Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Na początku ph moczu mialam 7, ostatnio wyszło już 6,piję codziennie sok z żurawiny i z cytryna,ale nie wiem czy to ma wpływ na ph,bardziej żeby bakterie się nie kumulowaly. A jakie masz Ph?
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Na początku ph moczu mialam 7, ostatnio wyszło już 6,piję codziennie sok z żurawiny i z cytryna,ale nie wiem czy to ma wpływ na ph,bardziej żeby bakterie się nie kumulowaly. A jakie masz Ph?
-
Kas dobrze, że jesteś bo już się martwiłam
Ja d dimerow też nie robiłam, biorę acard na wszelki i tyle.
Laski jadę właśnie na KTG i do ginki. Dam znać po wizycie. Jakoś się cykam.
Dzisiaj zrobiłam kącik dla Liwki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd4e274b0669.jpgkas50, cinnamon cookie, Ejrene, Kjopa3, luna91, Bratek, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
Może cytryna i żurawina w ciąży norma jest chyba do 7,5. Masz podobnie do mnie.
Ruby a Ty płytki krwi masz obnizone? Przy tych wysokich dimerach.
Agatia śliczny kącik te minky przecudne są
A Acard bierzesz do konca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 14:26
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski leżę już w szpitalu pod KTG aktualnie. Na wizycie masakra: łożysko się starzeje, wód maleńko, obrzęki, ciśnienie kosmos, cukry coraz lepsze. Mam mieć dzisiaj sprawdzane przeplywy i może być tak, że Liwia pojawi się jeszcze w tym tygodniu martwię się, ale wierzę, że będzie ok.
-
nick nieaktualny
-
Ruby bidulko. Może lepiej by było jakby mąż Ci robił? Zamkniesz oczy, zaciśniesz zęby a mąż delikatnie zrobi zastrzyk.
Agatia dobrze,że jesteś pod fachową opieką. Dawaj znać. Możliwe,że jutro lub w piątek zrobią CC? -
nick nieaktualnyNo właśnie m mi robił sama bym nie dała rady jeszcze, może za szybko płyn wpuścił albo złe miejsce wybrałam, generalnie samo wbicie jeszcze jakoś ok,ale potem szczypie jak cholera , no ale po chwili przechodzi, tylko perspektywa kilkutygodniowego kłucia mnie przygnębiła
Bratku, Mid i kto tam jeszcze się szprycuje szacunek wielki dla was! podziwiam was mega...
Kas pojęcia nie mam, ale płytki mimo poniżej normy to jeszcze chyba nie jest źle także jakoś to będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 20:32