Wybór imienia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie tez u nas miał być chłopiec Felek ale nie Felicjan tylko Feliks myślałam tez o Felci ale Czarek sie marszczyl ze ma być Lily i już wiec Felcia bedzie kolejna albo Felek bardzo mi sie to imie spodobało po piosence Grzeszczuka Felek Zdankiewicz
A u nas miała być Lily i chyba jednak bedzie Zoja bo tyle Lily i Lilian sie wokół zrobiło ze szok już nawet Czarek wczoraj pierwszy raz do brzuszka mówił Zojkamala_mi lubi tę wiadomość
-
U na sjak dziewczynka bedzie to Wiktoria:)
A jak chłopak to do konca nie wiemy mamy takie opcje: Marcel, Olivier.
Nie znamy płci bo nasz doktor ostroznie diagnozuje płec:) na ostatnim usg mówił że na 55-60 % chłopak ale mówił że nie powie na 100 % bo to albo moze byc siusiak albo tez powiekszone wargi sromowe i dziewuszka. Czekamy dalej[/url]
[/url] -
nick nieaktualnyA mój Franek jest od poczatku bez dyskusyjnym Frankiem, do malej kropki mowilam juz tak i nic tego nie zmieni, srednio mnie obchodzi czy to popularne imie czy nie popularne ,moj synek bedzie wyjatkowy jak dla kazdej matki wlasne dziecko. Nie wyobrazam sobie inaczej nazwac dziecka, moze dlatego ze jak zobaczylam kropke na monitorze usg to powiedzialam "jest i nasz Franek",lekarz sie smial jaj sie potwierdzilo ze chlopak a pamietal jak w 5 tc powiedzialam mu o Franku
nutka lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę zdecydowania. Mi imiona żeńskie w większości nie leżą, a jak już coś wymyślę to mąż nagle przypomina sobie wszystkie brzydkie słowa jakie zna i tyle zostaje z moich pomysłów. A nie uważam, że są jakieś złe.. : Anastazja, Nadia i mój faworyt, który niestety poległ: Liwia. Było by prościej nazwać syna, gdyż imię bezdyskusyjnie jest już wybrane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea_tina wrote:Ostatnio sie zastanawialam na imieniem dziewczecym, mąż wybrał Jolanta, ale mi jakos tak sobie, a ostatnio właśnie pomyślalam o Anastazji:) ale mężowi pewnie by sie nie spodobalo. Na szczescie bedzie chlopak;)
A dla chłopca jakie imię wybraliście? -
U nas to już chyba nie podlega dyskusji że
syn - Erwin
córka - Alicja
Chociaż z córcią się jeszcze wacham pomiędzy Hanną i Alicją.FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Ostatnio sie zastanawialam na imieniem dziewczecym, mąż wybrał Jolanta, ale mi jakos tak sobie, a ostatnio właśnie pomyślalam o Anastazji:) ale mężowi pewnie by sie nie spodobalo. Na szczescie bedzie chlopak;)
-
nick nieaktualny