X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia nie zazdrość bo nie wiadomo czy mi się potem na boki nie rozleje :) a zresztą tak jak mówisz dziecko najważniejsze, więc nieważne jakoś to przetrawimy :) też myślałam o ćwiczeniach bo przytyłam już 3,5kg, ale ze względu na niedawne krwawienie na razie mam zakaz od lekarza

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    U mnie piłeczka z przodu ale też poszło w uda i w tyłek (przed ciążą dużo cieszyłam a od grudnia w zasadzie bez ruch mnie dopadł więc już sami to spowodowało że moje mięśnie zniknęły) .to nic :-) Ola się urodzi, a ja swoim zwyczajem wrócę do treningów :-)
    Mi tez maz tak powtarza, ze mam chodzic na spacerki bo tez co jakis czas mam plamienia. Teraz jak bedzie ladnie to bede dotleniac Gerwka co najmniej godzinnym spacerkiem ;)

• Angela22 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Gusiak tak samo mysle :)

Haa udało sie uwiecznic zdjęcie mojego lolka :)
    ten pies jest taki mądry, wyczuwa od początku lokatora i juz próbuje nasluchiwac co sie dzieje w brzuchu, nie ma dnia aby tak nie polezal sobie na moim brzuchu :) rozczula mnie to bardzo
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3b88f4330d6.jpg

hihi to tak jak moja nela :D

rrgu83a.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tylko brzuch się powiększa. W spodnie sie dopinam nadal, choć to tez zależy od dnia, czasem trochę mnie cisną jak usiade i muszę odpiac guziczek. Ale wczoraj doktor macał macice i podobno powiększa się właściwie.

Misi@ lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez brzuch na boki leci jak leze na wznak :D
    Wcale nie bede żałować zadnych rozstępów wagi cellulitu, za dlugo czekalam na swoj upragniony cud jakim jest zycie aby narzekac na defekt skóry, oczywiście tez bedzie dieta i ćwiczenia ale teraz chce cieszyc sie rosnacymi gabarytami, w wakcje pewnie bede narzekac bo juz teraz puchna mi kostki ale dziecko tak jak mowicie jest najważniejsze <3 takie nasze malutkie skarby :)

Do mnie deszcz zawitał :/

Misi@, adzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela22 wrote:
    hihi to tak jak moja nela :D
    Wlasnie niewoem czy ty czy anulka dodala zdjecie z kotem ktory lezal :D
    wtedy pisalam ze moj pies na mnie leniuchuje :D i w koncu dzisiaj udalo sie to uwiecznic :D

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie brzucho wystaje do przodu- tak śmiesznie sterczy, poza tym na twarzy jestem jakaś pyzata :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:26

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A patrzycie czy objawila sie linia I czy pępek zmienil kształt?

Ja widze tą linię pod światło i pępek jak by sie zamykał bo zawsze miałam otwarty a teraz coraz mniejsza ta dziura :D

I chcialam powiedziec ze jak juz leze na wznak dłużej to czuje podbrzusze kuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wy faktycznie przez całą ciąże nie będziecie jadły sushi??Ja wyczytałam, że nie można no i od kiedy jestem w ciąży to nie jem...ale tak mnie ciągnie, nie wiem jak wytrzymam jeszcze tyle miesięcy??Nie jestem jakimś miłośnikiem sushi, ale tak raz na jakiś czas lubię zjeść..A i czy jak będę karmiła piersią to też dalej nie mogę jeść sushi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:35

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez boli podbrzusze jak leze na wznak...pepek hmm ja mam chyba studnie bez dna ;p maz sie z niego zawsze smieje i czeka az wyskoczy, choc go ciagle uswiadamiam, ze moj pepol sie splyci on wie jednak lepiej ;D

Staraczka23 lubi tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linie to już mam od dawna, tylko taką bardzo delikatną. Co jest w sumie dziwne, że tak szybko, bo jestem blondynką (choć ciemno blond), o raczej jasnej karnacji.
    Pępek jeszcze normalny, nie zapowiada się żadna zmiana.

A sushi to nie jadłam nigdy w życiu, nie tylko w ciąży. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:36

Staraczka23 lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby przytylam jakies 3-4 kg ale dalej w jeansy wchodze bez trudu, zadnych ubran ciazowych nic ;) niektorzy mowia ze nic po mnie nie widac...ja jednak widze rosnacy brzucho ;)

• Angela22 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh ja też (w sumie mąż) zauważyłam że mi się pępek spłycił i to bardzo a zawsze miałam baaardzo głęboki :) lini jeszcze nie widze :)

Paulinek lubi tę wiadomość

rrgu83a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ rozbawila mnie ta studnia :D

Ja nie przepadam za sushi :)

Lenka tez mam jasna karnacje i linia widoczna :D
    Paulinek u mnie odwrotnie haha waga w dół a pytają ile przytylam bo widac po mnie no i ciasniejsze ciuchy ciasne :D

Misi@ lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    Dziewczyny czy Wy faktycznie przez całą ciąże nie będziecie jadły sushi??Ja wyczytałam, że nie można no i od kiedy jestem w ciąży to nie jem...ale tak mnie ciągnie, nie wiem jak wytrzymam jeszcze tyle miesięcy??Nie jestem jakimś miłośnikiem sushi, ale tak raz na jakiś czas lubię zjeść..A i czy jak będę karmiła piersią to też dalej nie mogę jeść sushi?
    Ja uwielbiam sushi! I wlasnie ide w niedziele :) ale ja bede teraz jadla tylko grillowane. Zadnej surowizny mimo wszystko nie biore- za duze ryzyko, nie wiadomo tak do konca jak swieze sa te ryby i jakie warunki panuja tam, hdzie je przechowuja, przygotowuja ;)

Carolline lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lini jeszcze nie mam, pępek też mi się zbytnio nie zmienił poki co, dalej jest wielki jak krater :)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig u mnie to samo,, tylko brzuch wielki jak u piwosza początkującego :D

720fbe94f2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam chyba u kwietniowek, ze tam dziewczyny jedzą sushi - sama bylam ciekawa czy wolno, bo baaaaaaardzo lubię =))

Dlatego też planuję sobie je zrobić w domku... kupię makrele, lososia (oczywiście wędzone na cieplo, bo już wiem ze takie nam wolno) i ukręcę ;D

a co do brzuszka u mnie się jednak rozlewa... niestety... w sumie poszly mi kg niestety w uda i tyłek... ale trudno, od września wezmę się ostro za ćwiczenia, a ze nigdy nie mialam problemów w waga i jak chciałam schudnąć to ładnie, wiec wiem ze dam radę =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo kg ucieknie od karmienia pewnie i biegania za dzieciaczkiem ;)

‹‹ 615 616 617 618 619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ