Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeyyy
Wrzucam obiecane zdjęcia
W 3city dziś w miare ok , ciepło, sloneczko dzielnie walczy z chmurami - generalnie jest ok
Dżuls, Misi@, Nancy87, Lilla My, skabarka, easymum, karolcia87, diatomka, kiti, Sigma, przyszła mama, Paulinek, SweetCherryPie, 4me, bento, chabasse, wiaraczynicuda, Czarna_88, Gusiak, agatka196, snoopy_etka, Wonderland, Lady Savage, MadziaRatMed, adzia, Anitka201, kasig, Carolline, justysss lubią tę wiadomość
-
Ja też kartę ciąży i aktualne wyniki mam zawsze przy sobie, w teczuszce, którą dostałam na pierwszej wizycie u mojego gina. ICE też w komórce od zawsze
U mnie po wczorajszym doczytywaniu w necie nt łożyska oczywiście zaraz "piękny" sen : śniło mi się, że podczas wizyty w toalecie wypchnęłam łożysko, a dziecko zostało i na szczęście miało się dobrze, zaczęłam się we śnie zastanawiać jak to łożysko włożyć z powrotem ... no i na szczęście się obudziłam. Brrr...
Czy 0 stopień dojrzałości łożyska na tym etapie jest ok?, czy nie powinno być 0/1? Tak mam wpisane w opisie w usg, a żadna z Was o tym nie pisała.
Miłego dnia wszystkim!
Ps. Dżuls ja podobny maraton zaczynam jutro i kończę w przyszłym tygodniu: endokrynolog, hematolog, reumatolog, echo serca, chirurg naczyniowy i znowu hematolog ... Po wszystkim pójdę się zrelaksować do fryzjera -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeasymum wrote:Śliczny pokoik! Marzy mi się taki bujany fotel
Dziekuję dziewczyny. No stwierdzilismy, że ubierać na rózowo nie planujemy, to niech ma chociaż dziewczęcy pokoikhi hi hi chociaż róż zaczyna mnie niepokojąco wciągać jeżeli chodzi o rzeczy młodej
A fotelik jak i kołyska mają....jakieś 30 latkołyska zrobiona dla mnie jak byłam niemowlęciem i kupiony wtedy fotel ( w oryginale kołyska miała kolor dębu, a fotel ciemnego brązu) . Jak byłam w ciąży z synkiem to siedzielismy wieczorami z mężem i drapaliśmy, malowaliśmy, uzupełnialismy ewentualne braki ( np nie było 1 szczebelka) mąż dorobił pałąk na baldachim etc i wyszły ot takie mebelki
diatomka, easymum lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam w torbie zawsze karte ciazy.
Alutka przepiekny pokoik! Zakochalam sie.
My troche kicha, bo mamy trzy pokoje z czego jeden to nasza sypialnia, duzy wypoczynkowy i synek ma swoj. I teraz na zmiane albo mala z nami albo musimy sie do duzego wyprowadzic spac.... Czego nie chce , a dwa ze nie chce tez zeby dziecko w pokoju z nami bylo hasha. Tak zle i tak nie dobrze, do lipca mamy czas na decyzje bo malowanie bedzie i trzeba wuedziec jak to pogodzic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalutka sliczny pokoik. Taki słodko dziewczęcy, ale z wyczuciem.
Co do kołyski to mam taką samą u teściowej ale za chiny nie chcę jej brać. Przy izie po 3 tyg zamieniłam ją na zwykłe łóżeczko. A to dlatego, że byłam po cc i cięcie mnie strasznie bolało gdy się nachylałam żeby położyć lub wyjąć młodą. -
nick nieaktualny.ona. wrote:Alutka fajny pokoj, widze ze ikea rzadzi
. Ale i tak jestem pod wrazeniem, ze juz macie naszykowany pokoj
Jak już pisałam IKEę KOCHAM milością bezgranicznąz resztą uwielbiam cały klimat wnętrz " skandynawskich"...a poza tym ja notorycznie ( ku przerażeniu męża) coś zmieniam a ceny w Ikea tak nie bolą
.ona. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alutka wrote:Jak już pisałam IKEę KOCHAM milością bezgraniczną
z resztą uwielbiam cały klimat wnętrz " skandynawskich"...a poza tym ja notorycznie ( ku przerażeniu męża) coś zmieniam a ceny w Ikea tak nie bolą
Rozumiem, bo ikea to tez nasz ulubiony sklep i ciesze sie, ze mamy ja pod nosem
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka