Wybór imienia
-
WIADOMOŚĆ
-
My ustalaliśmy miesiąc przed porodem no i jest Ola
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 21:25 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 września 2015, 16:52
-
U nas najpierw celowalismy w Amelke, ale jak przeczytalam listw MSWiA i zobaczylam ile jest Amelek, to zdecydowalismy sie na Anielke, ktora byla druga opcja.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualny
-
Ja mam Marcela i Nelę a teraz musi być ten Miłosz wyczekany ,bo dla córki i tak imienia nie mam i fajnie by było gdybym nie musiała wymyślać
Nelcik miała być Miłoszem ale jej siusiak okazał się być najprawdopodobniej pepowina
Gośśś lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
muminka83 wrote:hejka :d A my zdecydowaliśmy się na Miłosza choć podoba nam się też Bożydar. Jeśli chodzi o dziewczynkę to Judyta
-
nick nieaktualny
-
U nas jest Fabian. Wybralismy to imie tez kilka lat przed slubem a teraz bedzie Lena, choc na poczatku miala byc Nicol. Mieszkamy w Holandii i tez szukalismy neutralnych, latwych w wymowie imion stad ten wybor.https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png