X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak są
    własnie patrzyłąm na nowa str H&m online http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0261815001.html

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasami zazdroszczę ze kobiety niskie moga sobie pozwolic na te obcasy :)

Gusiak a może sama zrób ze starych lub wiekszych spodni, wiesz ze taki panel na brzuch mizna osobno sobie kupic i doszyc lub isc do krawcowej a dziury tez mozna sobie zrobic :)

Ja jeansy ominelam, nie szukalam nawet ciazowych bo nie za bardzo lubie w nich chodzic mam w domu 2 pary :D reszta leginsy i dresy przylegające, w ciepłe dni nie wyobrazam sobie jeansow na tylku dla mnie jeansy to konieczność :D

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenak jak dla mnie dwa przecięcia na kolanach to znacznie za mało =))
    Mnie się podobają te na prawdę poszarpane z dziurami... takie, gdzie jest ich znacznie więcej =)

Nawet się zastanawialam czy nie kupić sobie po prostu większych, ale nie ciążowych.. ale chyba troche szkoda mi kasy, bo później będą za duże i wyladuja w szafie...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka myślałam nad tym, czy tak nie zrobić zeby oddać do krawcowej kupione większe i doszyc panel, ale chyba szkoda mi kasy... w sumie to max. 6 miesięcy... a i idzie lato, wiec pewnie częściej będę chodzić w sukienkach =)

No nic... wytrzymam =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeennny wrocilam. Drzwi wybrane, prawie zamówione ;)
    Pozniej podjechalam do centrum handlowego i weszłam dosłownie do dwóch sklepów prosto do kasy, bez szperania w ciuchach i myslalam, ze tam padnę w tym centrum. Slabo, w glowie sie kreci ach wykonczylo mnie to leżenie- i jak ja mam urodzić ?? ;) a wszędzie autem pod same drzwi...
    A tak w ogóle to największe centrum handlowe i ani w h&m ani w c&a nie bylo dzialu MAMA. Dowiadywalam sie gdzie jest i jutro musze sie wybrac 25km do innych oddziałów tam podobno maja- zobaczymy :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak tak samo mysle :)

Haa udało sie uwiecznic zdjęcie mojego lolka :)
    ten pies jest taki mądry, wyczuwa od początku lokatora i juz próbuje nasluchiwac co sie dzieje w brzuchu, nie ma dnia aby tak nie polezal sobie na moim brzuchu :) rozczula mnie to bardzo
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3b88f4330d6.jpg

Carolline, adzia, Gusiak, Misi@, Lady Savage, chabasse lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszlam na te strone h&m mama- ale maja fajne ciuszki. Jutro sie przejade i zobacze ile z tego asortymentu mozna tak naprawde na zywo przymierzyc :) cos czuje, ze musze skarbonke rozbic :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Co do szpilek to ja właśnie cierpię, ze teraz przez jakiś rok raczej je odstawie... chociaż uwielbiam i niestety (dla moich kości) tylko te wysokie, 10 cm to takie absolutne minimum... ale ze jestem niziutka, bo 165 cm to mogę sobie na nie pozwolić =))

Achhh... i moje dziurawe spodnie... tez na okres ciąży poszły w odstawke, bo nie mogę się dopiąć ;D
    W ogóle bardzo żałuję, ze nie robią takich z panelem dla ciężarnych, a szukalam... w sumie kompetnie nie rozumiem czemu =)
    W H&M mama są takie z dziurami ale akurat te są mało wygodne (mało elastyczne). Ja mam kilka par dziurawców w większym rozmiarze i myślę, że będę je nosiła do końca ciąży.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Ja jeansy ominelam, nie szukalam nawet ciazowych bo nie za bardzo lubie w nich chodzic mam w domu 2 pary :D reszta leginsy i dresy przylegające, w ciepłe dni nie wyobrazam sobie jeansow na tylku dla mnie jeansy to konieczność :D
    Jej ja ostatnio naliczyłam 36 par jeansów..no wiem sporo ich ale uwielbiam wszelkiego rodzaju spodnie jeansowe :-)

• Carolline Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam dzis wizyte na ktorej dr nie mogac uslyszec serca przez aparat (taka glowica z ekranikiem/glosnikiem) nie wiem jak sie nazywa, zrobil mi usg :)
    Na usg tez serca nie slyszal, ale mowil zeby sie nie martwic bo widzi bicie serca i dzieciak ssie kciuka jak glupi i ogolnie wyglada ok, tak wiec mam w planie sie nie martwic i stwierdzic, ze to jeszcze wczesnie i ze zimowe zapasy na brzuchu ( takie z 10 lat) moga miec na to wplyw. Ogolnie to dostalam foto malenstwa, wiec mam nadzieje ze dr wie co mowi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 14:51

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Moj maz ma prawie dwa metry ;p a ja 166 :) ciekawe jaka bedzie dzidzia ;)
    u mnie tez podobnie maz 188 cm a ja 162 cm:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:44

wiaraczynicuda, Lilla My lubią tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:13

Carolline lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do przewijaka wiem że da się bez niego przezyc, ale ja chyba sie bede sklaniala ku takiej polko-przewijaku poniewaz raz mam psa bardzo zywiolowego ktory skacze po kanapie i balabym sie ze skoczy mi na niemowle a dwa taka polka sie pozniej przyda mozna na niej trzymac zabawki w koszykach:) takze zakup nie na chwile a na dlugie lata :) a na lozku w sypialni tez bym nie chciala przewijac bo nie chcialaby pobrudzic poscieli i zmieniac ja co chwila:)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja siostra powiedziała ze bez przewijaka nie dałaby rady- miała bardzo ciężki poród, dochodził do siebie przez tydzień, a dziecko przewijała na stojąco wspierając się rękami na przewijaku. Ja już wiem, że go odziedziczę.

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam przewijak od jakiegos roku od kolezanki, kt. Wiedxiala, ze sie staramy i co jakis czas jak Ignacy wyrasta z ubranek to jej maz nam je podrzuca :) ona miala ciezki porod i powiedziala pas nigdy wiecej ;p wiec pozbywa sie wszystkiego :)

Edit. Stres coraz wiekszy...aaaa
    A tak w ogole to ubralam sie w rzeczy kt. W sumie od poczatku ciazy nie chodzilam i szok widac w nich, ze rosne...choc wyglada to na tycie bardziej :/ ale moze niedlugo zmieni sie w pileczke ;p a Wy jak rosniecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 15:45

• kasig Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się robi taka okrąglutka piłeczka, nie rozlewa się na boki na szczęście. W sumie już widać dość wyraźnie, no i w ogóle nie mieszczę się w spodnie sprzed ciąży, nawet jak spróbuję z gumką to i tak wrzyna się w brzuszek, więc odpuściłam, mam dwie pary spodni ciążowych i mam nadzieję że wystarczy, potem skupię się na letnich sukieneczkach :)

Nancy87 lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja weszłam dzis w swoje rurki sprzed ciąży jednak guzik juz zapinam tylko na gumeczke ;)
    Ja mam jeszcze maly brzuch- w ubraniu kompletnie nic nie widac. Bez juz troche lepiej- ostatnio mi bardziej wyskoczył.
    Niestety tez raczej tyje- najgorsze, ze w moim najmniej ulubionym miejscu- uda i nad kolanami- taka uroda- boję sie lata poważnie ;)
    Mimo, ze weszłam w te rurki- jeans sie rozciąga;) juz widzę niestety, ze moze byc problem:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 15:53

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiq zazdroszcze mi sie rozlalo :p nie wyglada to apetycznie. W ogole nie mam wciecia...ale co tam najwazniejsze bobo, reszta niewazna.
    Moja siostra mowila mi dzis, zebym cwiczyla i tanczyla, zeby stymulowac dzidziusia, wiec od poniedzialku zaczynam stymulacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 15:54

kasig lubi tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:13

l22nhdge5b933eoh.png
‹‹ 614 615 616 617 618 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ