Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojzaka gratuluję córeczki, może tak kopnęła bo się wstydziła i nie lubi być podglądana
?
Lady zgadzam sie z dziewczynami - storczyk piękny, ale zima już nieprzy okazji, to są okolice os. Lecha?
Byłam rano u fryzjera, kolorek odświeżony, od razu lepiej się czuję.
My na Święta wyjeżdżamy, nie robię kompletnie nic, jedziemy na gotowe, jak co rokuMartwi mnie tylko ta pogoda, zimno, mokro, buro, nastrój spada od razu 2 poziomy niżej ... Żadnych spacerków, świeżego powietrza, bo się nie będzie chciało, tylko to siedzsnie przy stole ... no trudno
-
nick nieaktualnyA ja jestem zdołowana tą pogodą za oknem
A muszę wyjechać do neurologa, aż za miasto...nie chce brac auta bo boje się jest piorunsko ślisko, a już raz straciłam zimą panowanie nad autem...
Czarna trzymam kciuki, może poznasz w końcu płeć
Dzidziuś kręci mi się w brzuszku...uwielbiamCzarna_88, easymum lubią tę wiadomość
-
marlenak_me wrote:hej! mnie się nawet dzis nie chciało wstawać z łóżka .. brr.. śnieg, miałąm jechać do centrum handlowego busem , bo mąż wziął auto do pracy, ale nie wiem, czy mam ochotę wychodzić z domu.. beznadzieja a nie pogoda!
Ja jakbym nie musiala to bym nie wychodzila
U mnie jest tak zimno, ze na badania szlam w czapce a i tak nosek mi przemarzl...
Kasiq oj tak... ale gdyby nie mama to musiałabym sie obejść smakiem... jednak mama to mama
Chociaż już widzialam na targu młoda kapustę, wiec pewnie i botwinka się niedługo pojawi -
nick nieaktualnymi już pogoda nie straszna
)
tak mi brakuje 'mojej' Chodakowskiej i ruchu, że sobie trening zafundowałam i od raaaazu lepszy nastrój
polecam dla tych narzekających na uda:
https://www.youtube.com/watch?v=2yZFFGs8dLg
oraz takie leciutkie ćwiczenia dla każdego:
https://www.youtube.com/watch?v=pH6IrhTjdR0
chyba muszę sobie to co najmniej 5 razy w tyg wprowadzićGusiak lubi tę wiadomość
-
Paulinek wiem o czym mówisz... ja tez za tym tęsknię
Trochę też zaczęłam ćwiczec i musze powiedzieć, ze juz odczulam te 3 miesiące folgowania... tak mnie nogi bolały, ze masakra
Wlaczylam sobie cwiczenia Agelika Pióro dla kobiet w ciąży... pierwszy trening i juz moje mięśnie przez dwa dni dawały mi popalić, az mi się ciężko siadało na kibelku ;p
Ale 5 razy w tygodniu juz wiem, ze raczej rady nie dam... np. Wczoraj tak mnie glowa bolala, ze wymieklam... dziś badania krwi i tez padam...Paulinek lubi tę wiadomość
-
A my wróciliśmy z zakupów w kaflandzie ludzi od cholery
pojechaliśmy do reala bo w kaflandzie nie chciało nam się stać za mięsem a jeszcze tak tam dziwnie było ze mi słabo było a w realu o wiele lepiej mniej tłumu
i nie było mi słabo
-
Gusiak wrote:Bardzo ładny... moje storczyki coś ostatnio zaczęły sie buntować i nie mają w ogóle kwiatów... nie wiem co się z nimi dzieje...
Właśnie wcinam sobie druga miseczkę botwinki od mamy... pyszota
a jak często je podlewasz ? i gdzie stoją? w słonecznym miejscu? -
easymum wrote:Mojzaka gratuluję córeczki, może tak kopnęła bo się wstydziła i nie lubi być podglądana
?
Lady zgadzam sie z dziewczynami - storczyk piękny, ale zima już nieprzy okazji, to są okolice os. Lecha?
Byłam rano u fryzjera, kolorek odświeżony, od razu lepiej się czuję.
My na Święta wyjeżdżamy, nie robię kompletnie nic, jedziemy na gotowe, jak co rokuMartwi mnie tylko ta pogoda, zimno, mokro, buro, nastrój spada od razu 2 poziomy niżej ... Żadnych spacerków, świeżego powietrza, bo się nie będzie chciało, tylko to siedzsnie przy stole ... no trudno
Takdoładnie to jest Rusa ulica, na przeciwko browaru Lecha
-
Ja dziś wstałam późno i tak się snuję. Trochę ogarniam kuchnię, myślę nad praniem. Zrobiłam sobie makaron z jajkiem, może po jedzeniu mnie ożywi.
No i zastanawiam się czy kupić spodnie w C&A, w outlecie znalazłam za 90zł... i nadal to mi się, kurna, wydaje dużo. Kilka miesięcy chodzenia, a stówa pęknie. A przecież to tylko zachcianka, mam w czym chodzić. Przyznam, że nie jestem typową kobietą i strasznie skąpię na ciuchy, wszystko mi się dużo wydaje. Najchętniej to bym tylko w ciucholandach buszowałaMimo, że to w sumie głupie - wczoraj byłam w kawiarni, w Blikle i Macu - jakby podliczyć, to na pewno wydałam więcej niż te spodnie i nie mam problemu, a na ciuch mi szkoda
Głupota straszna, ale nie umiem się przestawić
-
A mi się nudzi i zaraz włączę muzykę i poukładam w szafie
hihi włączę muzykę i może posprzątam
już na święta jedynie będę musiała wtedy odkurzyć w sobotę
no i to jest dobry pomysł
idę ogarnąć mieszkanko
i szafkę
odezwę się jak skończę
-
Ja chyba też zaczynam czuć ruchy... Na razie bardzo subtelne i takie niekonkretne, ale z każdym dniem zaczynam mocniej myśleć, że to chyba to. Wczoraj po położeniu do łóżka na prawdę ostro się zastanawiałam czy to nie moja córa buszuje.
Jeszcze ze 2-3 tygodnie i pewnie nie będę miała wątpliwości.Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Podczytuje Was od czasu do czasu ale się nie udzielam za bardzo, mam nadzieję, że mi wybaczycie...
Co do ciuchów ciążowych, to mi też szkoda wydawać kasę. Wczoraj trafiła mi się mega super okazja - byłam w ciucholandzie (rzadko chodzę, ale zacznę być częstszym gościem!) i wyhaczyłam super spódnicę jeansową C&A. Kilka tygodni wcześniej widziałam podobne w sklepie za ~100 zł a ja kupiłam za - taram taram 8,5 zł (była za 10, ale że jeszcze -15%...Stan super! Także polecam wizyty
Dziewczyny, myślałyście o pobraniu krwi pępowinowej?
-
A ja dzis pierwszy raz od 3 miesięcy sama posprzątałam mieszkanie
Nie wiem czy mi wolno czy nie ale robiłam powoli i muszę sie w końcu zacząć ruszać bo mi to na psyche siada. Bylam tez na mini spacerku na okolo bloku
U nas slonce wielkie ale mróz jak w porządną zimę
Zaraz jeszcze mala telekonferencja z pracy- ufffff dawno nie miałam takiego busy dnia)) i najwazniejsze, ze nic mnie nie boli wiec przeforsować sie nie przeforsowałam
Ja jestem w stanie na spodnie ciążowe wydać i 250 pln jesli naprawde nie znajdę innych a bede odczuwać ich brakjest taki sklep happy mum czy cos takiego- maja fajne ciuchy ale ceny z kosmosu
zanim jednak sie do nich udam to jeszcze spróbuje w ciucholandzie
w sumie nigdy nie kupowałam ale dlatego, ze czasu brakowało a nie ze mam cos na przeciwko
Teraz mam czas to sie wybiorę a wiadomo, ze na ładne ciuchy to trzeba w tygodniu gnać a nie w soboty:) to jest plan na przyszły tydzień)))
Kasiarzynka lubi tę wiadomość