Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:A u ciebie będzie pierwsza wnuczka dla dziadkow? Oni tez moga rozpieszczac, moja siora do dzisiaj toczy bój z mama o swojego 8latka
Moi rodzice mają już dwie wnuczki i jednego wnuczka no i teraz będzie drugi wnuczek (mój tata się bardzo cieszy), a u teścia to pierwszy wnuczek:) -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Moi rodzice mają już dwie wnuczki i jednego wnuczka no i teraz będzie drugi wnuczek (mój tata się bardzo cieszy), a u teścia to pierwszy wnuczek:)
To masz łatwiej haha od męża str to pierwsza wnuczka tesc juz doczekac sie nie mogl i w grudniu pytał jego rodzice czyli pradziadkowie tez beda mieli prawnuczke pierwsza a moi rodzice wnuka jedynie -
nick nieaktualnyDziewczyny wróciłam z wspaniałego urlopu w Nicei!Zwiedziliśmy przy okazji Cannes i Monaco, kupiliśmy już małemu pare pamiątek z wyjazdu (2 body, śliniaczek,bluzeczke i obraz do jego pokoiku) żeby wiedział, że z mamusią w brzuszku zwiedzał hih
Było super!Cieplutko, słonecznie, na letniaka już chodziliśmy ubrani i choć wcale nie mieliśmy w planach się opalać to i tak zwiedzając się sporo opaliliśmy, można powiedzieć nawet spiekliśmyZrobiliśmy ok.600 zdjęć, więc będzie na pamiątkę, zdjęcia z brzusiem
Wszystkim Wam polecam takie wyjazdy jeszcze przed porodem
SweetCherry przepiękny wózek kupiłaś!!Bardzo podobają mi się takie nowoczesne wózeczki.I jaki jest podobny do expandera mondo ecco, jak spojrzałam na Twoje zdjęcia to byłam pewna, że to expander!Dopiero później doczytałamJuż masz prawie całą wyprawkę gotową i to prawie na raz kupioną, zazdroszczę takiego zdecydowania
alutka wrote:http://www.mothercare.com/Stokke%C2%AE-Bounce-%27n%27-Sleep-Daybed/407286,default,pd.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 18:43
skabarka, chabasse, karolcia87, Sigma, easymum lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Moja teściowa znowu przynosi do domu ciuszki fakt z metkami ale niektóre chyba z epoki kamienia łupanego i w ogromnych rozmiarach - 5lat? Głupio mi jej powiedzieć by mi nie znosiła do domu tego bo ja nigdy małej tego nie założę. Na razie wymyśliłam ze nie mam miejsca w szawkach a jeszcze dostane 5 reklamówek ciuszków z Anglii. Mam nadzieje ze przystopuje.
-
Haha, dobre. Ja dziecięce widziałam dopiero dwa komplety (ładne, choć średnio praktyczne), o reszcie tylko słyszałam.
Za to ciuchy które kupiła dla mnie... często nie wiem nawet jak to się nosi. A już na pewno nie założyłabym tego bo zupełnie nie przystaje do mojego stylu (np. ciuchy z cekinami, złoceniami) albo rozmiaru (obcisła tunika podkreślająca każdą fałdkę, bluzka bez pleców). -
nick nieaktualnySkabarka - śliczna Olenka
bawi sie pępowina, prawda?
Co do pozwalania dziecku - jesli cos jest dla dziecka bezpieczne, dobre i nie koliduje z moimi planami albo granicami innych osób, to czemu mam nie pozwalać? Zabranianie dla sztuki mi sie nie podoba
Jak chodzi o bujak czy kolyske - tez zamierzam używać gondoli jako mobilnego lezaka na dzień. Jeśli sie nie sprawdzi, to kupiły cos innegoale na pewno bede chciała usypiac w chuście, nawet po domu - bo pozycja fizjologicznej żabki, jaka uzyskuje sie w dobrze zawiazanej chuście jest najbezpieczniejsza dla kregoslupa. No i uważam, ze bliskość jest fundamentem i zamierzam nosić, tulic i jak najbardziej do tego przyzwyxzajac, bo do kogo ma sie dziecko przyzwyczajac, jak nie do rodziców?
Sorki za błędy, pisze z komory. Tez mialam właśnie jakieś twardnienie macicy, więc wzielam no-spe i siedze w aucie czekając na męża bo poszedł robić zakupy sam, żebym mogła odpoczac
P.s. właśnie wrócił. Prosilam go o rożka, przyniósł 3 :p i jak ja mam nie być gruba?easymum, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:Tez odebralam wyniki i mam liczne bakterie w moczu? Miala ktoras? I co z tym rorobic?
Jeśli masz leukocyty 1-3 tak jak ja to jedz tylko żurawinkę, tak mi zaleciła moja ginekologPaulinek lubi tę wiadomość
-
W ogóle mamuski moja Zuzia to dziś mało aktywna jest, ale coś tak kopie, wrócił mi kryzys 2 miesiąca, 3 dzień i jestem tak zmęczona że zasypiam na stojąco. A i do tego pojawił się ból z lewej strony brzucha, nie wiem czy z przemęczenia, bo ostatnio to ja na najwyższych obrotach jestem, chyba muszę zwolnić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiczne bakterie zwykle oznaczają stan zapalny (jeśli próbka była pobrana prawidłowo), więc absolutnie nie można tego zbagatelizować w ciąży. Żurawina nie zaszkodzi, ale lekarz musi obejrzeć wynik, prawdopodobnie zleci posiew i dobierze leczenie na jego podstawie. To nic strasznego, pewnie jakaś mała infekcja, którą się często łapie, ale nie można sobie tu nawzajem ordynować leczenia
Szczególnie, że 1-3 leukocyty to prawidłowy wynik, a liczne bakterie nie.
Mniam, mam melona!Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny