Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa czasami zazdroszczę ze kobiety niskie moga sobie pozwolic na te obcasy

Gusiak a może sama zrób ze starych lub wiekszych spodni, wiesz ze taki panel na brzuch mizna osobno sobie kupic i doszyc lub isc do krawcowej a dziury tez mozna sobie zrobic
Ja jeansy ominelam, nie szukalam nawet ciazowych bo nie za bardzo lubie w nich chodzic mam w domu 2 pary
reszta leginsy i dresy przylegające, w ciepłe dni nie wyobrazam sobie jeansow na tylku dla mnie jeansy to konieczność
-
Marlenak jak dla mnie dwa przecięcia na kolanach to znacznie za mało
)
Mnie się podobają te na prawdę poszarpane z dziurami... takie, gdzie jest ich znacznie więcej
Nawet się zastanawialam czy nie kupić sobie po prostu większych, ale nie ciążowych.. ale chyba troche szkoda mi kasy, bo później będą za duże i wyladuja w szafie... -
Staraczka myślałam nad tym, czy tak nie zrobić zeby oddać do krawcowej kupione większe i doszyc panel, ale chyba szkoda mi kasy... w sumie to max. 6 miesięcy... a i idzie lato, wiec pewnie częściej będę chodzić w sukienkach

No nic... wytrzymam
-
Jeeennny wrocilam. Drzwi wybrane, prawie zamówione

Pozniej podjechalam do centrum handlowego i weszłam dosłownie do dwóch sklepów prosto do kasy, bez szperania w ciuchach i myslalam, ze tam padnę w tym centrum. Slabo, w glowie sie kreci ach wykonczylo mnie to leżenie- i jak ja mam urodzić ??
a wszędzie autem pod same drzwi...
A tak w ogóle to największe centrum handlowe i ani w h&m ani w c&a nie bylo dzialu MAMA. Dowiadywalam sie gdzie jest i jutro musze sie wybrac 25km do innych oddziałów tam podobno maja- zobaczymy

-
nick nieaktualnyGusiak tak samo mysle

Haa udało sie uwiecznic zdjęcie mojego lolka
ten pies jest taki mądry, wyczuwa od początku lokatora i juz próbuje nasluchiwac co sie dzieje w brzuchu, nie ma dnia aby tak nie polezal sobie na moim brzuchu
rozczula mnie to bardzo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3b88f4330d6.jpg
Carolline, adzia, Gusiak, Misi@, Lady Savage, chabasse lubią tę wiadomość
-
W H&M mama są takie z dziurami ale akurat te są mało wygodne (mało elastyczne). Ja mam kilka par dziurawców w większym rozmiarze i myślę, że będę je nosiła do końca ciąży.Gusiak wrote:Co do szpilek to ja właśnie cierpię, ze teraz przez jakiś rok raczej je odstawie... chociaż uwielbiam i niestety (dla moich kości) tylko te wysokie, 10 cm to takie absolutne minimum... ale ze jestem niziutka, bo 165 cm to mogę sobie na nie pozwolić
)
Achhh... i moje dziurawe spodnie... tez na okres ciąży poszły w odstawke, bo nie mogę się dopiąć
W ogóle bardzo żałuję, ze nie robią takich z panelem dla ciężarnych, a szukalam... w sumie kompetnie nie rozumiem czemu
-
Jej ja ostatnio naliczyłam 36 par jeansów..no wiem sporo ich ale uwielbiam wszelkiego rodzaju spodnie jeansoweStaraczka23 wrote:
Ja jeansy ominelam, nie szukalam nawet ciazowych bo nie za bardzo lubie w nich chodzic mam w domu 2 pary
reszta leginsy i dresy przylegające, w ciepłe dni nie wyobrazam sobie jeansow na tylku dla mnie jeansy to konieczność 
-
Mialam dzis wizyte na ktorej dr nie mogac uslyszec serca przez aparat (taka glowica z ekranikiem/glosnikiem) nie wiem jak sie nazywa, zrobil mi usg

Na usg tez serca nie slyszal, ale mowil zeby sie nie martwic bo widzi bicie serca i dzieciak ssie kciuka jak glupi i ogolnie wyglada ok, tak wiec mam w planie sie nie martwic i stwierdzic, ze to jeszcze wczesnie i ze zimowe zapasy na brzuchu ( takie z 10 lat) moga miec na to wplyw. Ogolnie to dostalam foto malenstwa, wiec mam nadzieje ze dr wie co mowi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 14:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do przewijaka wiem że da się bez niego przezyc, ale ja chyba sie bede sklaniala ku takiej polko-przewijaku poniewaz raz mam psa bardzo zywiolowego ktory skacze po kanapie i balabym sie ze skoczy mi na niemowle a dwa taka polka sie pozniej przyda mozna na niej trzymac zabawki w koszykach:) takze zakup nie na chwile a na dlugie lata
a na lozku w sypialni tez bym nie chciala przewijac bo nie chcialaby pobrudzic poscieli i zmieniac ja co chwila:)
-
nick nieaktualnyJa juz mam przewijak od jakiegos roku od kolezanki, kt. Wiedxiala, ze sie staramy i co jakis czas jak Ignacy wyrasta z ubranek to jej maz nam je podrzuca
ona miala ciezki porod i powiedziala pas nigdy wiecej ;p wiec pozbywa sie wszystkiego 
Edit. Stres coraz wiekszy...aaaa
A tak w ogole to ubralam sie w rzeczy kt. W sumie od poczatku ciazy nie chodzilam i szok widac w nich, ze rosne...choc wyglada to na tycie bardziej
ale moze niedlugo zmieni sie w pileczke ;p a Wy jak rosniecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 15:45
-
mi się robi taka okrąglutka piłeczka, nie rozlewa się na boki na szczęście. W sumie już widać dość wyraźnie, no i w ogóle nie mieszczę się w spodnie sprzed ciąży, nawet jak spróbuję z gumką to i tak wrzyna się w brzuszek, więc odpuściłam, mam dwie pary spodni ciążowych i mam nadzieję że wystarczy, potem skupię się na letnich sukieneczkach
Nancy87 lubi tę wiadomość
-
Ja weszłam dzis w swoje rurki sprzed ciąży jednak guzik juz zapinam tylko na gumeczke

Ja mam jeszcze maly brzuch- w ubraniu kompletnie nic nie widac. Bez juz troche lepiej- ostatnio mi bardziej wyskoczył.
Niestety tez raczej tyje- najgorsze, ze w moim najmniej ulubionym miejscu- uda i nad kolanami- taka uroda- boję sie lata poważnie
Mimo, ze weszłam w te rurki- jeans sie rozciąga;) juz widzę niestety, ze moze byc problem:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 15:53

-
nick nieaktualnyKasiq zazdroszcze mi sie rozlalo :p nie wyglada to apetycznie. W ogole nie mam wciecia...ale co tam najwazniejsze bobo, reszta niewazna.
Moja siostra mowila mi dzis, zebym cwiczyla i tanczyla, zeby stymulowac dzidziusia, wiec od poniedzialku zaczynam stymulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 15:54
kasig lubi tę wiadomość