Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja wlasnie przebieram sterte ciuchow ciazowych, ktore wczoraj dostalam od bratowej. Jest troche spodni, duzo sukienek i bluzek, koszule do karmienia, szlafeok ciazowy Ehh dzieki temu zaoszczedze czas i kase bo na sama mysl ze muzze cos kupic za takie pieniadze to glowa mnie bolala
W sklepie nic mi sie nie podoba a jak poprzymierzalam rzeczy od niej to wszystko jest super 
I mamy juz wozek zabukowany od znajomych
eM lubi tę wiadomość
-
anima wrote:A ja wlasnie przebieram sterte ciuchow ciazowych, ktore wczoraj dostalam od bratowej. Jest troche spodni, duzo sukienek i bluzek, koszule do karmienia, szlafeok ciazowy Ehh dzieki temu zaoszczedze czas i kase bo na sama mysl ze muzze cos kupic za takie pieniadze to glowa mnie bolala
W sklepie nic mi sie nie podoba a jak poprzymierzalam rzeczy od niej to wszystko jest super 
I mamy juz wozek zabukowany od znajomych
Zazdroszcze
:)

-
Któraś z was pisała o tym ze w h&m brak ciążowych 40 potwierdzam to samo we Wrocławiu. Chciałam porównać do 38 i musiałam ostatecznie porównać z rozmiarem 42 bo nie zastalam żadnej 40. Te 38 były tak wygodne i elastyczne że spokojnie wziełam 2 pary spodni.
-
Ja nadal nie myślę o ciuchach ciążowych. Mój dzieciak jest chyba jakoś głęboko, bo w ogóle się nie ujawnia na zewnątrz.

Myślałam, że na Wielkanoc to będę musiała ostro kombinować w co się ubrać, a tu się zapowiada, że bez problemu założę coś z posiadanych rzeczy. -
Teraz pisze z tel. Myślę ze w środę będę miała dostęp do kompa bo zostawiłam go w pracy. Ale wymiary ci podam. One były uzywane i więcej jak 40 zl za nie nie będę chciała.Gusiak wrote:Anitka za ile będziesz sprzedawać te 36?
I czy możesz wrzucić jakieś zdjęcie
Jakbyś mogła napisze też proszę jakie maja wymiary w biodrach
-
Anitka201 wrote:Lady w ciąży wątróbka jest zakazana przez dużą dawkę witaminy A która odpowiada za poronienia.
W nadmiarze tak, ale w małych ilościach możemy zjeść, dziewczyny nie popadajmy w paranoje, jak sobie zjem kilka wątróbek, to przecież nie poronię
no bez przesady ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 14:08
-
Zadzwoniłam do mojej dietetyczki, powiedziła, żebym się nie martwiła bo tyle co mi dała w przepisie wątróbki nie szkodzi, po za tym wątróbka jest niebezpieczna w I trymestrze kiedy dzidzia się rozwija i łóżysko go nie chroni, teraz w II trymestrze, taka mała ilość wątróbki wręcz jest wskazana
-
hej dziewczyny
właśnie wróciłam z prenatalnych, wszystko ok dzidziuś ma 70,6mm kość nosowa obecna, NT 1,9. Mózg, kręgosłup, serduszko, brzuch, pęcherz moczowy prawidłowe. No i moja intuicja mnie zawiodła, bo czułam że to będzie dziewczynka, a najprawdopodobniej jest to chłopak. Miałam też od razu test pappa i jeśli po wynikach jakieś ryzyko wzrośnie to wtedy do mnie zadzwonią.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2ed672f0649.jpg
eM, Dżuls, Lady Savage, agatka196, chabasse, karolcia87, la_lenka, skabarka, Kasiarzynka, bento, Wonderland, adzia, anula1990, Misi@, Nancy87, Anitka201, easymum, Bruma, agniesja lubią tę wiadomość