WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka1 wrote:Głupia siedzę w pracy i płacze z radości 🤣🤩
NIFTY PRO- ZDROWA DZIEWCZYNKA!! Żadnych delecji, duplikacji, trisomii!! Spełnia się moje największe marzenie 🩷
Gratulacje 🥰Muszka1 lubi tę wiadomość
-
strigo wrote:Korzystała któraś z Was z tej stronki żeby zrobić NIFTY?
https://nipt-geneplanet.com/pl
mam od nich kod rabatowy 15%, ale też troszkę obaw przy zakupie badania przez neta, szukam opinii czy to nie jakieś naciągactwo
Ja:) powiem Ci ze są mega profesjonalni kontakt z panią miałam non stop smsowy jak coś trzeba było dopytać jestem bardzo z nich zadowolona. Robiłam badania w środę, dzis mam wynik. Pobranie mi zorganizowali tak żeby mi jak najbardziej pasowało:) Kupowałam przez stronę, z tym kodem 15%Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2023, 14:49
strigo, Umka lubią tę wiadomość
-
Muszka1 wrote:Głupia siedzę w pracy i płacze z radości 🤣🤩
NIFTY PRO- ZDROWA DZIEWCZYNKA!! Żadnych delecji, duplikacji, trisomii!! Spełnia się moje największe marzenie 🩷Muszka1 lubi tę wiadomość
-
Muszka1 wrote:Ja:) powiem Ci ze są mega profesjonalni kontakt z panią miałam non stop smsowy jak coś trzeba było dopytać jestem bardzo z nich zadowolona. Robiłam badania w środę, dzis mam wynik. Pobranie mi zorganizowali tak żeby mi jak najbardziej pasowało:) Kupowałam przez stronę, z tym kodem 15%
Sama skorzystam w takim razie do końca marcaMuszka1, Umka lubią tę wiadomość
-
nika647 wrote:Cześć dziewczyny! Witam się w 2 trymestrze🙂
Niezapominajka - trzymam kciuki za Ciebie i Twoja siostrę, mam nadzieję że poradzi sobie z tą informacją i że dla niej też zaświeci słoneczko❤️
Lila 33- najważniejsze że ryzyko jest wykryte i będziesz pod kontrolą
Ja przez weekend trochę odpoczęłam i zracjonalizowalam sobie trochę te moje wyniki pappy i na razie zostaje przy nie robieniu badań typu nifty, no zobaczymy co dalej.
W sobotę złapałam pięknie serduszko szkraba, tętno w granicach 145, chciałam nagrać dla męża bo był akurat na zakupach, ale maluch gdzieś uciekł, albo się obrócił i już nie było tak słychać.
Przyszło właśnie moje zamówienie z Gemini, zamówiłam witaminki na drugi trymestr, witaminy dla dzieci i soki z żurawiny żeby trochę zapobiegać kolejnym infekcjom dróg moczowych, zapomniałam jakie to kwaśne😜
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania w tym tygodniu!
I moze trochę powywoluje bo zamilklyscie: belldandy - wszystko ok, bo dawno nie pisałaś?,
Ann2224? - przemyślałas już kwestie dodatkowych badań, rozmawiałaś może z lekarzem?nika647 lubi tę wiadomość
-
strigo wrote:Dzięki Strona niby wygląda legitnie, ale sama wiesz jak to czasami bywa... Wszystko ładnie dopóki nie wpłacisz kasy
Sama skorzystam w takim razie do końca marcaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2023, 16:16
-
Muszka1 wrote:Naprawdę ja przed zakupem z nimi rozmawiałam, dzwoniłam, sprawdziłam opinie i wszystko super mi zgrali, kontakt bezproblemowy, będę polecać bo i 400 zaoszczędzone dzieki rabatowi 😊 lekkość na sercu też duża, bo ja to panikara jestem
Ja mniej panikuję, a chcę móc sobie powiedzieć potem - zrobiłaś wszystko żeby sprawdzić czy maluch jest zdrowy i przygotować się do tego co będzie tylko tyle i w sumie aż tyle. Do kardiologa na echo też się wybieram ok 20 tygodnia z tego samego powoduWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2023, 16:29
Umka lubi tę wiadomość
-
Muszka piękne wieści, gratuluję córeczki!♀️🌸♀️🌸🌷🤩
Niezapominajko...to są sprawy,które ciężko jest przepracować....u mnie w rodzinie też była taka sytuacja, kuzyna żona poroniła w 22tyg., na szczęście udało im się ponownie zajść w ciążę 5 miesięcy po stracie...pomimo urodzenia zdrowego synka, nadal nie może pogodzić się ze stratą pierwszego...💔I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Wierzę, i nie oczekuje że będzie skakać z radości i nie zamierzam do niej wparować w pełni szczęścia. Ale do cholery, jeszcze nie wie o czym chcemy porozmawiać a już się zachowuje jak obrażona. Ona zaszła z drugim w ciążę parę miesięcy jak siostra jej męża pochowała swojego synka. Nie myślała wtedy o tej dziewczynie tylko cieszyła się swoją ciążą. A teraz wielce pokrzywdzona. Domyślam się że boli i całe życie będzie, ale nie można być takim hipokrytą. Życie toczy się dalej i wśród rodziny czy znajomych ciążę będą się zdarzały i musi się z tym pogodzić. Tym bardziej że mi spędza sen z powiek to jak jej to przekazać a ona totalnie ma mnie w dupie i unika jak może spotkań...
Umka lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka w takim razie faktycznie zahacza to o hipokryzję i skrajny egoizm. Bo to nie ona wyznacza kiedy masz być szczęśliwa i nie uzależniaj swojego szczęścia od jej samopoczucia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2023, 21:04
niezapominajk_aa, Umka lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam że pracując dla fundacji musiałam się nauczyć jak rozmawiać z osobami po stracie bo to wcale nie jest takie łatwe i ja jako osoba która nie straciła dziecka na takim etapie też nie rozumiałam pewnych zachowan. I bardzo mądra psycholog z hospicjum preinatalnego powiedziała że osobe po stracie zrozumie tylko osoba po stracie i coś w tym jest. Niezapominajko oczywiście że masz się cieszyć ze swojego szczęścia bo zasługujesz na nie i nikt nie powinien psuć tych chwil tego czasu. Twojej siostrze będzie bardzo trudno bo nie przepracowała swojej żałoby do końca ale z czasem wszystko się ułoży. Trzymam całym sercem kciuki za Was obie bo to będzie trudny czas i trudna rozmowa.
niezapominajk_aa, nika647 lubią tę wiadomość
-
ann2224 wrote:Dzisiaj na 2q idę do mojego lekarza skonsultować wyniki
Jak tam konsultacja ?
Nika tu wywoływała do tablicy belldandy to ja jeszcze wywołuje juchacha(chyba dobrze napisałam nick) od niej były wieści końcem lutego jak wyszła ze szpitala i pozniej chyba nic.. mam nadzieję że wszystko Oki u Ciebie 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2023, 09:58