Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Ja dostałam od ginekologa plastikową teczuszke na wszystkie badania z przegródką na kartę ciąży plus taką dopasowaną przezroczystą koszulkę na sama kartę.
Też dostałam w takiej postaci kartę ciąży
-
Skabarka bardzo dobre wieści
)
Ciesze się razem z Tobą, ze Ola się nie zamienila w Tomka
)
A ja dziś na kolacje zrobilam pastę z makreli... pyszota
Od początku ciąży nie ruszalam makreli, bo myslalam ze nie wolno, az któraś tu napisała ze ma makrele w diecie i tak mnie naszło
-
No i niestety zaawansowane zapalenie oskrzeli, strasznie duża ilość wydzieliny w oskrzelach; dostałam bezpieczny antybiotyk i jakieś leki pomocnicze. I apap na spędzenie gorączki.
Za to doktor był super fajny, bardzo dokładnie zbadał. Cieszę się, że poszłam. No i szok, w kolejce do gabinetu mnie przepuscili, miły akcent.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow... nawet zostałas przepuszczona w kolejce?
)
Chociaż... gdybyś pewnie poza gdzieś rano to te wszystkie stare babcie na bank by Cie nie przepuscily, a tak trafiają sie jeszcze normalni ludzie
Dobrze jednak, ze się wybralas... teraz się kuruj i wracaj do zdrowia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGusiak ja ubolewam nad niedzielna makrela
niestety nie zdazylam pasty zrobic mimo ze obok stała salaterka do niej, zjadlam całą przy obieraniu z ości 
Lenka widzisz a inny lekarz mowil ze oskrzela i płuca czyste, konowal jak nic
wracaj szybko do zdrowia
la_lenka lubi tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Skabarka bardzo dobre wieści
)
Ciesze się razem z Tobą, ze Ola się nie zamienila w Tomka
)
A ja dziś na kolacje zrobilam pastę z makreli... pyszota
Od początku ciąży nie ruszalam makreli, bo myslalam ze nie wolno, az któraś tu napisała ze ma makrele w diecie i tak mnie naszło
Bo można jeść wędzone ryby i szprotki też, jeśli nie można by było jeść wędzonych ryb to tam samo nie mogłyby kobiety w ciąży jeść wędzonych wędlin a jedzą
z resztą ja jem wszystko na co mi pozwala Pani dr Dietetyk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny