WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Lia. wrote:Cześć Dziewczyny.. Niestety nam się nie udało.. Bardzo ciężko to zrozumieć i się z tym pogodzić, po prostu.
Dziękuję Wam za ten czas, wsparcie i wszystkie rady. U was będzie dobrze, dacie radę! A ja mam nadzieję zajrzeć tu za kilka miesięcy z nową nadzieją pod sercem. Ściskam Was mocno. Papa ❤️
Bardzo mi przykro Lia, dużo spokoju życzę na najbliższe tygodnie. Mam nadzieję, że przed ukończeniem tego wątku wrócisz do nas ze szczęśliwymi nowinami.
Jesteś bardzo silna kobietą i życzę Ci żeby to kolejne doświadczenie tylko Cię wzmocniło i nie pozostało w Twojej głowie za długo. Ściskam mocno -
Lia. wrote:Cześć Dziewczyny.. Niestety nam się nie udało.. Bardzo ciężko to zrozumieć i się z tym pogodzić, po prostu.
Dziękuję Wam za ten czas, wsparcie i wszystkie rady. U was będzie dobrze, dacie radę! A ja mam nadzieję zajrzeć tu za kilka miesięcy z nową nadzieją pod sercem. Ściskam Was mocno. Papa ❤️Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/ -
Popłakałam się. Dziękuję Wam 😭 Jesteście takie kochane. Tak bardzo żałuję, że nie mogę zostać tu z Wami. Tak Was polubiłam i przyzwyczaiłam się do tej grupy. Mam nadzieję, że niedługo będę w stanie to wszystko zaakceptować i zrozumieć, że wszystko jest nam zaplanowane z góry. Ale teraz to takie ciężkie..⛈️ PCO, kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, wysoka homocysteina
Ja 28, mąż 38 🎂
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
styczeń '23 - poronienie 7+2 tc 💔, zdrowa córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI w DE: 22 komórki, 1 blastka 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI w DE: 30 komórek, 1 blastka 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI Reprofit Ostrava: 22 komórki, transfer 2 blastek 4BC i 1B - coś drgnęło 💔
25.11.24: transfer mrożaczka 3BB ✨
7 dpt ⏸️, beta 33 🥹; 9 dpt 58,8; 14 dpt 533,2; 16 dpt 2046, przyrost 273.5% 🚀😍
22 dpt 5+6 tc: 0,21 cm 🍬 z bijącym serduszkiem 💗
8+2 tc: 1,7 cm misia z rączkami i nóżkami 🐻
9+0 tc: 2,39 cm 🩷
-
Dziękuję Wam za ten czas, wsparcie i wszystkie rady. U was będzie dobrze, dacie radę! A ja mam nadzieję zajrzeć tu za kilka miesięcy z nową nadzieją pod sercem. Ściskam Was mocno. Papa ❤️
Bardzo mi przykro 🥺
-
Lia. wrote:Popłakałam się. Dziękuję Wam 😭 Jesteście takie kochane. Tak bardzo żałuję, że nie mogę zostać tu z Wami. Tak Was polubiłam i przyzwyczaiłam się do tej grupy. Mam nadzieję, że niedługo będę w stanie to wszystko zaakceptować i zrozumieć, że wszystko jest nam zaplanowane z góry. Ale teraz to takie ciężkie..
Trudno to sobie nawet wyobrazić co musisz teraz przeżywać. Jeśli płacz Ci pomaga choć trochę ukoić ból to płacz jak najwięcej. Jak potrzebowałabyś się wygadać to zawsze tu służymy dobrym słowem. -
Tak strasznie mi przykro 🙁 serce pęka od takich wieści... 💔 Trzymaj się kochana, życzę dużo siły na ten trudny czas. -
Wierzę, że wszystko się ułoży, choć teraz na pewno same czarne chmury.
Daj sobie czas na przeżycie wszystkiego, nie bój się prosić o pomoc.
Pamiętaj, że Twoje uczucia są bardzo ważne i nikt nie ma prawa podważać tego co czujesz
Ściskam mocno
i łezka w oku za Ciebie 😢 -
Tak bardzo mi przykro 😭 to takie niesprawiedliwe 💔 przytulam bardzo bardzo mocno, trzymaj się kochana 😥 -
Lia. wrote:Popłakałam się. Dziękuję Wam 😭 Jesteście takie kochane. Tak bardzo żałuję, że nie mogę zostać tu z Wami. Tak Was polubiłam i przyzwyczaiłam się do tej grupy. Mam nadzieję, że niedługo będę w stanie to wszystko zaakceptować i zrozumieć, że wszystko jest nam zaplanowane z góry. Ale teraz to takie ciężkie..
-
Lia 💔💔💔 brak mi słów
Trzymaj się i czekamy na Ciebie w przyszłości ✊🏻
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
Dziękuję Kochane. Chcemy porobić wszystkie niezbędne badania, aby kolejny raz nie musieć tego przeżywać. To moja 3 strata. Mam nadzieję, że za jakiś czas zajrzę tutaj z dobrymi nowinami. A Wam życzę wszystkiego najlepszego, spokojnych ciąż i aby wrzesień był dla was najszczęśliwszym miesiącem. Trzymam kciuki za każdą z Was. Do usłyszenia ❤️⛈️ PCO, kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, wysoka homocysteina
Ja 28, mąż 38 🎂
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
styczeń '23 - poronienie 7+2 tc 💔, zdrowa córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI w DE: 22 komórki, 1 blastka 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI w DE: 30 komórek, 1 blastka 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI Reprofit Ostrava: 22 komórki, transfer 2 blastek 4BC i 1B - coś drgnęło 💔
25.11.24: transfer mrożaczka 3BB ✨
7 dpt ⏸️, beta 33 🥹; 9 dpt 58,8; 14 dpt 533,2; 16 dpt 2046, przyrost 273.5% 🚀😍
22 dpt 5+6 tc: 0,21 cm 🍬 z bijącym serduszkiem 💗
8+2 tc: 1,7 cm misia z rączkami i nóżkami 🐻
9+0 tc: 2,39 cm 🩷
-
Lia. wrote:Dziękuję Kochane. Chcemy porobić wszystkie niezbędne badania, aby kolejny raz nie musieć tego przeżywać. To moja 3 strata. Mam nadzieję, że za jakiś czas zajrzę tutaj z dobrymi nowinami. A Wam życzę wszystkiego najlepszego, spokojnych ciąż i aby wrzesień był dla was najszczęśliwszym miesiącem. Trzymam kciuki za każdą z Was. Do usłyszenia ❤️
Acmvj lubi tę wiadomość
-
słońce mocno ściskam... jak tylko będziesz miała siłę i ochotę się wygadać wyżalić pogadać to zaglądaj do nas u nas zawsze znajdziesz wsparcie... czy w dwupaku czy jeszcze w pojedynkę zaglądaj jak tylko znajdziesz taką ochotę.
Pamiętaj jeżeli twoje szczęście jeszcze się nie zjawiło to znaczy że jest bardzo duże i ciężkie i idzie powoli maleńkimi kroczkami trzymaj się kochana i zbieraj siły do kolejnej walki o cud :* -
Lia - przytulam cię mocno❤️ Mam nadzieję że znajdziecie przyczynę i w końcu doczekasz się swojego małego cudu. Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno.
-
-
Myślę że wszystko zostało już powiedziane, przyłączam się do słów dziewczyn, pamiętaj że gdybys potrzebowała wsparcia i rozmowy, pocieszenia to możesz na nas liczyć ściskam z całego serca i pamiętam w modlitwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2023, 11:56
-
strigo wrote:Ale nam dziewczyny siadły morale dzisiaj
Każda z nas przeżywa za Lię i jednocześnie ma nadzieję, że "mnie to nie spotka"
Złe duchy wychodzą z szafy.
Jutro mam wizytę u lekarza, cała drżę czy usłyszę serduszko, czy wszystko jest w porządku
Trzymam mocno kciuki za wizytę, daj nam koniecznie znać jak już będzie po, wszystko będzie dobrze ❤️
Czy któraś z Was odczuwa jakby łaskotanie w brzuchu? Jakby rybka tam była, coś czasami mi tam "puka" myślę że to maluszek daje o sobie znać. Któraś też tak ma?
strigo, nika647 lubią tę wiadomość
-
Katia89 wrote:Trzymam mocno kciuki za wizytę, daj nam koniecznie znać jak już będzie po, wszystko będzie dobrze ❤️
Czy któraś z Was odczuwa jakby łaskotanie w brzuchu? Jakby rybka tam była, coś czasami mi tam "puka" myślę że to maluszek daje o sobie znać. Któraś też tak ma?
Ja ostatnio miałam podobne wrażenie, zastanawiam się czy sobie nie wmawiam bo to takie smyrnięcie było 😅
Katia89 lubi tę wiadomość