Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia nie zazdrość bo nie wiadomo czy mi się potem na boki nie rozleje
a zresztą tak jak mówisz dziecko najważniejsze, więc nieważne jakoś to przetrawimy
też myślałam o ćwiczeniach bo przytyłam już 3,5kg, ale ze względu na niedawne krwawienie na razie mam zakaz od lekarza
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi tez maz tak powtarza, ze mam chodzic na spacerki bo tez co jakis czas mam plamienia. Teraz jak bedzie ladnie to bede dotleniac Gerwka co najmniej godzinnym spacerkiemskabarka wrote:U mnie piłeczka z przodu ale też poszło w uda i w tyłek (przed ciążą dużo cieszyłam a od grudnia w zasadzie bez ruch mnie dopadł więc już sami to spowodowało że moje mięśnie zniknęły) .to nic
Ola się urodzi, a ja swoim zwyczajem wrócę do treningów 

-
Staraczka23 wrote:Gusiak tak samo mysle

Haa udało sie uwiecznic zdjęcie mojego lolka
ten pies jest taki mądry, wyczuwa od początku lokatora i juz próbuje nasluchiwac co sie dzieje w brzuchu, nie ma dnia aby tak nie polezal sobie na moim brzuchu
rozczula mnie to bardzo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3b88f4330d6.jpg
hihi to tak jak moja nela
-
U mnie tylko brzuch się powiększa. W spodnie sie dopinam nadal, choć to tez zależy od dnia, czasem trochę mnie cisną jak usiade i muszę odpiac guziczek. Ale wczoraj doktor macał macice i podobno powiększa się właściwie.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi tez brzuch na boki leci jak leze na wznak

Wcale nie bede żałować zadnych rozstępów wagi cellulitu, za dlugo czekalam na swoj upragniony cud jakim jest zycie aby narzekac na defekt skóry, oczywiście tez bedzie dieta i ćwiczenia ale teraz chce cieszyc sie rosnacymi gabarytami, w wakcje pewnie bede narzekac bo juz teraz puchna mi kostki ale dziecko tak jak mowicie jest najważniejsze
takie nasze malutkie skarby 
Do mnie deszcz zawitał
Misi@, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA patrzycie czy objawila sie linia I czy pępek zmienil kształt?
Ja widze tą linię pod światło i pępek jak by sie zamykał bo zawsze miałam otwarty a teraz coraz mniejsza ta dziura
I chcialam powiedziec ze jak juz leze na wznak dłużej to czuje podbrzusze kuje -
nick nieaktualnyDziewczyny czy Wy faktycznie przez całą ciąże nie będziecie jadły sushi??Ja wyczytałam, że nie można no i od kiedy jestem w ciąży to nie jem...ale tak mnie ciągnie, nie wiem jak wytrzymam jeszcze tyle miesięcy??Nie jestem jakimś miłośnikiem sushi, ale tak raz na jakiś czas lubię zjeść..A i czy jak będę karmiła piersią to też dalej nie mogę jeść sushi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:35
-
nick nieaktualny
-
Linie to już mam od dawna, tylko taką bardzo delikatną. Co jest w sumie dziwne, że tak szybko, bo jestem blondynką (choć ciemno blond), o raczej jasnej karnacji.
Pępek jeszcze normalny, nie zapowiada się żadna zmiana.
A sushi to nie jadłam nigdy w życiu, nie tylko w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:36
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiam sushi! I wlasnie ide w niedzieleKoalka wrote:Dziewczyny czy Wy faktycznie przez całą ciąże nie będziecie jadły sushi??Ja wyczytałam, że nie można no i od kiedy jestem w ciąży to nie jem...ale tak mnie ciągnie, nie wiem jak wytrzymam jeszcze tyle miesięcy??Nie jestem jakimś miłośnikiem sushi, ale tak raz na jakiś czas lubię zjeść..A i czy jak będę karmiła piersią to też dalej nie mogę jeść sushi?
ale ja bede teraz jadla tylko grillowane. Zadnej surowizny mimo wszystko nie biore- za duze ryzyko, nie wiadomo tak do konca jak swieze sa te ryby i jakie warunki panuja tam, hdzie je przechowuja, przygotowuja
Carolline lubi tę wiadomość

-
Czytałam chyba u kwietniowek, ze tam dziewczyny jedzą sushi - sama bylam ciekawa czy wolno, bo baaaaaaardzo lubię
)
Dlatego też planuję sobie je zrobić w domku... kupię makrele, lososia (oczywiście wędzone na cieplo, bo już wiem ze takie nam wolno) i ukręcę
a co do brzuszka u mnie się jednak rozlewa... niestety... w sumie poszly mi kg niestety w uda i tyłek... ale trudno, od września wezmę się ostro za ćwiczenia, a ze nigdy nie mialam problemów w waga i jak chciałam schudnąć to ładnie, wiec wiem ze dam radę
-
nick nieaktualny