Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • bento Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:10

sRUqp2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj robię bagietki z wołowiną z przepisu Jamie Oliera :-) uwielbiam jego przepisy i już mam ślinę do pasa jak sobie o tym pomyślę :-) Tylko zazwyczaj stek robiłam półkrwisty, dzisiaj zrobię wysmażony :-)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) się, ale naszkrobałyście :P jutro mam prezentację, więc te kilkanaście stron będę stratna trudno :) Co tam u Was :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    czy ktos mial jakies rewolucje zoladkowe po zelazie?ja musialkam przerwac-to co mi sie dzieje to masakra :(( kolka bole, wzdecia no koszmar, odstawilam i jest lepiej tylko co teraz?bo jak jem produkty z zelazem szpinak salate brokuly to znow mam wzdecia okropne?:( biore espumisan ale nie moge brac az tyle :/
    Panna B ja brałam żelazo takie na receptę na T- nie pamiętam nazwy. Mialam straszne zaparcia. Wyniki sie poprawily, lekarz pozwolił przestać je brać. Od razu wszystkie problemy przeszly. Mialam dbać o żelazo dzieki diecie- tyle tego jadłam, ze zaparcia znow wrocily a wyniki spadly. Wiec niestety znow wróciliśmy do żelaza tym razem innego- szelazo sie nazywa. Mam je brać dwa razy dziennie ale przyznam się, ze jeszcze nie zaczęłam wiec ciezko mi powoedziec czy jest lepsze...
    Ogólnie lekarza to nie zdziwilo- niestety żelazo tak działa na organizm. Jedyny ratunek to próbowanie różnych rodzajo- tylko to mi przychodzi na myśl:/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Panna B ja brałam żelazo takie na receptę na T- nie pamiętam nazwy. Mialam straszne zaparcia. Wyniki sie poprawily, lekarz pozwolił przestać je brać. Od razu wszystkie problemy przeszly. Mialam dbać o żelazo dzieki diecie- tyle tego jadłam, ze zaparcia znow wrocily a wyniki spadly. Wiec niestety znow wróciliśmy do żelaza tym razem innego- szelazo sie nazywa. Mam je brać dwa razy dziennie ale przyznam się, ze jeszcze nie zaczęłam wiec ciezko mi powoedziec czy jest lepsze...
    Ogólnie lekarza to nie zdziwilo- niestety żelazo tak działa na organizm. Jedyny ratunek to próbowanie różnych rodzajo- tylko to mi przychodzi na myśl:/
    pewnie Tardyferon

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:33

Dżuls, Lady Savage, karolcia87, adzia, kasig, Gusiak, nick nieaktualny, chabasse lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepięknie!

aldonaa lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:48

.ona., Lilla My, aldonaa, kiti, Anitka201, nick nieaktualny, Carolline lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona cudownie. Pełen relaks. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Chciałabym się ładnie przywitać bo podczytuję Was od niedawna :) Sympatycznie tu macie :)

Wracając do tematu witamin, czy któraś kojarzy lub bierze Pharmaton Matruelle?

Lilla My, easymum lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj :p
    Na kiedy masz termin?

Ja nie biorę ani nie kojarzę

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona ale masz super ogrod- nie wychodzilabym z niego :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Kurczę, a u nas zimno:( Wszędzie w radiu mówią, że super pogoda, słonecznie, a ja się pytam gdzie jest te słońce;p?
    Co macie dzisiaj na obiad? Muszę iść kupić coś na obiad.

U mnie jest dzisiaj przepięknie! :D

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, takie pytanie: miewacie fosforany bezpostaciowe w moczu?
    Kurczę, bo u mnie już kolejny raz w moczu są, niby wszędzie czytam, że to zależy od pH (zasadowe, takie też mam) i diety jarskiej lub mlecznej (fakt, dużo u mnie tego) i że jak reszta ok, to nie ma się czym przejmować...
    Prawda to? :D

• Owca123 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Witaj :p
    Na kiedy masz termin?

Ja nie biorę ani nie kojarzę

Według OM na 1 października, a USG, że 27 września :) Intuicja też podpowiada, że to będzie wrześniowy bobas ;)

Koleżanki w pracy poleciły mi te witaminy. Kupiłam, ale jeszcze nie zaczęłam brać. Ciągle się zastanawiam i mam mieszane uczucia... Nie wiedziałam, że od witamin zależy masa urodzeniowa dziecka, jestem w szoku.
    Pomyślałam, że może jeszcze któraś z Was ma doświadczenie z tym produktem. Opinie w internecie ma piękne, tylko wielkość tabletki jak dla konia ;) hehe

Ależ macie menu na dzisiejsze obiady!!!!! Mogę do kogoś się wprosić? ;)

atdc73sbmadonc8u.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owca123 wrote:
    Według OM na 1 października, a USG, że 27 września :) Intuicja też podpowiada, że to będzie wrześniowy bobas ;)

Koleżanki w pracy poleciły mi te witaminy. Kupiłam, ale jeszcze nie zaczęłam brać. Ciągle się zastanawiam i mam mieszane uczucia... Nie wiedziałam, że od witamin zależy masa urodzeniowa dziecka, jestem w szoku.
    Pomyślałam, że może jeszcze któraś z Was ma doświadczenie z tym produktem. Opinie w internecie ma piękne, tylko wielkość tabletki jak dla konia ;) hehe

Ależ macie menu na dzisiejsze obiady!!!!! Mogę do kogoś się wprosić? ;)

Usg jest tylko poglądowe, tak naprawdę świadczy o wielkości bobasa. Termin najbardziej wiarygodny jest z OM.

• Owca123 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha :) czyli mam uciekać do Październikowych? :P

atdc73sbmadonc8u.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owca123 wrote:
    Aha :) czyli mam uciekać do Październikowych? :P

Kobieca intuicja jest bardzo ważna - jeśli czujesz, że to będzie wrzesień, to zapraszamy do nas. Czuj się jak u siebie ;)

Są tu też dziewczyny z terminami na sierpień i na październik - wszystkie mamy nasze są :)

Lady Savage, adzia, monaaa85, Gusiak, Owca123 lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobieca intuicja nigdy mnie nie zawiodła :)
    Koleżanka stwierdziła, że jak mam podczas ciąży ochotę na słodkie to na bank będzie córka, a ja od początku wiedziałam, że syn :)

Owca123 lubi tę wiadomość

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Dziewczyny, takie pytanie: miewacie fosforany bezpostaciowe w moczu?
    Kurczę, bo u mnie już kolejny raz w moczu są, niby wszędzie czytam, że to zależy od pH (zasadowe, takie też mam) i diety jarskiej lub mlecznej (fakt, dużo u mnie tego) i że jak reszta ok, to nie ma się czym przejmować...
    Prawda to? :D

Wlasnie tez odebralam dzis wyniki i pisze u mnie ze fosforany bezpostaciowe pokrywaja cale pole widzenia
    i tez nie wiem co to oznacza bo pierwszy raz mam takie cos :P

relgzbmhh8tsviez.png
‹‹ 809 810 811 812 813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ