Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się po wizycie. Zdjęcia bąbelka nie dodam , bo niestety tym razem nie dostałam
. Dzidzia rozwija się prawidłowo, główka , rączki, nóżki itp prawidłowe
waży maluszek 460gram co odpowiada nam do tygodnia ciąży i dnia
serduszko bije. Synek pozostaje synkiem. Dostałam badania morfologia, mocz i glukoza 75gram
następna wizyta 20 maja. A i przytyłam 5kg i lekarz mówi , że jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:10
Anitka201, la_lenka, Czarna_88, Dżuls, aldonaa, Lilla My, easymum, Lady Savage, Gusiak, chabasse, Wonderland, Terazsięuda:-), Luna1, skabarka, Kasiarzynka, bento lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że ja też zauważyłam na udach pojedyncze pajączki, ale to chyba normalne, co? Oprócz tego mam straszny cellulit i nie wiem jak się go pozbyć ;/ Jakieś pomysły?
Moja waga do wagi sprzed ciąży to +3, w tym chyba z kilogram poszło w cycki, bo z B/ małe C zrobiło mi się E -
nick nieaktualnyA powiem Wam ze postanowilismy z moim R zmienic ginekologa. Do tego chodzilismy od poczatku ciazu ale po ostatniej wizycie czulam sie tak potraktowana dosyc przedmiotowo i bylo mi smutno. Lekarzem specjalista moze jest i bardzo dobrym ale za to jego uspoosobienie charakter mnie doluja. Jest smutnym gburowatym czlowiekiem. Nie powie nic milego nie usmiechnie sie tylko mowi to co widzi serce prawidlowe to dobre bla bla bla Zero radosci z zycia jakby robil to co robi za kare. Powiem Wam ze u niego nie da sie cieszyc z ciazy odbiera mi ta radosc takim swoim pojesciem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:38
-
aldonaa wrote:Nancy, sliczny brzuszek. Tak jak dziewczyny wczesniej pisaly, wyglada naprawde jak ciazowy
A powiedz mi ile masz wzrostu?
Mi tez sie wydaje, ze od ostatniej wizyty pare kg poszlo w gore, mimo ze uwazam na to co jem... zwaze sie dopiero w poniedzialek u lekarza, bo w domu wagi nie mam i powiem Wam ze calkiem dobrze mi sie z tym zyje
Całe 167 cm. No brzuszek ciążowy ale teraz brat przyjechał i też mi dosrał, że dupa mi się powiększyła. No sorry kurde!! I jak tu się nie załamywać. -
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:To wg mnie możesz nie zwracać uwagi na te teksty lekarza. To jest normalne, że tyle przytyłaś (dla osób z niedowagą 0,6 kg tygodniowo - na tym etapie)
-
wiaraczynicuda wrote:Dodam ze przed ciaza przy wzroscie 171cm wazylam 50,9kg wiec nie uwazam ze te 7kg to jest duzo
moja siostra ma tak jak ja 178 i waży 53-55 kg. Fakt, ze nie może przytyć mimo, że od kilku lat stara się z pomocą dietetyka. Ja zazwyczaj ważyłam 65 kg przy wzroście 178 więc BMI idealne
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:To faktycznie malutko
moja siostra ma tak jak ja 178 i waży 53-55 kg. Fakt, ze nie może przytyć mimo, że od kilku lat stara się z pomocą dietetyka. Ja zazwyczaj ważyłam 65 kg przy wzroście 178 więc BMI idealne
-
easymum wrote:Dżuls, coś w tym jest. Mój mąż patrzył wczoraj na mnie jak się ubierałam w piżamę i miał taki wyraz rozanielenia na twarzy
Ale jak już ściągnę stanik to już tekst i wyraz twarzy się zmienia
Co do łóżeczka, dla mnie tradycyjne drewniane. Nie mam zaufania do tych turystycznych, jakieś takie niestabilne się wydają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 12:14
Sigma lubi tę wiadomość