Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia87 wrote:ja jak robiłam te zastrzyki to mocno łapałam za skórę i szybko wbijałam igłę ( jak wolno to też miałam problemy z przebiciem się) może brzmi trochę barbarzyńsko ale to najlepszy sposób, nie patyczkować się tylko szybko rachu ciachu i po sprawie i nigdy zrosty mi się nie porobiły
dziewczyny czy Wy też macie zwiększone libido? ja od kilku dni nie potrafię przestać myśleć i sama sobie z tym "radzę" ( if you know what i mean)bo w dalszym ciągu trochę się boję współżyć..
Ja mam chcicę od kilkunastu miesięcy, ale z kolei to mój się boii od 6 miechów się nie serduszkowaliśmy, ach
-
nick nieaktualnySiie witam
Dopiero wczoraj ogladalam ten dom i hmm nie biore
Jedyny plus to piekny duzy ogród, mąż oszacowal koszty remontu na ok 60tys i raczej klimat nie byl by dla mnie bo duzo wilgoci i nawrt elektryka nie dziala, remont gdyby mial sam robic lub z pomoca trwal by do 2 lat.
Facet dużo kręcił, mówił ze dom bysmy mieli tak jak by na wynajem przez ok pol roku bo toczy sie w sądzie sprawa spadkowa.. A potem bysmy mieli dopiero umowe kupnA.
Tak sobie pomyslalam jelenia szukal aby ktos doprowadzil dom do porządku a potem powie ze jednak nie sprzeda . Zaznaczyl ze w ciagu remontu bedzie korzystal z ogrodu (!)
Ale najgorsze bylo jednak to jak podnosil rękę i mu walilo z pach myslalam ze pawia puszcze -
nick nieaktualnyKarolcia tez mialam sama robic w brzuch zastrzyki przeciwzakrzepowe chyba ale mąż robil w uda bo tez mozna
Co do ochoty na sex, my juz od miesiaca nic a wczoraj bylo z marnym skutkiem bo nie mialam orgazmu znowu i piekło jak na początku ciąży. Chyba do porodu nie bede miala orgazmu -
Witajcie. Dwa razy w nocy obudził mnie dzidziuś bo się rozpycha i to takie dziwne uczucie twardego brzucha mnie od razu martwi ale widać, że jedna strona wypchana.
Co do seksu to ja chyba znowu jestem dziewicą:p Nie dajemy rady, bo czuję okropny ból. -
nick nieaktualnyKasiarzynka znam takie zalatwianie pracy po znajomości, potem tylko problemy sa bo szefostwo jak ma swoje 'ale' to zgania na ciebie bo polecilas...
Z tym sexem najgorsze ze ja mam ochote sie kochac a orgazmu brak i tak jakos sztywno teraz w łóżku .
Kolezanka tez mi pisala ze jej sie nie chce tyle ze za miesiac rodzi -
Staraczka - o ile nie musicie, nie pchajcie się w kupowanie domu, o który toczy się jeszcze sprawa spadkowa. Może się okazać, że jest kilka osób do podziału, które nie chcą sprzedać domu i będziecie mieli ciągnącą się przez lata sprawę w sądzie, a może ostatecznie domu i tak nie dostaniecieSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
marlenak_me wrote:hej dziewczyny,
dziś mam wizyte u dentysty i stresuję się bardziej niż wizytą u gina:/ ale sama siebie uspakajam, że przetrwam, więc może jakoś to będzie.
Ja nawet przed ciążą wolałam wizytę u gina niż u dentystySynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
marlenak_me wrote:hej dziewczyny,
dziś mam wizyte u dentysty i stresuję się bardziej niż wizytą u gina:/ ale sama siebie uspakajam, że przetrwam, więc może jakoś to będzie.
Tez sie sresowalam- na maksa aż mnie brzuch bolał. Jak dostaniesz znieczulenie- caly stres mija- nie czuć naprawde nic. Znieczulenia dla nas sa troche slabsze wiec po prostu poproś by poczekać aż poczujesz jak działa... Dolne znieczulenie dobija cala polowe szczeki wiec sie zorientujeszgórne jest tylko na jeden zab i zadzialalo na mnie od razu.
Strachu dużo ale pozniej jaka ulgamarlenak_me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Może w kolejnej ciąży będę równie wyluzowana. Ale jak na razie to jest dla mnie nowa sytuacja. I sorry, jeśli dziecko rusza się np. 7 dni dzień w dzień po kilka-kilkanaście razy, a 8 przez prawie całą dobę nie daje nawet jednego znaku to będzie mnie to niepokoić.
Staraczka my wczoraj też oglądaliśmy dom. Szansa na przeprowadzę jest 70%. Żałuje trochę, że dałam się namówić, bo jeżeli nic nie wyjdzie to będę mocno zawiedziona.
ja dzisiaj zrobiłam morfologię. Po pobraniu poleciałam na zakupy bo młodej urodziny wyprawiam, a że cała krew z mózgu odpłynęła mi do do brzucha to zapomniałam zamówić w piątek tort, więc rano czekała mnie runda po piekarniach i kupienie tego co jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 09:47
-
la_lenka wrote:Może w kolejnej ciąży będę równie wyluzowana.
Heh, nie zrozumiałyśmy się. Tu nie chodzi o wyluzowanie na maxa, bo sama zwracam uwagę na ruchy. Wiem jednak, że NA TYM etapie można jeszcze czuć je bardzo różnie i nie codziennie. Dziecko ma dużo miejsca do fikania. Później warto zwracać na nie uwagę, żeby w ciągu godziny w dzień naliczyć ok. 10. Pamiętam też, że się tym kiedyś stresowałam, ale nie w 20-23 tygodniu, tylko w bardziej zaawansowanej ciąży.
Po przykładzie bliskiej koleżanki, która w 41 tygodniu straciła zdrowe dziecko nie jestem wyluzowana w drugiej ciąży jeśli o to chodzi. W końcu to życie naszych dzieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:01
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Witam się i ja rano. Juz po śniadaniu teraz suszenie głowy i ok 11 idę na spacer z siostra i siostrzenica pogoda póki co dopisuje
i oby tak było cały dzień. Sąsiadów chyba nowych będę miała, bo obok mnie remontują mieszkanie
-
nick nieaktualnykarolcia87 wrote:dziewczyny czy Wy też macie zwiększone libido? ja od kilku dni nie potrafię przestać myśleć i sama sobie z tym "radzę" ( if you know what i mean)
bo w dalszym ciągu trochę się boję współżyć..
karolcia ja mam co noc sny erotyczne bardzo realistycznei pomimo krwawienia w 8 tc spowodowanego sexem i 3 dniowego pobytu w szpitalu nie potrafię sobie odmówić i mąż mi na szczęście nie potrafi odmówić
u mnie sex w ciąży sprawdza się cuudownie ;p