Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybento wrote:moka89 a obciążenie 75g glukozy? Ja po godzinie miałam 142
ale norm nie podali na wynikach, a u Ciebie?
Jesli to bylo z 75g to o ile pamietam to po 1h do 180 a po 2 h do 140. Przy obcoazeniu 50g jest po 1h do 140
.ona., bento, Dżuls lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:Tez odebralam wyniki i mam liczne bakterie w moczu? Miala ktoras? I co z tym rorobic?
a jestes pewna, ze to nie sa bakterie z pochwy? Ja bym powtorzyla badanie i na pare sekund po umyciu wetknela sobie tampon, zeby nic do moczu sie nie przedostalo.
Paulinek lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Paulinek wrote:Tez odebralam wyniki i mam liczne bakterie w moczu? Miala ktoras? I co z tym rorobic?
Ja za każdym razem mam i w sumie nic z tym nie robiłyśmy oprócz zrobienia posiewu, który wyszedł ok. Teraz znowu wyszły mi liczne bakterie w moczu plus leukocyty 3-5 i ketony, a do tego problemy z sikaniem i ból pęcherza i dostałam antybiotyk Monural, brałam dodatkowo żuravit i zrobiłam posiew- jutro odbieram wyniki.
Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady no to zalezy od nastawienia, troche sie boje ze moja bedzie rozpieszczana, porownam do psa kupujac go bylam cwana a teraz prawie na glowe mi sra, niby taka wredna jesyem ale on czuje ze go uwielbiam i odpuszczam grzeszki jak np szarpanie na dworzu.
-
Staraczka23 wrote:Lady no to zalezy od nastawienia, troche sie boje ze moja bedzie rozpieszczana, porownam do psa kupujac go bylam cwana a teraz prawie na glowe mi sra, niby taka wredna jesyem ale on czuje ze go uwielbiam i odpuszczam grzeszki jak np szarpanie na dworzu.
Myślę, że swoje się całkowicie inaczej traktuje niż obce:) Też się boję, że będę kupować wszystko i na wiele pozwalać. -
bento wrote:Wystraszyłam się, bo mam jakieś bóle(skurcze)w dole brzucha... może ze cztery były i bolesne bardzo. Poczekam jeszcze trochę i wezmę nospe jeżeli się będą powtarzać.
Tak z ciekawosci: bierzesz magnez?
Anitka201 lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Myślę, że swoje się całkowicie inaczej traktuje niż obce:) Też się boję, że będę kupować wszystko i na wiele pozwalać.
A u ciebie będzie pierwsza wnuczka dla dziadkow? Oni tez moga rozpieszczac, moja siora do dzisiaj toczy bój z mama o swojego 8latka
-
ja robilam pare tygodni temu kiedy mialam podejrzenie cukrzycybento wrote:moka89 a obciążenie 75g glukozy? Ja po godzinie miałam 142
ale norm nie podali na wynikach, a u Ciebie?
norma naczczo do 99, norma po 1 godz do 160 norma po 2 godz do 140
bento lubi tę wiadomość

)