Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Owca123 wrote:Według OM na 1 października, a USG, że 27 września
Intuicja też podpowiada, że to będzie wrześniowy bobas
Koleżanki w pracy poleciły mi te witaminy. Kupiłam, ale jeszcze nie zaczęłam brać. Ciągle się zastanawiam i mam mieszane uczucia... Nie wiedziałam, że od witamin zależy masa urodzeniowa dziecka, jestem w szoku.
Pomyślałam, że może jeszcze któraś z Was ma doświadczenie z tym produktem. Opinie w internecie ma piękne, tylko wielkość tabletki jak dla koniahehe
Ależ macie menu na dzisiejsze obiady!!!!! Mogę do kogoś się wprosić?
Wszystkie kobiety dla kobiet w ciąży mają takie gabaryty -
Jastin13 wrote:Kobieca intuicja nigdy mnie nie zawiodła
Koleżanka stwierdziła, że jak mam podczas ciąży ochotę na słodkie to na bank będzie córka, a ja od początku wiedziałam, że syn
tu się nie zgodzę
ja intuicję odziedziczyłam po mamie, która miała ją w pierwszej ciąży że będzie syn
urodziłam się ja
potem miałą znowu przeczucie że syn, urodziła moją siostrę
potem zaczeła się ubierać w kiecki różowe, kochała róż, jak była w ciąży z 3 dzieckiem
była w 100% przekonana że to trzecia córa i co
i jajko, nawet dwa
bo na świat przyszedł mój brat
I ja chyba intuicję po niej mam bo od początku ciąży byłam przekonana że mam synka w brzuchu a tuklops córa wyszła
-
nick nieaktualny
-
Na kilka godzin wyskoczylam na dworek u juz trzy strony do nadrobienia
)
Aldona piękny masz ten ogród... tez bym sobie na tej ławeczce w taka pogodę posoedziala... zazdraszczam
A co do obiadu, jako ze nie bylo mnie pół dnia dzis u mnie kanapki... jakoś mąż przeżyje, w pracy jadl wczorajsze spaghetii, wiec można uznać ze gotowany posiłek w ciągu dnia był ;p
ps. Nancy śliczny masz brzuszekNancy87, aldonaa lubią tę wiadomość
-
.ona. wrote:Dziewczyny, takie pytanie: miewacie fosforany bezpostaciowe w moczu?
Kurczę, bo u mnie już kolejny raz w moczu są, niby wszędzie czytam, że to zależy od pH (zasadowe, takie też mam) i diety jarskiej lub mlecznej (fakt, dużo u mnie tego) i że jak reszta ok, to nie ma się czym przejmować...
Prawda to?
U mnie wyszły, ale lekarz powiedział, że skoro cała reszta jest w porządku, to mam się nimi nie przejmować, bo nie świadczą o niczym złym i zależą od diety. To się nie przejmowałamteraz robiłam kolejne badania i już ich nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 18:26
-
aldonaa wrote:Wonderland, pozwalam Ci wydrukowac te zdjecia i w ramke wlozyc, a nawet mozesz nimi mieszkanie wytapetowac, he he
Jesteś okrutna ;p
Chcesz, żeby Nam się Wonderland dobijala za każdym razem kiedy będzie patrzeć na ramkę lub ścianę? ;dWonderland, aldonaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja staram się jakoś przetrwać bez żadnych bronzerow... mam niby taka brzoskwiniowa cerę, wiec tragedii nie ma, ale zawsze lubilam taka lekka opaleniznę ... no ale nic, to lato trzeba jakoś przetrwać
Skabarka kochna po to tu jesteśmy wszystkie, ze jak masz zły dzień, kryzys czy cokolwiek się dzieje to smialo pisz... nawet jeslo nie pomożemy to postaramy się chociaż jakoś wesprzeć, albo się od tego wszystkiego oderwać...skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny