WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
zosiasamosia wrote:Cześć Kobietki
Wszystkiego Najlepszego! -
Dziewczynki Wszystkiego Dobrego z okazji Dnia Kobiet 🌸❤️♀️🌷🤩
LILA_33 lubi tę wiadomość
I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Dziękuję i Wam również Wszystkiego Dobrego ❤
Nadziejka30 lubi tę wiadomość
-
zosiasamosia wrote:Dziś wizyta. U mnie dopiero na 18:20. Wy o której macie swoje dzisiejsze wizyty?
Chciałabym dziś dostać jakieś śliczne zdjęcie Kropka -
zosiasamosia wrote:Dziś wizyta. U mnie dopiero na 18:20. Wy o której macie swoje dzisiejsze wizyty?
Chciałabym dziś dostać jakieś śliczne zdjęcie Kropka
Trzymam kciuki ✊ daj znać jak po wizycie 😊 ja mam w piątek i już przebieram nogami, chciałabym juz zobaczyc dzidzie 😊 -
Spuromix wrote:Witam się i ja rany to już 13 tydzień się zaczął a ja leżę rozłożona na łopatki... Ze stanem podgorączkowym sobie poradziłam za to z katarem mam Meksyk i nic nie działa...
Ja drugi dzień walczę z bólem głowy, kupiłam wczoraj paracetamol, ale wzięłam dopiero dzisiaj jedną tabletkę. Z nosa też leci. Myślę, że też mam stan podgorączkowy.
I jutro też zaczynam 13 tydzień SZOK!! -
strigo wrote:Trzymaj się!
Jakiś uraz? Czy tak z niczego?
Tego się obawiam, ból jakby po wewnętrznej stronie pięty, ciężko mi postawić stopę, zaczęło się nagle w sobotę... gdyby to była moja znana przyjaciolka rwa kulszowa to bym się nie martwiła ale to nie to, to coś innego... I naprawdę ledwo chodzę wiec mąż mnie zapisał do znajomego ortopedy, niech mnie chociaż omaca, bo nie liczę że jakaś super terapie da się poprowadzić w ciazy ... -
Muszka1 wrote:Tego się obawiam, ból jakby po wewnętrznej stronie pięty, ciężko mi postawić stopę, zaczęło się nagle w sobotę... gdyby to była moja znana przyjaciolka rwa kulszowa to bym się nie martwiła ale to nie to, to coś innego... I naprawdę ledwo chodzę wiec mąż mnie zapisał do znajomego ortopedy, niech mnie chociaż omaca, bo nie liczę że jakaś super terapie da się poprowadzić w ciazy ...
Ale lekarz oczywiście niech zobaczy i oceni.
Może wystarczy dać odpocząć nodze i wróci wszystko do normy
W ciąży różne dziwne rzeczy się dzieją i dolegliwości... może to właśnie jedna z nich OBY! -
strigo wrote:może to tylko zwykłe przeciążenie?
Ale lekarz oczywiście niech zobaczy i oceni.
Może wystarczy dać odpocząć nodze i wróci wszystko do normy
W ciąży różne dziwne rzeczy się dzieją i dolegliwości... może to właśnie jedna z nich OBY!
Mam nadzieję... w poniedziałek byłam w pracy bo myślałam ze "rozchodzę" ale efekt był taki że ze łzami w oczach jechałam do domu po pracy tak bolało. Żadna praca nie jest tego warta. Chyba wezmę urlop jeszcze na czwartek i piątek chociaż okropnie mi się nudzi w domu chłop w pracy, na zakupy nie pojadę bo noga boli, a ja nie z tych co plackiem by wyleżeli za długo.. chyba się wezmę na siedząco co prawda ale za jakieś porządki typu szuflady, szafy ...
-
Chciałabym dziś dostać jakieś śliczne zdjęcie KropkaNiedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/