Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Wiecxor spedzilismy na dzialce i zrobilismy kielbaske z ogniska mniammm.
Zarax musze malego go pkola zaprowadzic i oare godzin dla siebie bede miala.
U mnie na mala aktywnosc dziala lezenie na lewym boku.
Sigma slyszalam ze jest cos takiego jak rozchodzenie sie spojenia lonowego , ponoc bolesne. Mnie to nie dotknelo ale znajome tak.
Dzuls niezly maraton masz.
U mnie dla tesciow to pierwsza wnuczka, maja juz dwoch wnukow. Dla moich tez pierwsza wnuczka. Moi rodzice sie bardzo ciesza, a tescie zachowuja jakbym w ciaxy nie byla. Wczoraj ani jedno pytanie nie padlo jak sie chociazby czuje, a brzuch jux mi widac porzadnie mam 95cm! I jak tesciowa sie zarzekala ze chlopak bedzie to moze ona nie chce wnucxki,sama nie wiem,ale to taka zimna kobieta.
Ona twierdzi Ze jej w ciazy nikt nie pomagal wiec chyba mi tez nie musi, cale szczescie ze na razie sobie radzimy, nie chce sie klocic bo nie wiem jak bedzie za miesiac czy dwa i moze bede tej pomocy potrzebowala niestety. A mieszkam 100km od mojen rodziny wiec jestem na tesciow w razie czego skazana. -
nick nieaktualnySigma ja mam tak od czasu do czasu jak dziewczyny pisza bardziej czuc kłucie niż ból, przy chodzeniu najgorzej prawa strona a dzisiaj sie nie wyspalam to juz całkiem od góry czyli pachwin do wewn str ud promieniuje.
Ja tez w wannie nogi gole ale szybko sie męczę , postanowilam wziac pianke do golenia męża i golic na stojaka w ciagu dnia
Gdzie sie nam podziala Misi@ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:01
-
Mnie ból spojenia łonowego złapał tydzień temu. Pisałam o tym. Byłam u lekarza i pytałam o to. Kazał w moim przypadku ograniczyć jazdę autem jako kierowca. Bo teraz jak kojarzę to było przyczyną tego bólu u mnie. Bo wtedy jak mnie złapał ten ból, jechałam po mojego M do pracy. A to jest 1 godz w jedną stronę. Od tego czasu już się nie wybieram w takie trasy, no chyba jako pasażer.
A i witam Was w ten deszczowy dzień. ☺Oraz życzę udanych wizyt dzisiaj. ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma wrote:Ech dziewczyny :p no i zapomnialam całej teczki z wynikami, karta ciąży itd. Także weszlam tylko umówić sie na inny termin i tyle :p dam Wam znać w poniedziałek co z tym spojeniem
A trzeba miec zawsze przy sobie te papierki. I kto to mowiMoje leżą w szafce hehe
-
ja po wczorajszej wizycie zadowolona bardzo
dzidzia ma się dobrze waży 300 g
pomiary wszystkie w porządku szyjka też i z łożyskiem żadnych problemów jest tam gdzie być powinno
nie potwierdził płci ale w poniedziałek mam połówkowe także tam wszystkiego szczegółowo się dowiem
miłego dnia mamuśkiPaulinek, la_lenka, easymum, skabarka, Gusiak, Lady Savage, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Ech dziewczyny :p no i zapomnialam całej teczki z wynikami, karta ciąży itd. Także weszlam tylko umówić sie na inny termin i tyle :p dam Wam znać w poniedziałek co z tym spojeniem
hehe Sigma to tzw. zaćmienie ciążoweSigma, skabarka, diatomka lubią tę wiadomość
-
Śniło mi się dzisiaj, że kierowca odjechał zanim zdążyłam wyjechać wózkiem z autobusu. No i ja zostałam na przystanku, a mała w autobusie. Niby to tylko sen, ale obudziłam się cała spłakana... Brrr, nawet nie chce myśleć o realnej sytuacji tego typu!
-
Ja tez szybciej się męczę w ciąży. Co do boli nóg i w pachwinach nic mnie póki co nie boli. Brzuch mi widać jak stoję czy chodzę jak siedzę bądź leżę to gdzieś to się chowa nie jest taki sam. Ja w przyszłym tygodniu idę na badania jakoś pod koniec
. Dopiero co wstałam ale wstaje zaraz bo głodna jestem i śniadanie trzeba sobie zjeść
trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze
pogpogoda do kitu u nas
a w nocy lało wiało ich burza była spać przez ta nie mogłam.
-
Sigma wrote:Ech dziewczyny :p no i zapomnialam całej teczki z wynikami, karta ciąży itd. Także weszlam tylko umówić sie na inny termin i tyle :p dam Wam znać w poniedziałek co z tym spojeniem
Moja koleżanka mówi, że w ciąży ma się mózg HariboSigma, adzia, Gusiak lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak poza tym mam dzisiaj pracowity dzień, muszę upiec biszkopty dla starszaka na urodziny
, jutro udekorować tort i coś jeszcze upichcić, w piątek goście.
Dzisiaj też jedziemy na echo serca...
W międzyczasie leżakowanie
Też mnie uspokoiłyście z tym spojeniem. Nie pamiętam, żebym kiedyś tam czuła kłucie/ból - co to znaczy parę lat wsteczczłowiek już zapomina takie 'drobiazgi'.
Ale tak czuję, że to pewnie dlatego, że wszystko się rozciąga, rozrasta itd.
Wszystkim wizytującym dziś powodzenia!
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka