Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatia Gratuluję Niech rośnie zdrowo
Cinnamon ja uwielbiam całe życie siedzieć po nocy. Mojego synka nigdy nie nauczyłam stałego rytmu dnia. Widzę plusy i minusy. Nie jest to może dobre ale czasem chodzi spać o 23. Też nie raz mieliśmy o jedziemy tu i tu. Nigdy nie było kłopotu. Młodego w wózek, nosidełko i heja. Oczywiście na imprezę nie weźmiemy ale szedł wtedy do babci. My akurat rzadko na imprezę bo nie pijemy ale poskakać czasem trzeba Czasem o 22 łaziliśmy z młodym po Długiej, pizza z nienacka też nie problem. Będzie ok.cinnamon cookie, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam u doktorka, zestaw badań w przyszłym tyg mnie czeka. USG nie miałam tylko szyjkę przez wziernik oglądał bo inaczej nie można iw ydaje isę ok, serduszko położna posłuchała i w sumie wizyta ekspresowa, zastrzyki dalej, widzimy się za 2 tyg z badaniami
Bratek, MamaTuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratku a właśnie lterki )) ja wystawiłam wczoraj pufe dużą sako na lokalnej grupie na sprzedaż - bo duże to i nie korzystam z tego, no i odezwała się dziewczyna że jutro na bank przyjedzie i bierze, że mam nikomu nie psrzedawać , że to pewne! no to myślę sobie ok oznaczę jako sprzedane bo jeszcze inni pytali, chcieli rezerwować itp. dałam lasce numer i po 16 miała być u mnie po odbiór, cały dzień tel milczy, napisałam do niej kilka razy na fb bo nie zostawiła numeru i nic cisza, w końcu napisałam posta czy ktoś ma z nią kontakt bo mam drugiego kupca i muszę mu dac znać...no i na prive się dziewczyna jedna odezwała , potem kolejna, że mam sobie dac spokój z tą Panią, że u niej nazamawiała różne rzeczy, ta nakupiła materiały, poszyła jej co chciała, a ta laska nie chciała odebrać, zwodziła i dopiero po miesiącu jak jej coś pogroziła to wzieła...u drugiej zamówiła kocyk ogromny jakiś i wcale nie odebrała...noooo i od słowa do słowa ta jedna mówiła że szyje literki takie o których wspominałam wam tutaj i pomyślałam że to przeznaczenie więc zamówiłam u niej dla dwójki moich dzieci bo wiadomo młoda nie odpuści
także Bratku mam zamówione literki szyte, al emożna je prać spokojnie, 1 sztuka 5 zeta to chyba tanio 15 cm wielkość.
Nooooo a wracając do tej dziewczyny to serio chore, laski kupują materiał, męczą się z szyciem a ta wszędzie zamawia i nie odbiera...do mnie sie do teraz nie odzywa, więc napisałam do gościa który też chciał i jutro w południe ma przyjechac, co za ludzie po jaką cholerę zamawiają a potem mają to gdzieś
A ta Pani szyje tez kocyki minky 100x70 z wypełnieniem i poduszką za 60 zł - to chyba dobra cena? co myślicie bo nie znam się? -
nick nieaktualny
-
Ruby cena wydaje mi się dobra a ładne ma wzory tych kocyków? Też muszę kupić coś grubszego na jesień.
Ewelina ktg zależy od lekarza. Mój np uważał że jeśli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma potrzeby robić wcześniej niż od dnia terminu porodu. Inni zlecają różnie.
EwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
Agatia gratulacje
Ja dziś mam wizytę u swojej.ginki,ciekawe co tam słychać ostatnio byłam miesiąc temu.
Ostatnimi czasy przegladam te kocyki.i ochraniacze minky,cudne są,wzorów tyle że ciezko się zdecydować
Ruby taka cena to nieduzo,na allegro mają drożej:/
Mój biznes kwitnie,ciuszki idą jak swieze bułeczki,kolejne 500zł na plusie,kupilam sobie też nowe adidaski tak na sportowo jak trzeba będzie młodą do szkoły zaprowadzac;-) -
nick nieaktualnyHej,
Kas jesteś mistrzem sprzedaży
Ejrene no dużo dużo jak wybierał literki to mnie głowa rozbolala ona mi dała linka do strony z której materiał zamawia i wtedy biorę co chce a ona zamawia material, oczywiście robi zamówienia co jaki czas żeby codziennie po jednej sztuce nie zamawiać. Ale może dziewczyny zobaczę pierwsze jak to robi żeby nie brać w ciemno
Powodzenia na wizycie Kas
kas50 lubi tę wiadomość
-
Agatia jeszcze raz gratulacje! mała jest cudna
Ruby no to dobrze, że wizyta przebiegła prawidłowo, oby łożysko też nie zawiodło Ja również poproszę o link do tej Pani od kocyków
Kjopa pocieszyłaś mnie i to solidnie! dzięki
Kas daj znać co nowego ciekawego po wizycieKjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno już działam kobiety
edek: pytałam o zamówienie i mówiła, że mi wszystko napisze później odnośnie cen, rabatów itp. Prosiłam też o zdjęcia więc jak tylko dostanę to wam prześlę żebyście najpierw zobaczyły , ja też tych kocyków nie widziałam więc warto zobaczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 12:26
Ejrene lubi tę wiadomość