WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju Nika nie zbyt przyjemny ten sen
dobrze ze się wybudziłaś, mi to się ostatnio śniło ze mala już była z nami. Jednak podświadomość mega się odzywa w takich sprawach 🙈
Zostało mi 2 dni do terminu eh, chciałabym uniknąć wywoływania a narazie raka cisza że chyba będę musiała się na to przygotować4 wizyta i pewnie skierowanie na szpital
nika647 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś muszę wcisnąć się na wizytę do lekarza:) także trzymajcie kciuki 🤗
Muszka1, LILA_33, nika647, Nadziejka30, Umka lubią tę wiadomość
-
U mnie dzis też same koszmary, pewnie przed jutrem to już w ogóle nie zasnę... Śniło mi się uwaga, że musiałam karmić piersią... psa moich rodziców 😒 Mój mąż miał z tego niezły ubaw jak mu powiedziałam, ale mi w tym śnie nie było do śmiechu jak mi na salę przynieśli psa zawiniętego w becik 😪 Jeszcze co chwila się budziłam, a to siku, brzuch twardnieje, glupi sen, burza, duszno. Nie wiem jak dziś ostatnią noc przetrwam, nawet nie można nic wziąć na uspokojenie 🙄 Z resztą jutro już koło 5 musimy być na nogach, bo do szpitala mamy z 30 minut a na 6 rano mam być na IP....
-
Muszka1 wrote:U mnie dzis też same koszmary, pewnie przed jutrem to już w ogóle nie zasnę... Śniło mi się uwaga, że musiałam karmić piersią... psa moich rodziców 😒 Mój mąż miał z tego niezły ubaw jak mu powiedziałam, ale mi w tym śnie nie było do śmiechu jak mi na salę przynieśli psa zawiniętego w becik 😪 Jeszcze co chwila się budziłam, a to siku, brzuch twardnieje, glupi sen, burza, duszno. Nie wiem jak dziś ostatnią noc przetrwam, nawet nie można nic wziąć na uspokojenie 🙄 Z resztą jutro już koło 5 musimy być na nogach, bo do szpitala mamy z 30 minut a na 6 rano mam być na IP....
Trzymamy kciuki za Ciebie jutro od samego rana!❤️Muszka1 lubi tę wiadomość
-
LILA_33 wrote:Jeju Nika nie zbyt przyjemny ten sen
dobrze ze się wybudziłaś, mi to się ostatnio śniło ze mala już była z nami. Jednak podświadomość mega się odzywa w takich sprawach 🙈
Zostało mi 2 dni do terminu eh, chciałabym uniknąć wywoływania a narazie raka cisza że chyba będę musiała się na to przygotować4 wizyta i pewnie skierowanie na szpital
Pamiętaj że zawsze jak jest rozwarcie to indukcja jest szybsza, łatwiejsza, jest więcej możliwości. Najgorzej jak szyjka jest niedojrzała. A u ciebie już było rozwarcie więc będzie ok. -
Wiecie co, jeszcze mi położne w tym śnie mówiły że źle go przystawiam do piersi i będzie miał kolkę. 🤪🐶
Nika a Ty jak, zdrowsza czy wycieczka do lekarza Cię czeka?
Dobrze ze dziś mam dużo zajęć zaplanowanych, przepakowanie torby i pokazanie mezowi jak sie sklada laktator, montaż monitora oddechu (to też już z mężem, dla mnie to zbyt skomplikowane 🤣), ostatnie zakupy typu woda z dziubkiem, przekąski, jeszcze mam dziś ostatnie zajęcia z położną, bo ominely mnie jak lezalam w szpitalu. Może mi to głowę zajmie na cały dzień, bo od rana zdążyłam się już 2x popłakać 🤣 -
Muszka - u mnie lepiej. Więcej energii, mniej kaszlu. Tylko z rana pokaszlalam. Poza tym lekka chrypka. Kataru nie mam, gardło już nie boli. Zaraz sobie zrobię jeszcze inhalacje. Także zamiast do lekarza lecę do fryzjerki 🤪
Muszka1, bebag, LILA_33 lubią tę wiadomość
-
KasiaAnna wrote:Czy Wy wszystkie macie już wybrane imię dla dziecka?
Mój domowy myśliciel ostatnio rzucił, że przecież po porodzie mamy jeszcze 21 dni 😆 ja natomiast, że w razie czego formalnie nazwiemy ją Bożysława a imię użytkowe przyjdzie później 😆
U nas wybrane już dawno 😅 -
Hej melduje się mam założone balonik mam nadzieje ze jednak coś to ruszy przyszło kilka skurczy i tyle ostatecznie ma być założony do jutra ale mam nadzieje ze jednak sam szybciej wypadnie
LILA_33, niezapominajk_aa, Muszka1, bebag, nika647, Nadziejka30, Umka, Kiarka lubią tę wiadomość
-
Karola1688 wrote:Hej melduje się mam założone balonik mam nadzieje ze jednak coś to ruszy przyszło kilka skurczy i tyle ostatecznie ma być założony do jutra ale mam nadzieje ze jednak sam szybciej wypadnie
Powodzenia ✊✊ -
nika647 wrote:Pamiętaj że zawsze jak jest rozwarcie to indukcja jest szybsza, łatwiejsza, jest więcej możliwości. Najgorzej jak szyjka jest niedojrzała. A u ciebie już było rozwarcie więc będzie ok.
Dziękuję, trochę mnie pocieszyłaś ❤ powiem szczerze że boję się indukcji -
KasiaAnna wrote:Czy Wy wszystkie macie już wybrane imię dla dziecka?
Mój domowy myśliciel ostatnio rzucił, że przecież po porodzie mamy jeszcze 21 dni 😆 ja natomiast, że w razie czego formalnie nazwiemy ją Bożysława a imię użytkowe przyjdzie później 😆
U nas też już wybrane 😀 -
Tkpom wrote:A ja probowalam kupic bilety na koncert ktory będzie w czerwcu i co po 3 minutach od otwarcia serwery padly.
Na kazdy koncert w Gdansku tej osoby chodze razem z przyjaciolka i kurcze nie wyobrazam sobie ze teraz nie pojde
U mnie też imię wybrane