Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaB wrote:czy ktos mial jakies rewolucje zoladkowe po zelazie?ja musialkam przerwac-to co mi sie dzieje to masakra
( kolka bole, wzdecia no koszmar, odstawilam i jest lepiej tylko co teraz?bo jak jem produkty z zelazem szpinak salate brokuly to znow mam wzdecia okropne?
biore espumisan ale nie moge brac az tyle
Ogólnie lekarza to nie zdziwilo- niestety żelazo tak działa na organizm. Jedyny ratunek to próbowanie różnych rodzajo- tylko to mi przychodzi na myśl:/
-
4me wrote:Panna B ja brałam żelazo takie na receptę na T- nie pamiętam nazwy. Mialam straszne zaparcia. Wyniki sie poprawily, lekarz pozwolił przestać je brać. Od razu wszystkie problemy przeszly. Mialam dbać o żelazo dzieki diecie- tyle tego jadłam, ze zaparcia znow wrocily a wyniki spadly. Wiec niestety znow wróciliśmy do żelaza tym razem innego- szelazo sie nazywa. Mam je brać dwa razy dziennie ale przyznam się, ze jeszcze nie zaczęłam wiec ciezko mi powoedziec czy jest lepsze...
Ogólnie lekarza to nie zdziwilo- niestety żelazo tak działa na organizm. Jedyny ratunek to próbowanie różnych rodzajo- tylko to mi przychodzi na myśl:/ -
Nancy87 wrote:Kurczę, a u nas zimno:( Wszędzie w radiu mówią, że super pogoda, słonecznie, a ja się pytam gdzie jest te słońce;p?
Co macie dzisiaj na obiad? Muszę iść kupić coś na obiad.
U mnie jest dzisiaj przepięknie!
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Dziewczyny, takie pytanie: miewacie fosforany bezpostaciowe w moczu?
Kurczę, bo u mnie już kolejny raz w moczu są, niby wszędzie czytam, że to zależy od pH (zasadowe, takie też mam) i diety jarskiej lub mlecznej (fakt, dużo u mnie tego) i że jak reszta ok, to nie ma się czym przejmować...
Prawda to?
-
Lady Savage wrote:Witaj :p
Na kiedy masz termin?
Ja nie biorę ani nie kojarzę
Według OM na 1 października, a USG, że 27 wrześniaIntuicja też podpowiada, że to będzie wrześniowy bobas
Koleżanki w pracy poleciły mi te witaminy. Kupiłam, ale jeszcze nie zaczęłam brać. Ciągle się zastanawiam i mam mieszane uczucia... Nie wiedziałam, że od witamin zależy masa urodzeniowa dziecka, jestem w szoku.
Pomyślałam, że może jeszcze któraś z Was ma doświadczenie z tym produktem. Opinie w internecie ma piękne, tylko wielkość tabletki jak dla koniahehe
Ależ macie menu na dzisiejsze obiady!!!!! Mogę do kogoś się wprosić? -
Owca123 wrote:Według OM na 1 października, a USG, że 27 września
Intuicja też podpowiada, że to będzie wrześniowy bobas
Koleżanki w pracy poleciły mi te witaminy. Kupiłam, ale jeszcze nie zaczęłam brać. Ciągle się zastanawiam i mam mieszane uczucia... Nie wiedziałam, że od witamin zależy masa urodzeniowa dziecka, jestem w szoku.
Pomyślałam, że może jeszcze któraś z Was ma doświadczenie z tym produktem. Opinie w internecie ma piękne, tylko wielkość tabletki jak dla koniahehe
Ależ macie menu na dzisiejsze obiady!!!!! Mogę do kogoś się wprosić?
Usg jest tylko poglądowe, tak naprawdę świadczy o wielkości bobasa. Termin najbardziej wiarygodny jest z OM.
-
Owca123 wrote:Aha
czyli mam uciekać do Październikowych?
Kobieca intuicja jest bardzo ważna - jeśli czujesz, że to będzie wrzesień, to zapraszamy do nas. Czuj się jak u siebie
Są tu też dziewczyny z terminami na sierpień i na październik - wszystkie mamy nasze sąLady Savage, adzia, monaaa85, Gusiak, Owca123 lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
.ona. wrote:Dziewczyny, takie pytanie: miewacie fosforany bezpostaciowe w moczu?
Kurczę, bo u mnie już kolejny raz w moczu są, niby wszędzie czytam, że to zależy od pH (zasadowe, takie też mam) i diety jarskiej lub mlecznej (fakt, dużo u mnie tego) i że jak reszta ok, to nie ma się czym przejmować...
Prawda to?
Wlasnie tez odebralam dzis wyniki i pisze u mnie ze fosforany bezpostaciowe pokrywaja cale pole widzenia
i tez nie wiem co to oznacza bo pierwszy raz mam takie cos