale jak mi dzisiaj powiedziano, że chłopak raczej to gdzieś tam powiedziałam sobie.."ojej". Ale w sumie najważniejsze żeby zdrowe było.. Poza tym to moje pierwsze i mam nadzieję, że kolejne będzie już dziewczynka..skabarka wrote:Hej ho
melduję się i ja 
Misi@, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślimy tak samo no tez wstawie dziecko jak sie urodzi zadne usg, a na fb wiedza juz bo mój nie wytrzymał i juz ogłosiłNancy87 wrote:Staraczka ja z usg nie wrzucę, ale jak się urodzi to pewnie będę chciała się podzielić tym naszym szczęściem i wrzucę zdjęcie:) U nas jeszcze sporo znajomych nie wie o dzidzi. Dzisiaj postanowiłam się pochwalić na facebooku:)
-
Hehe staraczka to bardzo dobra nowina, ciężko utrzymać w tajemnicy:) Jakoś wyjątkowo się pochwaliliście;p? Ja dodałam wiersz dzisiaj:
"Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko,a ja ...Twoja mama!"
adzia, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
Ja mieszkam w okolicy, na nfz Ci nikogo nie polecę ale mogę polecić placówkę gdzie robiłam prenatalne. Jest w Katowicach http://sodowski.pl/ polecam stąd dr n. med. Dorota Kuka-Panasiuk, prenatalne robi naprawdę super choć z rozmachem serwuje lekikataryna wrote:Dziewczyny jest tu ktoś ze Śląska? Szukam dobrego lekarza z NFZ, ewentualne z LUXMED (Bytom, Tarnowskie Góry, Piekary Śląskie).
Gdzie na Śląsku robicie badania prenatalne? Coś polecacie?
Co do portali, ja tam zdjęć z usg nie wrzucę i nie napisze nic o ciązy. Sesji z brzuszkiem raczej też nie, nooo może po urodzeniu. Ja tam mam bo jednak troszkę przeszłam i boję się jak to będzie, chyba nigdy do końca nie przestanę się oglądać za siebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 18:00
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyWyjątkowo to nie bo on ustawil wydarzenie z zycia heheNancy87 wrote:Hehe staraczka to bardzo dobra nowina, ciężko utrzymać w tajemnicy:) Jakoś wyjątkowo się pochwaliliście;p? Ja dodałam wiersz dzisiaj:
"Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko,a ja ...Twoja mama!"
ten wiersz taki oklepany, u mnie kolezanki go wstawiaja
Em ja sie wcale nie dziwie
tez bylam zła na męża bo chciałam dopiero ogłosić w drugim trymestrze ale cóż zanim sie obejrzalam byly gratulacje
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH