X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zaciążone z grupy Ruby z OF
Odpowiedz

Zaciążone z grupy Ruby z OF

Oceń ten wątek:
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mieliśmy taką gąbkę misia, dobrze się sprawdzała, a że droga nie jest to zmienialiśmy często:-) U mnie od początku m. kąpie małego do dzisiaj:-) bawią się statkami i robią duuużo piany:-)

Bratek lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas to tylko głupie sny, nic się nie prejmuj, ja mam też popieprzone, już nawet nie pisałam ale ostatnio mi się śniło że urodziłam Antka, był w inkubatorze, niby żył ale był wielkości mojej dłoni i zastanawiałam się jak mam mu pieluchę ubrać :/ masakra. Ignoruję już te sny bo by człowiek się tylko stresował.

Ja się zdrzemnęłam, budzę się cała połamana i czuję się jak mnie ktoś przeżuł i wypluł:P

MT super że taki egzemplarz masz, moje marzenie :D jak ja wam zazdroszczę że już tak fajnie macie poukładane wszystko mamuśki :)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :) a więc tak... Synio jest nadal syniem ;) waży już 486g, wszystko pomierzone, posprawdzane i jest wporządku :) rośnie zdrowo :) akurat spał z rączką pod głową i ziewał ;) dostałam żelazo na tą słabą hemoglobinę i Pimafucin, następna wizyta za miesiąc :)

Milka1991, Kjopa3, Ejrene, Ruby, agatia, Imię_Róży lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonku to już kawał chłopa :) teraz będzie rósł jak na drożdżach. Pamiętam jak Mikołaj miał pół kilo za miesiąc już kilogram a za dwa dwa kilo :)

My tylko pierwsze kompanie razem a później za zwyczaj mąż szykuje a ja kąpie ale zdarza się że i mąż sam kompie. Nie używam żadnych gąbek, wszystkie położne odradzały właśnie ze względu na bakterie które się tam mnożą. A wanienkę mamy dużą a Mikołaj jak rozorostuje nogi to całą już zajmuje.

Ruby podobno pomyłki zdarzają się dużo częściej w drugą stronę że z dziewczynki robi się po porodzie chlopiec :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super cynamon oby tak dalej do przodu :)

cinnamon cookie, Milka1991 lubią tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laski.
    Cynamon same dobre wiesci :) oby tak dalej :)
    Kas nie ma co przejmowac sie snami...tak jak ktoras napisala"sen-mara,Bog-wiara". Glowa do gory.
    Co do wanienek tez kupilam zwykla mniejsza plus gabke. Myslalam jeszcze nad lezaczkiem do wanienki ale podobno dziecko trzeba troche podtrzymywac na tym i wydaje się byc nie za bardzo wygodny.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

2da6343587.png

Wysłany: 6 października 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ojjj tak, mój "kawał chłopa" dał mi wczoraj wieczorem popis - wskoczył na wyższy level w swoich wygibasach ;) z M obserwowaliśmy brzuch trochę w szoku :D już nie są to takie puknięcia ale całe przeciągnięcia i czasami nawet się wypinał na dłużej :D ciekawe czy nie tyłkiem :P

EwelinaaKa a co tam u Ciebie?

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 6 października 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, właśnie na suwaczku wskoczyła adekwatna informacja do mojej wypowiedzi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:49

f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonku faktycznie rośnie ten Twój lokator :-) super :-)

Ja dziś noc zarwana:/ co chwilę się budzilam,boki bolą,skurcze bh dokuczaja,źle się śpi oj źle:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 10:33

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Cynamon że tak powiem, a będzie jeszcze ciekawiej :D

Ewelinkaaa czemu się nie chwalisz, że już rozpakowana?! no wez nam napisz co i jak :)

Kas mni eteż wszystko boli, a będzie jeszcze gorzej....

Ja się wkurwiłam, dostałam info że gdzieś tam z jakiejś dalekiej rodziny czeka mnie sprawa spadkowa, wszyscy się pozrzekali to teraz poszło na mojego ojca co za tym idzie potem na mnie i na moje dzieci...kobieta była pijaczką , zostawiła dziecko poszła w tango , dowód osobisty sprzedała nie raz i narobiła kupę długów...a ty teraz człowieku musisz chodzić po sądach żeby się zrzekać po takim elemencie....no masakra.

Wysłany: 6 października 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas, Ruby - no u Was to już w ogóle jest rozpychanie się łokciami ;) mogę sobie tylko wyobrazić, co będzie później...

Ruby a ja pierniczę, współczuję strasznie :/ same nerwy tylko... to jest właśnie chore, nie masz nawet z człowiekiem kontaktu, rodziny się nie wybiera, a musisz za jego wybryki odpowiadać :/ głupota!

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon żeby to była jakaś bliższa rodzina, ale to jest od mojego ojca rodziców - od rodzeństwa dziecko...to będzie jego kuzynka? to gdzie tam ja do jego kuzynki...maskakra

Wysłany: 6 października 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no jeszcze lepiej... Chore to :/ a skąd wiesz, że już to na Was spadnie?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby no jeszcze lepiej... Chore to :/ a skąd wiesz, że już to na Was spadnie?
    bo mój tata to już dostał i jutro idzie do adwokata się zrzekać , jak on się zerknie to przechodzi na dzieci na mnie i siostrę , a po mnie na młodą i na tego malucha który nawet jeszcze się nie urodził, ale do tego czasu już się urodzi, a nawet gdyby nie to podobno już poczęte dziecko dziedziczy i trzeba z tym porządek robić...chore chore

Kobiety na listopad- połowę listopada to już zimowy kombinezon dla noworodka ? jesienny raczej nie ma sensu ? nie wiem jaki rozmiar wybrać żeby nie utonął ale żeby też nie był ukiszony w nim jak ogórek :P

btw. moja koleżanka się właśnie zrzekała i jej dzieci - trójka także całość kosztowała ją 500 zł, wizyta u notariusza, jakieś tam znaczki sądowe, jakieś postanowienia, odpisy czy coś i wyszło 500 zł. Super mam na co wydawać jak na takie pierdoły po kimś kogo nawet nie znam :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 11:45

• kas50 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby te sprawy spadkowe to okropienstwo jakieś:/

Co do kombinezonu to przy dzisiejszej pogodzie,a u mnie od kilku dni jest ok.5st.w grę wchodzi już kombinezon zimowy. Ja mam taki zwykły z Pepco 0-3ms.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ruby te sprawy spadkowe to okropienstwo jakieś:/

Co do kombinezonu to przy dzisiejszej pogodzie,a u mnie od kilku dni jest ok.5st.w grę wchodzi już kombinezon zimowy. Ja mam taki zwykły z Pepco 0-3ms.
    u mnie też zimno, a nawet gdyby to chyba połowa listopada to i tak cieplej nie będzie raczej...ja mam okazję odkupić od jednej babki po jej dziecku za 15 zeta zimowy tylko kazałam jej pomierzyć bo mam już jeden 3-6 msc i jest dużo za duży więc jakby był mniejszy od tego to wezmę. Możesz mi zmierzyć długość od ramienia do stopy twojego? i pod paszkami please:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka krowa do mnie w sklepie o już końcóweczka co...a ja mówię no jeszcze 4 może 5 tygodni...a ona chyba Pani żartuje i taki duży brzuch i jeszcze tyle czasu, no niemożliwe...

głupia krowa :P

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeszcze nie jestem mamusia... Byłam dzisiaj na wizycie i szyjka miekka i wysoko, ale o rozwarciu nic nie mowil. Mialam tez spotkanie z polozna, ktora przyjmie mi porod i mamy czekac do wtorku. Potem ktg i w razie czego da mi czopki do domu. Takze ten...suwak nieaktualny poki co:)

Ruby współczuję sytuacji...biagania, załatwiania i d.py zawracania w dodatku ze to daaaleka rodzina. A co do tej Pani krowy...to porażka..

Ja mam jesienny kombinezon w typie misia z pepco, ale jak tak dalej pojdzie to chyba nie założę go nawet malej :)

Cynamon jeszcze bedziesz sie dziwic i smiac sie z wlasnego brzucha, a wlasciwie z jego ksztaltow:)

2da6343587.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jutra z rana napiszę Ci wymiary :-)
    Dziś już padam,a wszystkie ciuszki mam w siatkach,muszę poszukać;-)
    Dziś zrobilam postęp,wypralam pierwszą partię ciuszkow dla Małego :-)
    Myślę,że w 3 pralkach się zmieszcze.

Mój sen o zębie miał jednak swoje podłoże,dziś w pracy teść miał atak serca,zabrala karetka,na szczęście sytuacja opanowana.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• kas50 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby nie przejmuj się glupim gadaniem :-)

Ewelinka a Ty już po terminie jesteś?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ