Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się wieczornie! U na wizyta super, maluszek rozwija sie ok, waży 340g, więc wielkolud to nie jest, ale wszystko zdrowe, na miejscu i w normie.
Nancy, poproszę o śliczny różowy kolorek w naszej tabelce, bo pan doktor na 100 % potwierdził dziewczynkę, powiedział, że może nam nawet dać gwarancję
Nasza córcia to póki co mała akrobatka - jedna rączka nad buzią, druga na buzi i ... obie stópki też koło buzidoktor się śmiał, że ćwiczy przed olimpiadą
zdjęć w 3d nie mam bo sie tak tymi rączkami i stópkami pozasłaniała, że cał buźka zakryta. Tylko na moment w2d odsłoniła pyszczek i cmoknęła usteczkami. Cudo! Jestem zakochana we własnym dziecku
Szyjka ok, zamknięta, 3,5 cm. Gorzej z łożyskiem, na ścianie przedniej i zasłania ujście szyjkiGin powiedział, żeby się nie martwić, bo on ma plan, że wszystko się jeszcze ładnie podniesie. Muszę mu zaufać, ale doczytam sobie z czym to jeść. No i z tego też powodu łożysko działa jak poduszka, więc jak mała przesuwa się w dolne rejony, to mogę nie czuć ruchów
Na razie nie przesłania to mojej euforii4me, Terazsięuda:-), adzia, Nancy87, Gusiak, agatka196, skabarka, .ona., la_lenka, Paulinek, Anitka201, chabasse, monaaa85, Lady Savage, Wonderland, kasig lubią tę wiadomość
-
A ja muszę się pochwalić wczoraj malowalismy pokój naszego skarbka ale dzisiaj znowu sia martwie bo coś ruchów mało czuje boje się ze wczoraj pezeforsował się i tak żyję w niepokoju nawet słodkości nie pomagają coś tam lekkie płukania są ale już są nie wiem czy to nie jelita
-
nick nieaktualnyKoalka wrote:Alutka a kupujecie wózek też stokka?bo mi się kiedyś bardzo podobały ich wózki, ale teraz jakoś mi chyba przeszło...
nieee też mi przeszło jak zobaczyłam je na żywo...
mamy ten model poniżej w kolorze bardzo ciemnego brązu i juz nie bede go zmieniac bo sprawdził się super
http://www.preciouslittleone.com/product-information/20/27712/bebecar-stylo-el-chrome-combination-pram-(black-onyx)/
-
Moj ostatnio coś małopolskie aktywny w dzień ale w nocy daje popalić
kopie strasznie aż czasem mnie obudzi. U mnie rodzice będą mieli pierwszego wnuka bo wnuczke mają a rodzice męża pierwszego wnuka ogólnie bo jeszcze nie są dziadkiem i babcia. Teściu cieszy się strasznie mówi ze będzie kupować dla wnuka duzi rzeczy
-
nick nieaktualnyu nas na wizycie tez wszystko ok
sliczna, zdrowa i waży 420 g
mlody jak zwykle zafascynowany biciem serca siostry
powtarzał ten dźwięk jeszcze z 2 godz po wizycie
No i mamy już pokój dla malej,ale zdjęcia wrzuce jutro bo padam na twarz
buzkaskabarka, 4me, Sigma, .ona., Paulinek, Gusiak, Dżuls, easymum, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie jestem pewna, czy z moim spojeniem łonowym wszystko gra
Kiedy staję na jednej nodze i podnoszę drugą do góry, uginając w kolanie i przywodząc do środka (taki ruch jak np. przy zdejmowaniu spodni stojąc), czuję dość silny ból w spojeniu łonowym. Czy Wy też tak macie?
Jutro mam wizytę u lekarza, zapytam o to. -
Ja mam tak, ze juz pod prysznicem nogi do golenia w powietrze nie uniosę bo czuje dyskomfort. Jakos bardzo mnie to nie dziwi w końcu mamy tam człowieczka a wszystkie organy rozpychane ida w górę
Takie objawy wydają mi sie zatem normalne- inaczej niż z ciągłym bólem, który nie mija przez kilka dni lub często powraca.
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczerze mówiąc ja zawsze miałam jakieś super rozciągnięte stawy biodrowe i nadal nie mam najmniejszych problemów. Nic mnie nie boli, nadal z nogami robię różne dziwne rzeczy. Może mam jeszcze za mały brzuszek, ale jak na razie nie przeszkadza w niczym.
Ale golenie zalatwiam maszynką elektryczna w łóżku, na ręczniki. W wannie mi było za zimno (jako, że ciepłe kąpiele niewskazane) i dostawałam gesiej skórki przy goleniu co sprawiało, ze miałam całe pokaleczone nogi. Wyglądałam jak oskubany kurczak, krew się lała. Elektryczną ogarniam bezboleśnie, co najwyżej szybko poprawiam w wannie nieidealne miejsca. Choć kusi mnie depilacja przed latem, byłby spokój na kilka tygodni. Tylko się boję popękanych naczynek.Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulinek - no to pewnie trochę się podziębiłaś i siadło na pęcherz. Podobno w ciąży to standard
Dzięki dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście z tym spojeniem łonowymdam znać dzisiaj co powie dr, właśnie niedługo wychodzę
Dżuls, to ciekawe z tym siniakiem, tak nie mam - tylko przy ruchach konkretnych. W pierwszej ciąży też tak miałaś, że cały czas i aż tak?
Ale masz maraton lekarski
Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA pamiętasz kiedy mniej więcej się zaczął? Ja też w sumie czuję ten ból jak kłucie w kościach, ale też po skosie od spojenia do bioder i od spojenia do podbrzusza czuję jakby zakwasy w mięśniach, a nie powinnam ich mieć
chyba, że to po tych wielu km, które zrobiliśmy w niedzielę...? Ale nie czuję ich nigdzie indziej w nogach