X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my - 17+6 :)

13d7b30745bbc126gen.jpg

nick nieaktualny, Wonderland, la_lenka, Lady Savage, easymum, nick nieaktualny, chabasse, Gusiak, Anitka201, karolcia87 lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że pojawił się temat wózków :D Biorąc pod uwagę doświadczenia moich znajomych, to ważna jest długość gondoli, a rzadko zwraca się na nią uwagę. Bratowa kupiła Tako i teraz żałuje, bo mały ma dopiero 3 m-ce, a już nóżkami dotyka końca wózka.
    Z tego względu ja przymierzam się właśnie do Riko Nano lub Expandera Mondo, bo mają najdłuższe gondole na ryknku i aluminiowe stelaże, co ma istotne znaczenie przy mieszkaniu na II piętrze bez windy :)

A to fajny blog z opiniami o wózkach :)

http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/08/riko-nano-model-ktory-przebojem-wszed.html
    http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/11/expander-mondo-stylistyka-z-duuuza.html

• 4me Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka 1300 to nie wiele ... Gdzie kupowałaś?

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Tak z ciekawości, tego badania nie robi się po 24 tygodniu? Powodzenia!
    Dał mi skierowanie na ostatniej wizycie i nic nie mówił że wiek ciąży ma znaczenie. Jutro zaczynam 23 tydzień. Pamiętam że z synem też to badanie robiłam w drugiej połowie ciąży. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:25

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 23:11

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    a u nas w mieście w sklepie :) stał za 1540, ale targowałam sie twardo i pan mi opuścił na 1250 :) no ale dzięki temu zyskał stałego kliena więc mu się opłacało :D
    No to niezla Deal zrobilas :)
    Ja dzis właśnie jadę obejrzeć jeden- moze nawet kupie.
    Troche sia martwie bo ciągle czytam ze spacerowka jest bardzo mala i mam dylemat... Ale z drugiej strony i tak szybko sie te spacerówki przestaje używać i większość przerzuca sie na typowe bardziej lekkie spacerowki :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:25

Lady Savage lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kupiony wózek 3w1 X Lander
    http://olx.pl/oferta/x-lander-x3-3w1-CID88-ID8Z2Ef.html#3e70bdb729

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę sobie w parku, jem precle, mała kopie jak szalona, po prostu pełnia szczęścia.

Byłam też w SH i mam pełną torbę za grosze. Dobrze mi. :D

easymum, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po badaniu :) I na 80% dziewczynka Lili :) Wszystko z nia w porządku waży 425g i tetno 147 :)

la_lenka, easymum, Nancy87, Lady Savage, 4me, Gusiak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Wonderland, Terazsięuda:-), nick nieaktualny, Kasiarzynka, karolcia87 lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taka była obawa, że samych chłopaków wysypalo. Dziewczyny rosną w siłę :D

Lady Savage lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak chciałam córeczkę i...jajca:p Mi też bardzo dobrze:) Leżę na hamaczku, a synek kopie:) Zaraz idziemy na spacer.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    A ja tak chciałam córeczkę i...jajca:p Mi też bardzo dobrze:) Leżę na hamaczku, a synek kopie:) Zaraz idziemy na spacer.
    a ja na poczatku chciałam synka hehe :) widzisz a mamy na odwrót :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do ruchów to pytałam mojego lekarza jak to jest czy moge np jeden dzien w ogole nie czuc dziecka i powiedział że jak juz zaczełam codziennie je czuć to jakby jeden dzien w ogole nie czula pomimo pukania w brzuch itd to musze przyjechac i sprawdzic co z dzieckiem...

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    a co do ruchów to pytałam mojego lekarza jak to jest czy moge np jeden dzien w ogole nie czuc dziecka i powiedział że jak juz zaczełam codziennie je czuć to jakby jeden dzien w ogole nie czula pomimo pukania w brzuch itd to musze przyjechac i sprawdzic co z dzieckiem...

No ja odkąd czuję ruchy, to czuję codziennie, także gdybym nie czuła w jakiś dzień, to pewnie troszkę bym panikowała.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dupa ;) ubralam sie, juz mam jechac ba umówione rano oglądanie wozka- z zamiarem rzeczywistego zakupu- dzwonie do Pani a wózek sie w dzien sprzedal :( no ale nic przynajmniej zrealizuje mój plan i obejrzę najpierw ten riko Nano w sklepie i wsadzę tam mojego chrześniak 1,5 rocznego czy sie jeszcze mieści w te spacerowke ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda gratuluję dobrych wieści =))

U mnie mieszkanie posprzatane, pranie porobione, rozliczne pity odebrane - musze je tylko jutro zawieźć do US... obiadek zjedzony i tak sobie myślę, ze powiedziałabym sobie teraz jak jest tak chłodniej na balkonie... tylko no właśnie... nie mam balkonu, a siedzenie pod blokiem na ławce jakoś do mnie nie przemawia =)

ps. Ogladalam dziś gazetkę lidla i od 04.05 będą całkiem fajne sukienki za niezła cenę =))

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Widzę, że pojawił się temat wózków :D Biorąc pod uwagę doświadczenia moich znajomych, to ważna jest długość gondoli, a rzadko zwraca się na nią uwagę. Bratowa kupiła Tako i teraz żałuje, bo mały ma dopiero 3 m-ce, a już nóżkami dotyka końca wózka.
    Z tego względu ja przymierzam się właśnie do Riko Nano lub Expandera Mondo, bo mają najdłuższe gondole na ryknku i aluminiowe stelaże, co ma istotne znaczenie przy mieszkaniu na II piętrze bez windy :)

A to fajny blog z opiniami o wózkach :)

http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/08/riko-nano-model-ktory-przebojem-wszed.html
    http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/11/expander-mondo-stylistyka-z-duuuza.html

Bardzo fajnie ten wózek Expandera Mondo wyglada przez internet a widziałaś go moze na żywo? Orientujesz sie jak ten wózek sobie radzi po wertepach lasach itd. z jazda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny już kupujecie wózki szybko! :) A ja myślałam, że jak w czerwcu kupię to wyrywna jestem :)
    Lady Savage wrote:
    Ja mam kupiony wózek 3w1 X Lander
    http://olx.pl/oferta/x-lander-x3-3w1-CID88-ID8Z2Ef.html#3e70bdb729
    Lady kupiłaś używany?
    Widzę, że masz w podpisie, że będziesz miała córkę..a pamiętasz jak pisałam Ci tu na forum, że ja obstawiam że córę będziesz miała?? Gratulacje :)
    wiaraczynicuda wrote:
    Bardzo fajnie ten wózek Expandera Mondo wyglada przez internet a widziałaś go moze na żywo? Orientujesz sie jak ten wózek sobie radzi po wertepach lasach itd. z jazda?

Mi się też na razie najbardziej podoba expander mondo, ale ecco, stylistycznie w tych przedziałach cenowych to na razie mój nr 1, tylko nie widziałam go niestety na żywo, ciekawe jak kolorki się w realu prezentują...Któraś widziała???

Lilla_My jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu i dniu ciąży :) Brzuszek też chyba mam podobnej wielkości, a już się bałam że ostatnio coś szybko mi wybił hihi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 20:12

‹‹ 840 841 842 843 844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ