X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento mnie też.... ale nie mam żadnych w domu, a żeby zejść do sklepu musiałabym się ubrać i umalowac ;p

Szczyt lenistwa... sklep mam może z 50m od bloku, a tez czasem to za daleko ;D

bento lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Dzuls ja mieszkam jeszcze za Pruszkowem i nie uważam, ze to zadupie! ;p
    Wypraszam sobie ;D ;D ;D

Nie jest to Warszawa, ale jak wszystko idzie sprawie to pociągiem w pracy w Warszawie jestem w 35-40 min... także nie jest źle =)
    Moje rodzinne okolice, fajnie :)

Gusiak lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mieszkamy w dolnoslaśkim , lubin legnica , głogow , u nas ceny mieszkań my akurat mamy 50 m , to tak 160 170 tysiecy , własnie sie przymierzamy do sprzedaży mieszkania i bedziemy się budować , rodzice dali nam kawałek ziemi zeby chałupe postawicc ,
    dom planujemy budować około 90 -95 metrów , nie cchem wiekszego bo później problemy z utrzymaniem takie landary , tak wycyrklowałam ze tyle nam w zupełności wystarczy

taki ło znalazłam projekt u nawet mi się podoba

http://www.nowedomy.net/projekt,linda.html

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La_lenka a gdzie dokładniej? =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:33

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:10

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    I to mnie wlasnie u nas "bab" denerwuje. Zeby pokazac sie ludziom najpierw trzeba sie "zrobic". Sama nie wyjde z domu bez tuszu na rzesach i juz :P trzepotki musza byc :)
    A facet to prosto z lozka moze wstac, spodnie na dupe i idzie.

Cos za cos. Oni nigdy nie beda tacy piekni jak my :D

Popieram... =)
    Ale taka jest prawda... facet wstanie i zaraz może wyjść... a my... zanim sie ogarniemy i zrobimy to już się odechciewa wychodzić ;p
    Dlatego postanowiłam odpuścić tego loda... tym bardziej, ze za dwie godziny i tak wychodzę... wiec juz wytrzymam =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    I to mnie wlasnie u nas "bab" denerwuje. Zeby pokazac sie ludziom najpierw trzeba sie "zrobic". Sama nie wyjde z domu bez tuszu na rzesach i juz :P trzepotki musza byc :)

Cos za cos. Oni nigdy nie beda tacy piekni jak my :D
    Ja dziś z mężem na "wycieczce" i mam na oczach tylko korektor. Do sklepu pod domem to bez problemu wychodzę całkiem soute :P Jeszcze ludzie nie uciekają ode mnie, więc chyba nie jest tragicznie ;)

Carolline lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam, ze latem kiedy mam ładnie opalona buzie i ciało to często wychodzilam bez makijażu... ale teraz kiedy moja cera pozostawia wiele do życzenia zle bym się czula...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w 3 city 3 pokoje od 350 tys wiadomo, że cena rośnie wraz z bliskością do centrum , komunikacji, bezpieczenstwa na dzielni, etc.... 170 tys...pomarzyc....niestety...

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:48

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 19:22

l22nhdge5b933eoh.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Ja chwile poćwiczę i biegnę na działkę z pieskiem.

W ogóle mam złe dni, myślimy nad kupnem mieszkania i nie wiem kompletnie co wybrać ;( czy mniejsze a w lepszej okolicy albo większe, ale 'na zadupiu' ;(

W życiu bywa różnie. Zastanówcie się co dla was najlepsze. My woleliśmy kupić w centrum miasta, gdzie w razie czego jakbyśmy musieli gdzieś wyjechać, to zawsze można z łatwością wynająć. Na zadupiu mieszkać bym nie chciała, ale to ja, lubię mieć wszystko pod ręką ;) Może to też dlatego, że przez prawie 20 lat mieszkałam w malutkim mieście, gdzie wszyscy o wszystkich wszystko wiedzieli :P, wszędzie miałam zawsze daleko, zawsze pociąg albo autobus...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 12:53

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    O niee... no to zazdroszcze. Latem to moja buzia szybko slonce lapie, wiec wogole noe uzywam kosmetykow. Ewentualnie od swieta. Latem tez rezygnuje z tuszu, bo robie sobie sztuczne rzeski. Wtedy rano wstaje z lozka, myje zeby, robie kite na glowie i moge wyjsc wszedzie.
    Ale teraz to ludzie chyba za mna z krzyzykiem i czosnkiem by latali :P biala buzia wieeelkie oczy, mega cienie pod oczami do tego na buzi wysyp pryszczy jak u nastolatek. Zombi jak nic :D

Heheh... strasznie rozbawił mnie Twój opis, aczkolwiek nie do końca powinnam się śmiać bo i ja wyglądam podobnie... bez makijażu no niestety dla dobra innych ludzi wole z domu nie wychodzić ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam w 15 minut potrafię wyjść z domu :) szybki prysznic, ubrać się i gotowe, co najwyżej rzęsy pomaluje więcej nie lubię :)
    angelaa strasznie podobają mi się takie parterowe domki, super :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:

Dlatego mój twierdzi, że to oni są płcią piękną, bo to nie oni muszą się poprawiać ;)

Lilla My, Carolline lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Dlatego mój twierdzi, że to oni są płcią piękną, bo to nie oni muszą się poprawiać ;)

Hehe coś w tym jest:) Ale mój nie wyjdzie bez prysznica, ogolenia się, wyprasowania koszulki, także też mu trochę czasu to zajmuje:P Ja tak normalnie bez śniadania potrzebuję około godzinki czasu (prysznic, makijaż, ubranie się i poranna kawa).

Ale jest cudownie na zewnątrz. Właśnie siedzę przed domem i łapię promienie słoneczne. Dalej boli mnie coś pod tym żebrem jak siedzę zginając się lub leżę na tym boku, a muszę troszkę popracować na komputerze. Dobrze, że jeszcze mam hamak hehe.

Edit: przed chwila wpadł na kawę nasz świadek i pierwsze co mówi do mnie: ja pierdziele, ale Cię wybrzuszyło hehe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 13:24

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozajka, odwazny jest :) niech uwaza, zeby nie powiedziec tego przy zadnej feministce :) mogloby sie to roznie skonczyc :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja normalnie wychodze z psem na spacer to sie nie maluje tylko mam krem na twarzy do sklepu za blokiem tez nie bo po co uwazam ze nie wygladam tragicznie bez makijazu. Maluje sie jak juz wybieram sie na jakies wieksze wyjscia do ludzi czy zakupy :)
    Jaka piekna dzis pogoda az nie chce mi sie uczyc na niedzielny egzamin..
    Musze sobie kupic filtr 30 lub 50 bo sloneczko juz mamy a nie chce sie nabawic przebarwien na twarzy...:)

• AniaM Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was.ma juz rozstępy bo mi chyba się robią idealnie na brzuszku tylko Narazie są białe a wydaje mi się ze jak są nowe to powinny być czerwone.a niby tak się często smaruje Ahhhhhh te geny.;/

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
‹‹ 816 817 818 819 820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ