Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoje ostatnie tsh bylo w styczniu z wynikiem 2,75 moze jutro skierowanie dostane, jesli nie to zrobie sam,, ale slyszalam ze w ciąży lekarze pilnuja sie wynikow ft4 a nie tsh, jestem na dawce 75 od lutego, dziwne ze zawsze tsh spada bardzo szybko
Sierpien 4 z krecha
Październik w cp 7 z krecha
Grudzień 4 z kreska i wdrożone hormony dawka 25
i styczen juz 2,75
po tym wyniku dostalam dawke 66,6 a po miesiącu bez swiezego wyniku dal 75
-
Agatka teraz czuję się winna:P Ja dzisiaj poucinałam bazie, powiesiłam na nich pisanki, na szafce postawiłam baranki i od razu mi lepiej hehehe. Cały dzień pisałam pracę i już jestem padnięta. Jutro dalsza walka. W ogóle dopiero zaczęłam pisać, to teraz mam za swoje i będę siedzieć całe dnie, bo chciałabym do połowy kwietnia mieć to z głowy.
-
Tyle, że ja nie mam normalnego internisty.
Do tej pory chodziłam do Luxmedu, ale teraz w ciąży i z gorączką nie ma szans na godzinny wyjazd do Warszawy.
Dzięki za rady, ale sprawa się poniekąd rozwiązała - idę na dyżur jak tylko mąż wróci z pracy, bo gorączka powoli rośnie.
Na razie zrobię sobie zimny okład na czoło. -
co do konfliktu to krwi to u mnie równiez może wystapić , bo mam b- , lekarz kazal mi zrobić badanie na przeciwciała anty D , wynik negatywny więc wporzadku , a kolejne badanie musze powórzyc w 26 tygodniu ciązy , po porodzie zastrazyk z anty D ,
a co do tarczycy to ja biore dawke 150 , wyniki mam robić co miesiąc tsh i ft4
moje ostatnie wyniki z przed tygodnia to tsh 0,700 , a ft4 16,60
a dzwonil do mnie przedchwila mój gin i mowił ze mam sie w pt zglosic do tego lekarza co prenatalne robilam i on znowu dobrze sie przyjrzy jak to jest z ta owodniowością , to jest kurwa smieszne , masakra poprostu obaj lekarze sa "podobno " bardzo dobrzy najlepsi w moim mieście z najlepszym sprzetem hehe a tu takie cyrki no szok poprostu , nie dość ze płace im jak za zboże to jeszzce cos takiego ;/ -
Angelaa współczuję... nalatasz się przez tych lekarzy i jeszcze na dodatek człowiek się denerwuje.
U mnie TSH i ft4 badane co miesiac... właśnie w ten piątek będę szla na kolejne badanie
Ostatni wynik z lutego wzrost z 0.2 na 2.9 i zmiana dawki z 75 na 100 ... zobaczymy w piątek jak teraz wyjdą wyniki czy znów nie będzie zwiększenia dawki.
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:41
agatka196, kasig, Terazsięuda:-), Nancy87, Wonderland, Sigma, Staraczka23, Lady Savage, Misi@, Gusiak, la_lenka, 4me, karolcia87, Bruma, Anitka201, easymum, adzia, Kasiarzynka, chabasse, kataryna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Staraczka na pewno nie zniknęła sama:D Chociaż niektóre rzeczy to ja nie wiem jakim cudem zgubiłam:D
A Wy dziewczyny nie nosicie karty ciąży ze sobą? Ja zawsze mam w torebce w razie czego, szczególnie jak jadę na uczelnię do innej miejscowości. Teraz bez karty to jak bez ręki się czuję
Też mam kartę ciąży ze sobą, to mój taki dowód osobisty od 5 miesięcy