Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
IR super wiadomości, ludzik już nie taki mały
Kjopa no jak masz fajną lekarkę na NFZ to zostaw, zawsze to spore oszczędności w badaniach i receptach
Kas nic się nie martw połowa z tego to obrzęki, u mnie niestety też ciągle na plus, ale już się z tym pogodziłam...Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Ruby mi to bez różnicy jeśli chodzi o badania. Na NFZ to wiadomo a u tej drugiej pakiet na całą ciążę i wszystkie badania. Tylko ten lux med mnie wkurza bo jadę 12-14km. osobno USG,osobno wizyta i kazała iść do immunologa a wczoraj skończyły się zastrzyki i chodzić się prosić po lekarzach a ta na NFZ to wszystko w jednym więc duży plus.
Kas mi w pierwszej na koniec też tak szło +4,+5kg. na miesiąc. Póki co waga stoi w miejscu. Tfu,tfu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 18:56
-
nick nieaktualnyKjopa no to faktycznie mało wygodne:)
Ja też dzisiaj byłam upuścić krwi i zrobić GBS i biocenozę. Morfologia ujdzie, płytki trochę zaniżone, ale dimery znowu trochę spadły także to mnie cieszy, mocz też cacy tylko czekam na te wymazy jeszcze jak wyszłyKjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kjopa duży już ten twój dzidziolek:-)
O ja dzisiaj miałam jechać na badania mocz, morfologia ale zaspałam, jutro muszę się ogranąć.
Ruby fajnie czytelnie teraz na pierwszej stronie.
Dziewczyny wy narzekacie na dodatkowe kg ale wy na końcówce jesteście, ja mam brzuchol wywalony jak nie wiem, a gdzie tam do końca. Chyba mi zostały słabe mięśnie po poprzedniej ciąży.Kjopa3 lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
ewelinaaKa Gratuluję!!!!
Pełnia za 4 dni a obłożenie w szpitalach pełne. Moja przyjaciółka 37tc też ma skurcze od czwartku. Była w szpitalu na weekend,dawali jej jeszcze leki na powstrzymanie skurczy. Lekarz jeden mówił,że cesarkę jej zrobią wczoraj bo wszystko pozamykane a przyszedł ordynator i wygonił do domu. Skurcze miała już o mocy 100 i sprzęt piszczał a ten ją wygonił. Lekarz któryś jej mówił,że może szyjka nie zareaguje bo miała pierwszą cesarkę,skurcze bardzo mocne i może jej macica pęknąć raz po cesarce blizna,dwa po laparoskopii lub laparotomiiEwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Kurcze patrzę na te wyniki morfologii i martwią mnie te leukocyty 13,6:(
Cały czas rosną eh
Kjopa toż to skandal, pewnie koleżanka teraz cała w stresie siedzi w domu...oby jednak ruszyło i poszło sprawnie...
Kobiety jak się pozbyć owocówek? całe lato ich nie miałam a teraz nagle od kilku dni królują w kuchni...wszystko już pochowałam co szło, pomyłam a te dalej siedzą...macie jakieś sposoby albo preparaty?
Wczoraj czytałam dziewczynę z pociągu, w jeden dzień machnęłam bo tak mam z książkami że jak już zacznę to nie ma bata muszę skończyć. Szału nie było ale bohaterka ładnie żenująca osoba...wiem wiem miałam problemy i w ogóle ale co ona tam wyrabiała- wstyd na maksa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 11:21
-
Książka tez pochlonela mnie w jeden dzień,teraz chyba wyszedł film w kinach.
Właśnie na necie podają normy leukocytow w ciąży do 15. Zobaczę co ginka jutro powie,choć przypuszczam że wynik ok,to jednak ten wzrost trochę mnie zaniepokoil.
Dziś czeka na mnie góra prasowania...
-
nick nieaktualny
-
Ja zamowilam z allegro.spioszki i farbuja:/ tzn.jedna para turkusowych,na szczęście mialam przeczucie i przed praniem wrzucilam je do miski z wodą i puściły. Pozostałe kolory nie.
Ja wczoraj wypralam ostatnia partię ciuszkow,teraz prasowanie. A w nast.tyg.jeszcze muszę poprac kocyki,przescieradlo,ręczniki itp. trochę tego jednak się uzbierało