Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie dlatego się waham. Teoretycznie mam taką dość delikatną, bez formaldehydu, ale kto wie. Głównie te opary mnie martwią plus potem zmywacz. Ja jestem z tych dmuchających na zimne, więc pewnie zrezygnuję. Bez pomalowanych paznokci da się żyć, na razie tylko króciutko obcinam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rowniez zrezygnkwalam z malowania paznokci baa i rzęsy też jedynie na noc nakladam olejek rycynowy a bez tuszu uzywam zalotki mimo ze moje rzęsy są długie i piękne

olejek rycynowy tez mozna na paznokcie ale niewiem w jaki sposob bo mialam miekkie pazury jak w ciagu 3tyg rosly i obcinalam bo sie wyginaly a teraz sa mocne
tez jutro na wage wejde mi jakos zeszlo 2kg a za kazdym razem boje sie wazyc bo czuje sie napuchnieta
ide spac dobranoc -
Ja tez mam nadzieje nabtycie brzuchol wielki a na wadze tyle samo co przed ciaza.skabarka wrote:ha, zeby to się tak dało
pamiętam, że końcówka jest najbardziej intensywna jeśli chodzi o nabieranie masy 
Nie wymiotowalam a chudne bo przeciez dziecko rosnie macica itp
.
-
Ja się szykuje na badania i do lekarza. Chyba jest trochę lepiej. Co do malowania paznokci to dziewczyny nie przesadzajcie. Można malować tylko ważne aby lakier nie miał formaldehydu a zmywacz acetonu. Dlatego w ciąży nie są wskazane tzw hybrydy zmywa się je właśnie acetonem. Z reszta te paznokcie nawet jak malujemy systematycznie to robimy to tez na tydzień bo tyle spokojnie trzyma mi się lakier bez odprysniecia. Te informacje o szkodliwości msm od 2 koleżanek które sa kosmetologami.
-
nick nieaktualnyAnitka powodzenia u lekarza!
Musze Was dzis nadrobic:)
Wczoraj bylam na zakupach i kupilam sobie kilka ciuszkow, alejeszcze nie ciazowe, choc wydaje mi sie, ze brzuszek jest wiekszy, a moze to bylo wieczorne wzdecie ;p
Kupilam tez rekawiczki dla dziecka, te po urodzeniu, nie wiem dlaczego, ale wkrecilam sobie, ze ich nie dostane...no to wczoraj kupilam dwie pary bialych lapek. Sa takie maciupkie, az maz sie rozczulil
Milego dnia:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z 4 przeziębieniem w ciągu 2 mc. mam nadzieję, że to się w końcu skończy.
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. ja czekam na swoją do środy.
Dzużls przykro mi w związku z tym co musiałaś przejść. Niektórzy po prostu nie nadają się na stanowiska usług publicznych.
mi wczoraj udało się wyszperać spodnie w h&m. Swoją drogą wieszaki pełne rozmiarów 36-38 a 40 i wyżej pojedyncze egzemplarze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć z rana

odkryłam coś czego sie obawialam jako śpiąca na wznak i na prawym boku, chcialam juz troche na lewym spac i co wstaje polamana to juz 4ty raz a dopiero dzisiaj zajarzylam czemu tak boli lewe ramie
Wstalam patrzę kosza trawe i szok no przeciez alergie mam na nią jak ja wytrzymam wiosna gdzie wszedzie koszenie bedzie, znowu oczy mnie pieka i lzawia ale ze na psa lzawienie pomoglo przemycie rumiankiem to i ja sie skusze
Waga 79 wcale nke tyje waga w miejscu a wczoraj na noc wcinalam frytki hmm nie bede sie tym martwic bo chyba narazie nie ma co.
-
Witam:)
Dżuls współczuję Ci przejścia z tą "lekarką". Zabić to za mało.
Ja nadal chora. Wczoraj kupiłam już tabletki na gardło i krople do nosa- oczywiście wszystko dla kobiet karmiących i w ciąży.
Co do paznokci, to ja robię sobie hybrydę. Paznokieć jest martwy, także nic się nie dzieje i można robić w ciąży, tylko nie należy wdychać oparów, szczególnie przy ściąganiu, ale ja wtedy zakładam maseczkę.
W ogóle jestem taki bladzioch okropny...Chciałabym już słoneczko i hamak:)

i nic nie kupiłam ;-/