WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
strigo wrote:Ja się zaczynam zastanawiać czy imię Felicja będzie pasowało do naszej dziewczynki Krąży mi w głowie jeszcze Liliana i Alicja
Nadal nie przywykłam do myśli, że będzie dziewczynka, na razie nadal jest to dla mnie bobo albo kosmita
My tak mieliśmy z drugim imieniem dla córki: Maria czy Wanda? Ale jak ją zobaczyłam i usłyszałam to wiedziałam że to Wanda🙂strigo lubi tę wiadomość
-
wrzucam wam link do "szkolenia" o którym mówiła strigo
https://event.webinarjam.com/register/45/xg1rlfm9?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=230112+%7C+Konwersje+%7C+Zakup+%7C+aktywni+FB&fbclid=IwAR1zfuVHZuRUyCc2y5yZfNRdvRxLrLEQIyNrFy7brMMobhbylmxMAR0zZIEWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2023, 17:03
Muszka1, strigo lubią tę wiadomość
-
Miałam dzisiaj dobre chęci i chciałam kupić coś z wyprawki i ja nie wiem jestem jakas dziwna no nic mi się nie podoba.
Ale zamówiłam materiały i sama uszyje kocyki
Nic te ciuszki wydają mi się takie nijakie dla dziewczynek piękne kwieciste aż sam wzrok na nie leci a te chlopiece takie bez wyrazu liczę na to że letnie kolekcje będą fajniejsze
Za to starsze dzieciaki obkupiłam troszkę na wiosnęnika647 lubi tę wiadomość
-
Tkpom wrote:Miałam dzisiaj dobre chęci i chciałam kupić coś z wyprawki i ja nie wiem jestem jakas dziwna no nic mi się nie podoba.
Nic te ciuszki wydają mi się takie nijakie dla dziewczynek piękne kwieciste aż sam wzrok na nie leci a te chlopiece takie bez wyrazu liczę na to że letnie kolekcje będą fajniejsze
Za to starsze dzieciaki obkupiłam troszkę na wiosnę -
Spuromix wrote:wrzucam wam link do "szkolenia" o którym mówiła strigo
https://event.webinarjam.com/register/45/xg1rlfm9?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=230112+%7C+Konwersje+%7C+Zakup+%7C+aktywni+FB&fbclid=IwAR1zfuVHZuRUyCc2y5yZfNRdvRxLrLEQIyNrFy7brMMobhbylmxMAR0zZIE -
Tkpom wrote:Miałam dzisiaj dobre chęci i chciałam kupić coś z wyprawki i ja nie wiem jestem jakas dziwna no nic mi się nie podoba.
Za to starsze dzieciaki obkupiłam troszkę na wiosnę
I zrobić na jesień sweterki na drutach i takie mini skarpeteczki
O rety już nie mogę się doczekaćnika647, LILA_33 lubią tę wiadomość
-
Ja w poprzednich ciążach też szyłam i dziergalam. Zrobiłam dwa kocyki dla każdego z dzieci, dla syna z Merino a dla córki z bawelny. Na szczęście zostały na pamiątkę. Uszylysmy z mamą potem dla córki ( ja zrobiłam wykroje i wykroilam a mama szyła na maszynie) kokon z dodatkowa wkładka, pościel do łóżeczka i rogal do karmienia, taki większy, wygodniejszy niz te sklepowe, ale te rzeczy wszystkie sprzedałam. Teraz będę polować na jakieś fajne używane na vinted.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2023, 18:56
-
Muszka1 wrote:Witam w kwietniu 😇 Jeśli macie aplikacje HM to do jutra jest 20% na wszystkie ubranka dla dzieci i niemowląt.
O nieeee, lepiej mi było bez tej wiedzy 🤣🙈
Zaraz zajrzę 🤣
Ps. Witam się w 17 TC! 🥰strigo, LILA_33, Nadziejka30 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny proszę o pomoc. Dopadło mnie już drugie w przeciągu miesiąca zapalenie zatok:( pierwsze skończyło się antybiotykiem. Teraz chciałbym tego uniknąć. Inhaluje się roztworem soli, ogrzewam zatoki termoforem z pestek wiśni, prenalen katar i syrop z tej serii, dzisiaj rano wzięłam paracetamol żeby zadziałać przeciwzapalnie. Co mogę jeszcze zrobić? Póki co poprawy brak.
-
Mgiełka zabłocka - kupisz w aptece za 15 zł- rób parówki, inhalacje - MEGA efekty!! To jest solanka jodowo-bromowa. Mi naprawdę pomogła. Można poczytać w internecie zastosowania. Teraz dodaje jej do nawilżacza powietrza.
Nadziejka30 lubi tę wiadomość
-
Oo ja sobie Muszka zapisze,bo właśnie mnie męczą i nie mogę spać,bo nos zatkany..
Dzięki 😘I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Na zatoki - irygacje Irigasin, u mnie od czasu pierwszego covidu każda infekcja kończy się zawalonym i zatokami. Ale dzięki irygacjom uniknęłam antybiotyku.
Paracetamol nie zadziała przeciwzapalnie, ale przeciwbólowo, choć przy zatokach to wiem że raczej słabo pomaga. Ale te irigacje są super, ulga od razu. U mnie czasem dwa trzy razy i po problemie.
Nebulizacja z NaCl, nebudose hialuronic albo plus czy z mgiełki Zabłockiej też pomogą trochę odetkac i nawilża błony śluzowej więc dobrze je robić jeszcze jakiś czas po ustąpieniu objawów, ale na zapalenie zatok to za mało.
Do irygatora wlewa się przegotowaną wodę, ostudzoną, ale ważne żeby była lekko ciepła, taka przynosi ulgę najbardziej, zimna jest nieprzyjemna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2023, 08:19
Nadziejka30, Umka lubią tę wiadomość