WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my - 17+6 :)

13d7b30745bbc126gen.jpg

skabarka, Wonderland, la_lenka, Lady Savage, easymum, wiaraczynicuda, chabasse, Gusiak, Anitka201, karolcia87 lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że pojawił się temat wózków :D Biorąc pod uwagę doświadczenia moich znajomych, to ważna jest długość gondoli, a rzadko zwraca się na nią uwagę. Bratowa kupiła Tako i teraz żałuje, bo mały ma dopiero 3 m-ce, a już nóżkami dotyka końca wózka.
    Z tego względu ja przymierzam się właśnie do Riko Nano lub Expandera Mondo, bo mają najdłuższe gondole na ryknku i aluminiowe stelaże, co ma istotne znaczenie przy mieszkaniu na II piętrze bez windy :)

A to fajny blog z opiniami o wózkach :)

http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/08/riko-nano-model-ktory-przebojem-wszed.html
    http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/11/expander-mondo-stylistyka-z-duuuza.html

• 4me Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka 1300 to nie wiele ... Gdzie kupowałaś?

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Tak z ciekawości, tego badania nie robi się po 24 tygodniu? Powodzenia!
    Dał mi skierowanie na ostatniej wizycie i nic nie mówił że wiek ciąży ma znaczenie. Jutro zaczynam 23 tydzień. Pamiętam że z synem też to badanie robiłam w drugiej połowie ciąży. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:25

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 23:11

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    a u nas w mieście w sklepie :) stał za 1540, ale targowałam sie twardo i pan mi opuścił na 1250 :) no ale dzięki temu zyskał stałego kliena więc mu się opłacało :D
    No to niezla Deal zrobilas :)
    Ja dzis właśnie jadę obejrzeć jeden- moze nawet kupie.
    Troche sia martwie bo ciągle czytam ze spacerowka jest bardzo mala i mam dylemat... Ale z drugiej strony i tak szybko sie te spacerówki przestaje używać i większość przerzuca sie na typowe bardziej lekkie spacerowki :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:25

Lady Savage lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kupiony wózek 3w1 X Lander
    http://olx.pl/oferta/x-lander-x3-3w1-CID88-ID8Z2Ef.html#3e70bdb729

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę sobie w parku, jem precle, mała kopie jak szalona, po prostu pełnia szczęścia.

Byłam też w SH i mam pełną torbę za grosze. Dobrze mi. :D

easymum, skabarka lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po badaniu :) I na 80% dziewczynka Lili :) Wszystko z nia w porządku waży 425g i tetno 147 :)

la_lenka, easymum, Nancy87, Lady Savage, 4me, Gusiak, skabarka, Misi@, Sigma, Wonderland, Terazsięuda:-), alutka, Kasiarzynka, karolcia87 lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taka była obawa, że samych chłopaków wysypalo. Dziewczyny rosną w siłę :D

Lady Savage lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak chciałam córeczkę i...jajca:p Mi też bardzo dobrze:) Leżę na hamaczku, a synek kopie:) Zaraz idziemy na spacer.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    A ja tak chciałam córeczkę i...jajca:p Mi też bardzo dobrze:) Leżę na hamaczku, a synek kopie:) Zaraz idziemy na spacer.
    a ja na poczatku chciałam synka hehe :) widzisz a mamy na odwrót :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do ruchów to pytałam mojego lekarza jak to jest czy moge np jeden dzien w ogole nie czuc dziecka i powiedział że jak juz zaczełam codziennie je czuć to jakby jeden dzien w ogole nie czula pomimo pukania w brzuch itd to musze przyjechac i sprawdzic co z dzieckiem...

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    a co do ruchów to pytałam mojego lekarza jak to jest czy moge np jeden dzien w ogole nie czuc dziecka i powiedział że jak juz zaczełam codziennie je czuć to jakby jeden dzien w ogole nie czula pomimo pukania w brzuch itd to musze przyjechac i sprawdzic co z dzieckiem...

No ja odkąd czuję ruchy, to czuję codziennie, także gdybym nie czuła w jakiś dzień, to pewnie troszkę bym panikowała.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dupa ;) ubralam sie, juz mam jechac ba umówione rano oglądanie wozka- z zamiarem rzeczywistego zakupu- dzwonie do Pani a wózek sie w dzien sprzedal :( no ale nic przynajmniej zrealizuje mój plan i obejrzę najpierw ten riko Nano w sklepie i wsadzę tam mojego chrześniak 1,5 rocznego czy sie jeszcze mieści w te spacerowke ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda gratuluję dobrych wieści =))

U mnie mieszkanie posprzatane, pranie porobione, rozliczne pity odebrane - musze je tylko jutro zawieźć do US... obiadek zjedzony i tak sobie myślę, ze powiedziałabym sobie teraz jak jest tak chłodniej na balkonie... tylko no właśnie... nie mam balkonu, a siedzenie pod blokiem na ławce jakoś do mnie nie przemawia =)

ps. Ogladalam dziś gazetkę lidla i od 04.05 będą całkiem fajne sukienki za niezła cenę =))

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Widzę, że pojawił się temat wózków :D Biorąc pod uwagę doświadczenia moich znajomych, to ważna jest długość gondoli, a rzadko zwraca się na nią uwagę. Bratowa kupiła Tako i teraz żałuje, bo mały ma dopiero 3 m-ce, a już nóżkami dotyka końca wózka.
    Z tego względu ja przymierzam się właśnie do Riko Nano lub Expandera Mondo, bo mają najdłuższe gondole na ryknku i aluminiowe stelaże, co ma istotne znaczenie przy mieszkaniu na II piętrze bez windy :)

A to fajny blog z opiniami o wózkach :)

http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/08/riko-nano-model-ktory-przebojem-wszed.html
    http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/11/expander-mondo-stylistyka-z-duuuza.html

Bardzo fajnie ten wózek Expandera Mondo wyglada przez internet a widziałaś go moze na żywo? Orientujesz sie jak ten wózek sobie radzi po wertepach lasach itd. z jazda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny już kupujecie wózki szybko! :) A ja myślałam, że jak w czerwcu kupię to wyrywna jestem :)
    Lady Savage wrote:
    Ja mam kupiony wózek 3w1 X Lander
    http://olx.pl/oferta/x-lander-x3-3w1-CID88-ID8Z2Ef.html#3e70bdb729
    Lady kupiłaś używany?
    Widzę, że masz w podpisie, że będziesz miała córkę..a pamiętasz jak pisałam Ci tu na forum, że ja obstawiam że córę będziesz miała?? Gratulacje :)
    wiaraczynicuda wrote:
    Bardzo fajnie ten wózek Expandera Mondo wyglada przez internet a widziałaś go moze na żywo? Orientujesz sie jak ten wózek sobie radzi po wertepach lasach itd. z jazda?

Mi się też na razie najbardziej podoba expander mondo, ale ecco, stylistycznie w tych przedziałach cenowych to na razie mój nr 1, tylko nie widziałam go niestety na żywo, ciekawe jak kolorki się w realu prezentują...Któraś widziała???

Lilla_My jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu i dniu ciąży :) Brzuszek też chyba mam podobnej wielkości, a już się bałam że ostatnio coś szybko mi wybił hihi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 20:12

‹‹ 840 841 842 843 844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ