Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmieniając już temat to ostatnio kupiłam świetny krem do masażu ciała na rozstępy. To jest jakaś limitowana edycja z rossmanna (dla kobiet w ciąży), tu podaję link: http://www.rossnet.pl/Produkt/Babydream-fur-Mama-krem-do-masazu-150-ml,358733,3033,6572
Cena jak zwykle powala (11 zł) i znowu ten skład - naturalny, świetny.
Stosuję go na przemian z elancylem i skóra jest idealnie nawilżona. Początkowo ciężko go rozsmarować (nakładam grubą warstwę) ale to pomaga nam w wykonaniu masażu skóry -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się chyba zdecyduję na to
http://allegro.pl/zestaw-gruby-cieply-minky-komplet-kocyk-podusia-i4965785346.html
plus rożek no i ewentualnie ochraniacz cienki
p.s przeziębiłam się na majówkę...coś na kaszel? oprócz syropu z cebuli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 14:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Diatomka witaj, napisz coś o sobie - która ciąża, które dziecko, itp.
Jak to tsh 0 ? Zawsze tak masz czy tylko w ciąży? Jak to się leczy? Przepraszam, że tak dopytuję, ale zawsze spotykałam się z przekroczeniem norm tsh, ale w góręaldonaa lubi tę wiadomość
-
bento wrote:Witam,
Byłam dziś na badaniach i miałam obciążenie glukozą... jakoś lepiej to zapamiętałam z pierwszej ciążyJeszcze teraz mnie mdli, jakieś 30 min po wypiciu dostałam zawrotów głowy i ledwo się trzymałam. Dwie godziny w laboratorium nie należą do przyjemności, dobrze że miałam książkę.
Nie było tak źle, choć pani z labo nie pozwoliła mi wcisnąć cytryny, bo ponoć zaburza wyniki ;/ Poczytałam gazetki i czas jakoś zleciał. Chyba znając ten specyficzny smak, drugi raz byłby dla mnie trudniejszy
Od czasu do czasu mam chwilowe pobolewanie podbrzusza, czy to mogą być skurcze przepowiadające? Jak one się objawiają?
Aaaa i potrzebuję czegoś na hemoroidy ;/ Skubaniec odezwał mi się po kilku latach i pupka mnie boli(sorka za dosłowność)
Paulinek co do zestawów minky też chodzi mi coś takiego po głowie, na pewno kupię jakiś fajny komplecik. Na fejsie makaszka ma fajne ceny jeśli chodzi o minkowe rzeczy. Tak mi się przynajmniej wydaje
Paulinek lubi tę wiadomość
-
A ja wsuwam właśnie 2 porcję bomby kalorycznej czyli spagetti Carbonara. Zostało z weekendu i nie potrafię się oprzeć. Pocieszam się, że ma trochę mnie kalorii niż normalne bo w moim nie ma jajek
tzn miały być, ale zapomniałam kupić
skabarka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy nospa powoduje skracanie szyjki? Gdzies czytalam, ze tak... i troche nie chce mi sie wierzyc. Myslalam, ze jako lek rozkurczowy to wlasnie zapobiega skracaniu niz je wzmaga. Zglupialam
.
Paulinek na kaszel seria prenalen i syrop prawoslazowy jest ok.Paulinek lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka