WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka1 wrote:To ja też spróbuję 🤣
Musisz wkleić bbcode, czyli ten trzeci link
-
Muszka1 - fajne te foty z 3d, nie mam takich z poprzednich ciąż, musze podpytac swojego lekarza czy zrobi na swoim sprzecie i zrobić np. w 20-tym tyg.
Muszka1 lubi tę wiadomość
-
Muszka1 wrote:Nika coś się udało, ale malutkie 🤣
Bo musisz ustawic rozmiar miniaturki, mozesz wybrac nawet 500x500Muszka1 lubi tę wiadomość
-
Ale słodko się zrobiło.
Jak wyrzucacie zdjęcia? -
zosiasamosia wrote:Ale słodko się zrobiło.
Jak wyrzucacie zdjęcia?
https://naforum.zapodaj.net/upload.html
tu masz link do zapodaj
ładujesz zdjęcie, ustawiasz rozmiar miniaturki (jak największy), kopiujesz i wklejasz bbcode, czyli trzeci link
-
Dziewczyny wiem, że jeszcze nie ma za bardzo czego smarować, ale lepiej zapobiegać niż potem płakać.
Pytanie do dziewczyn w drugiej bądź kolejnej ciąży albo zorientowanych w pierwszej ciąży. Jaki krem/masło/oliwkę/olejek na brzuch żeby zapobiegać rozstępom i swędzącej skórze?
Mam bliznę po oparzeniu na piersi, strasznie swędzi. Czas zacząć czymś się smarować.
Dzisiaj zacznę stosować emulsję CeraVe, ale wypowiem się dopiero po jakich dwóch tygodniach regularnego stosowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2023, 15:37
Umka lubi tę wiadomość
-
Super że prenetalne wychodzą tak dobrze i że maluszki dobrze rosną. Co do imion u nas jest zawężone pole bo mamy Franka Marysię i wśród aniołków Krysię. Tak więc trzeba myśleć w tym kierunku. W prenetalnych wyszło że będzie synek tak jak przeczuwałam i od początku mówię do niego Stasiu ale nie wiadomo czy tak zostanie. Na starszego mówiliśmy całą ciążę Leon a po urodzeniu nazwaliśmy go Franciszek .
-
strigo wrote:Dziewczyny wiem, że jeszcze nie ma za bardzo czego smarować, ale lepiej zapobiegać niż potem płakać.
Pytanie do dziewczyn w drugiej bądź kolejnej ciąży albo zorientowanych w pierwszej ciąży. Jaki krem/masło/oliwkę/olejek na brzuch żeby zapobiegać rozstępom i swędzącej skórze?
Mam bliznę po oparzeniu na piersi, strasznie swędzi. Czas zacząć czymś się smarować.
Dzisiaj zacznę stosować emulsję CeraVe, ale wypowiem się dopiero po jakich dwóch tygodniach regularnego stosowania.
Moim zdaniem jak mają wyjść to wyjdą choćbyś złotem smarowała 😨
Ja używałam balsamu z Palmersa, Biooil i dużo różnych niekoniecznie tanich a i tak po 36 tygodniu poszatkowalo mnie tragicznie 🥴 jak moją mamę, czyli to raczej geny...
Szczotkowalam też brzuch w drugim i trzecim trymestrze i nic to nie dało.. -
Muszka, dopisz mnie proszę na 24.09
Co do imion jeśli będzie córka będę przekonywać męża żeby zgodził się na Różę i w sumie nie interesuje mnie że rodzina pewnie będzie kręcić nosem.
Podoba mi się jeszcze Iga
Na chlopczyka nie mam już pomysłu bo to które zawsze chciałam mam wykorzystane
Ewentualnie rozważę Oliwera, ale jak będzie drugi chlopczyk może być ciężko 🙈Muszka1 lubi tę wiadomość
-
Natka95 wrote:Moim zdaniem jak mają wyjść to wyjdą choćbyś złotem smarowała 😨
Ja używałam balsamu z Palmersa, Biooil i dużo różnych niekoniecznie tanich a i tak po 36 tygodniu poszatkowalo mnie tragicznie 🥴 jak moją mamę, czyli to raczej geny...
Szczotkowalam też brzuch w drugim i trzecim trymestrze i nic to nie dało..
Domyślam się, że jak mają wyjść to choćby skały srały, ale dobrze by było nawilżać, żeby chociaż ta skóra nie swędziała! A na bliźnie to jest jakaś masakra! Jedyna pociecha, że już mnie piersi nie bolą. -
Natka95 wrote:Muszka, dopisz mnie proszę na 24.09
Co do imion jeśli będzie córka będę przekonywać męża żeby zgodził się na Różę i w sumie nie interesuje mnie że rodzina pewnie będzie kręcić nosem.
Podoba mi się jeszcze Iga
Na chlopczyka nie mam już pomysłu bo to które zawsze chciałam mam wykorzystane
Ewentualnie rozważę Oliwera, ale jak będzie drugi chlopczyk może być ciężko 🙈
Mi się podoba Ida też na przykład, albo w ogóle Idalia 🙃 Ale nie sądzę żebyśmy tak małą nazwali -
Muszka1 wrote:Dopisana 😊
Mi się podoba Ida też na przykład, albo w ogóle Idalia 🙃 Ale nie sądzę żebyśmy tak małą nazwalia mają swój urok
Ja byłam zauroczona imieniem Laura, Liliana, Barbara - po tym jak słyszałam z ust męża tej Barbary jak się zwraca do niej "Bajeczko"Miód na moje serduszko
Muszka1 lubi tę wiadomość