Wybór imienia
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas będzie Liwia ma ktoś pomysł na drugie imię, które będzie pasować ? :>
Agusia ja zdecydowanie z tych dwoch wybralabym Adriana
Nata Wiktor i Wojtek to sa moi faworyci, gdybym miala chlopca w brzuchu to postawilabym wlasnie na te dwa imiona plus ewentualnie Bartek albo Filip, Wiktor i Wojtek ślicznie, mój facet też jeest Wiktor i chciał żeby pierworodny też był Wiktor poza tym że Wiktory mają trudne charakterki to super imięAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
U nas myślałam,że będzie Eizka lub Laura,ale w 20 tyg powiedziano mi,że będzie syn i stwierdziłam,ale fajowo,będzie mały Hubert lub Xavier.
Niestety mój mąż powiedział,że Hubert"ujdzie",ale Xavier never!!!
Więc po zastanowieniu się z synem zapytaliśmy męża czypodoba mu się Olafek i....mamy małego Olafka,tzn rośnie nam w brzuszku -
derii84 wrote:U nas myślałam,że będzie Eizka lub Laura,ale w 20 tyg powiedziano mi,że będzie syn i stwierdziłam,ale fajowo,będzie mały Hubert lub Xavier.
Niestety mój mąż powiedział,że Hubert"ujdzie",ale Xavier never!!!
Więc po zastanowieniu się z synem zapytaliśmy męża czypodoba mu się Olafek i....mamy małego Olafka,tzn rośnie nam w brzuszku -
Zastanawiam się czy nie dać synkowi Olaf Józef,poniewaz męża ojciec ma na imię Józef,a mój Tatuś na drugię ma Józio,także nie pokrzywdzilibyśmy ani jednego ani drugiego,ale nie wiem czy syn w przyszłości nie będzie miał fochów o tego Józka hihi
-
nick nieaktualny
-
A ja wam powiem,że z pierworodnym nie było problemu zbytnio u nas,bo powiedziałam,że chcę Bartosza,amoj ów chłopak-narzeczony,nie zgodził się,więc powiedziałam jak nie Bartuś to Tymek(Tymoteusz) i przytknął.
Za to teraz mieliśmy zgrzyty....co do dziewczynki,chyba nadal byśmy się sprzeczali,bo maz wymyślił Chelsea...masakra,za dużo piłki nożnej oglada -
nick nieaktualny
-
U mnie będzie Filip ale myślałam wczesniej też nad Matiasem a dla dziewczynki bym wybrała Sofia.
Starsze córki maja na imie Nikola i Ewelina a anielscy synkowie mieli na imię Tomas i Tobias. W Norwegi troche inaczej sie wymawia Tobias,Matias i Sofia. -
U nas miała być Julita , jednak kiedyś przeglądałam imiona i zobaczyłam imię kaja . Straszne mi sie spodobało nie ma go u nas w rodzinie i ja osobiście nie znałam żadnej kaji ( teraz już znam rok starsza od mojej córci ) i mężowi sie tez spodobało i została kajka
-
derii84 wrote:A ja wam powiem,że z pierworodnym nie było problemu zbytnio u nas,bo powiedziałam,że chcę Bartosza,amoj ów chłopak-narzeczony,nie zgodził się,więc powiedziałam jak nie Bartuś to Tymek(Tymoteusz) i przytknął.
Za to teraz mieliśmy zgrzyty....co do dziewczynki,chyba nadal byśmy się sprzeczali,bo maz wymyślił Chelsea...masakra,za dużo piłki nożnej oglada
derii mi sie zawsze podobalo imie Chelsea heheh
anadyjka czytalam że Liwie można zdrabniać LIWI Lilianę LILI a Liwię LIWI ale Liwia Liliana razem jakoś tak chyba nie pasuje za bardzo niestety szukam dalej drugiego