Wybór imienia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMona obydwa ładne Mikolajow teraz jest sporo Miłosz mniej spotykany tzn teraz posrod małych dxieci
Jak znioslam hm powiem ze nie spodziewałam sie takiego hardcoru ale to dlatego ze duże babsko z Zojki 3900 baby 54cm ale warto bylo sie męczyć chociaż miałam chwile zwątpienia i błagalne prosiłam Czarka by mnie zastrzelił bo nie dam rady ale dostałam oxytocyne chociaż bronilam sie przednia rekami i nogami i po 11 godzinach skurczy ocytocyna była zbawieniem 2 godziny i po sprawie a jak zobaczyłam mała to cały ból przeszedł juz nie było ważne ze łożyska nie moge urodxuc bo okazało sie przyrosniete i wychodzi z macica i trzeba jechać na zabieg usuwania ręcznego w głowie miałam tylko moje małe cudo wiec warto trochę pocierpiecniunia, ALAALICJA, monaaa, monalisa, Anoolka, sylwia1985, judith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakcza postaram sie jutro napisać jak teściowie juz pojadą wrrr
Niunia na usg miała 3600 wiec powiem szczerze ze byłam w lekkim szoku ze taki z niej paczus ale co sie dziwić jak mamcia po 2 czekolady na śniadanie jadła ale odziwo nie ciągnie mnie tak do czekolady jak w ciazy i do pomarańczy tez a w ciazy kg pomarańczy jadlam wieczoremmonalisa, niunia, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUsg może przekłamywać na plus i minus do 0,5kg tak naprawdę...
Ja z córką miałam usg w niedzielę - waga 2700, w poniedziałek 3400, a urodziła się w poniedziałek wieczorem 3150
A my czekamy do jutra z imieniem, jak lekarz znowu powie, że chłopak to będzie wojna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:A dlaczego wojna?
Oczywiście wczoraj wyszedł na usg wielki sprzęt, więc będzie synek i kłopot jak mu na imię dać.RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmmm...Daniel albo Franciszek jak dla mnie:)
U nas imię dla dziewczynki od wielu lat zaklepane przez mojego M: Gabriela. I bardzo mi się podoba:D no to szczęśliwi, ale na usg lekarze mówią, że raczej cos tam może być więcej niż mniej między nóżkami...;)więc w mojej głowie już siedzi Filip chodzi jeszcze za mną Franek..ale zobaczymy. Mąż sprzeciwu nie wyraził więc na razie jest Filipek:) Czekamy na usg połówkowe, żeby wiedzieć jak mówić do brzuszka