Wybór imienia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla dziewczynki imię wybrać , wydaje mi się baaaardzo trudno... ;(
Dla chłopca nie mamy problemu... zawsze podobało mi się MIKOŁAJ - mąż zaakceptował i uznał że ładnie i po jego dziadku ;P
Jeszcze wiele lat temu jako nastolatka mówiłam że córce dam na imię Michalina.
I tak też miało być na początku ciąży , do czasu aż mąż z pracy nie przyniósł pomysłu NATALKA ! nie zgodziłam się , były płacze i lamenty W odwecie zaproponowałam ZOSIĘ - i tu sprzeciw męża. To może Dorotka , to może Emilia , to może Paulinka , to może Patrycja , to może Alicja ... Po 2 tyg. negocjacji ( on swoje ja swoje) doszliśmy do wniosku że po prostu zostaniemy przy tej Michalinie
Aż się boję pomyśleć co będzie jak postaramy się o drugie dziecko i to też bedzie dziewczynka Będzie chyba bezimienna albo my się pozabijamy ;P
Czekamy więc na Michalinę Zofię
A potem postaramy się o Mikołaja Piotra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 00:13
karusia, kark lubią tę wiadomość
-
A u nas będzie Zosia na początku się zastanawiałam nad Zuzią, bo zależało mi nad tym, żeby imię było krótkie i ciepłe.. I od pierwszych tygodni, nie wiedząc jeszcze, że noszę pod sercem (wyśnioną córeczkę do brzuszka mówię Zosia... A Michalina to też piękne imię i też się nad nim zastanawiałam, może następna, albo jeszcze następna będzie Miśka
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my z mężem jeszcze do niedawna myśleliśmy,że będzie synek dlatego miał być Antoś dopiero tydzień temu dowiedzieliśmy się,że jednak dziewczynka he he:) i tak nam przylgnął ten Antoś,że będzie Antosia:)!!! cieszymy się,że z badań wyszło,że dzidziuś zdrowy, płeć nie ważna:P
amela, celia, nutka lubią tę wiadomość
-
Widze,ze moje imie (Liliana) zaczyna sie robic popularne. Kiedys w czasach szkolnych go nie znosilam, bo ciagle wszyscy przekrecali! Wolali albo Lidzia, albo Lilia! Ale z czasem zakochalam sie w nim
Ja wciaz mam mega dylemat z imieniem dla chlopca! A jak sie okaze, ze w brzuszku dwoch chlopczykow grasuje to juz w ogole bedzie hardcore!
Nie wiem... po prostu od zawsze nie mialam typow na meskie imiona!
Szymon nawet nawet...
Jakub bardzo ladne ale oklepane...
I tu chyba koniec
Od jakiegos czasu przychodzi mi na mysl Mikolaj, ale tez obawiam sie,ze zaraz bedzie ich masa.
Mysle po cichu o Alanie, ale obawiam sie linczu ze strony dziadkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 11:38
-
Jeszcze płci nie znamy ale mąż obstawia na chłopaka i chce imię Franciszek ale ja wolałabym inne imię więc to jest jeszcze do przedyskutowania. Narazie do brzusia mówi "Jak się miewa mój Syn"
Kalendarz ciąży BellyBestFriendcelia, nutka lubią tę wiadomość
Layla. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakcza ale jakoś no nie moge wybrać żadnego ktore mi sie podoba no nie moge nic znaleźć Czarek tez mówi tak jak ty i ze nie jest pewny na 100% czy mała powinna miec na imie Zoja tylko 90% no ale żadne imie mi nie podchodzi no może Lea jest ładne ale tu Czarek jeszcze bardziej kręci nosem
-
Miriam wrote:Makcza ale jakoś no nie moge wybrać żadnego ktore mi sie podoba no nie moge nic znaleźć Czarek tez mówi tak jak ty i ze nie jest pewny na 100% czy mała powinna miec na imie Zoja tylko 90% no ale żadne imie mi nie podchodzi no może Lea jest ładne ale tu Czarek jeszcze bardziej kręci nosem
SARA, RACHELA, DALILA, NOEMI, ESTERAWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 14:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny