Wybór imienia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakcza wrote:Ja się dziś dowiedziałam, że będzie dziewczynka, która w mgnieniu oka stała się Helenką. Mąż mówi, że Helena jest wyniosła i będzie zadzierała nosa. Zwłaszcza, jak odziedziczy charakter po mamuni... Ma trochę racji, że Helena to "zimne" imię, ale ja wolę myśleć - "posągowe". W końcu najpiękniejsza ziemianka
Helunia, Helusia, Helenka, Lenka, Hela, Helka, Helga (jak będzie niegrzeczna)
Moja babcia jest Helena i poprostu kobieta do rany przyłoż anioł nie kobieta więc wcale nie musi nosa zadzieraćMakcza, niunia lubią tę wiadomość
-
Byłam wczoraj na genetycznym.Lekarz nie chciał powiedzieć nic,stwierdził,że za trzy tygodnie spróbuje coś dojrzeć,ale i mi i mojemu mężowi rzuciła się w oczy antenka pod pępowiną,mam to nawet na płycie
.Podobno może się z tego jeszcze zrobić dziewczynka,ale nie chce mi się wierzyć
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Byłam wczoraj na genetycznym.Lekarz nie chciał powiedzieć nic,stwierdził,że za trzy tygodnie spróbuje coś dojrzeć,ale i mi i mojemu mężowi rzuciła się w oczy antenka pod pępowiną,mam to nawet na płycie
.Podobno może się z tego jeszcze zrobić dziewczynka,ale nie chce mi się wierzyć
.
Tez mam takie na płytce jak sie pózniej okazało to sa spuchniete wargi sromowewięc narazie sie do tego nie przyzwyczajac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chiang Mai wrote:My też widzieliśmy "antenkę" w 16tyg ale lekarz nie chciał się wypowiedzieć i tego potwierdzić. A jednak będziemy będziemy mieli dziewczynkę - Gaję
O rety. A prosty człowiek myśli, że jak dynda między nogami, to musi być chłopak. Coś czuję, że ten bobas zrobi wszystkim niespodziankę i okaże się śliczną dziewuszką, choć moja mama nie zwraca się do brzucha inaczej jak "Piotruś". Zobaczymy, zobaczymy
.
-
nick nieaktualny
-
a u mnie przez 6 miesiecy mowilismy do brzuszka Filipek , po USG na ktorym pierwszy raz powiedziano nam o plci okazalo sie ze dziewczynka i teraz mowimy Nikola, a co sie urodzi zobaczymy:) i tak bedzie kochane:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 11:53
-
nick nieaktualny