Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Irek, no myśmy poszaleli, ale jakbyś była tym akurat zainteresowana, to ostatnio widziałam używane Hartany prawie jak nowe na olx, w całkiem dobrych cenach. Jeśli chodzi o wygląd to szału może nie ma, ale wygodny jest bardzo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 13:20
-
Dziewczyny, tak z innej beczki. Któraś ogarnia temat rozszerzania diety? Moja tylko cycowa, i zdaje się tak 6 miesięcy można. A potem - uwaga - pół łyżeczki kaszki manny (z glutenem!), czyli całkiem odwrotnie jak przy moich poprzednich, gdzie gluten był zakazany do 10 mż
-
nick nieaktualnyIR ja mam na białej ramie powiem ci że śmigam nim cały czas po błotkach nie błotkach i wcale upieprzony nie jest, nie żebym jakoś chwaliła ale mówię całkiem serio....a wizualnie dla mnie super
my mamy taki:
http://static.pokazywarka.pl/a/n/s/9aa7d0e1161d0e5748512d103def2da1_orig.jpgMilka1991, Imię_Róży, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Dziewczyny, tak z innej beczki. Któraś ogarnia temat rozszerzania diety? Moja tylko cycowa, i zdaje się tak 6 miesięcy można. A potem - uwaga - pół łyżeczki kaszki manny (z glutenem!), czyli całkiem odwrotnie jak przy moich poprzednich, gdzie gluten był zakazany do 10 mż
ja planuję od kleiku kukurydzianego zacząć po 4 msc -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kurcze fajne te wózki no ciężko mi się będzie zdecydować. A powiedzcie mi one mają rączki ruchome? Bo też bym chciała. Milka w tym Aresie to oglądałaś na żywo ten wózek?
MT ja rozszerzanie zaczynałam od kleiku kukurydzianego i marchewki:-) ... Znowu coś się zmieniło w schemacie żywieniowym?
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Ja choruje dziewczyny na anex sport strasznie mi się podobają te wozeczki ale mój M mówi żeby się rozejrzeć za czymś troszkę tańszym:/ bynajmniej niedługo pojedziemy do Łodzi rozejrzeć się troszkę ale jeszcze kupować nie będziemy;)
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Ja wolę bardziej "przewiewne" wózki. W sensie im mniej plastikowe tym lepiej. Szczególnie na lato.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 22:00
-
Kasia to idziemy w te same klimaty mój typ nr 1 to anex sport ten szaro różowy ...wiem, wiem mój m też kręci nosem że za dużo różu ale co ja poradzę że mi na mózg padło;-)
Dziewczyny źle się wyraziłam nie chodzi mi o ruchomą bo mamba też miała tylko odginaną, kurcze muszę sprawdzić jak to się fachowo nazywa.
MT ale te wózki mają jakie9 tam specjalne systemy wentylacji pod spodem także one tylko wydają się plastkiowe:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 22:28
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Hej
Jeśli ktoś szuka wózka który nie ma plastikowej gondoli to się znajdzie np baby desing np Lupo lub Dotty bardzo dobre wózk i nie kosztują 5 tysięcy :p
Milka Twój wózek ma bardzo dobrą amortyzację wiem bo wiziłam dwa ostatnie miechy młodego w nim. Jedyny minus to że hamulec się ciężko wciskał, ale nie jest powiedziane że w Twoim tak będzie.
Co do rozszerzania diety jestem na bieżąco bo my zaczęliśmy po 6mc tak jak nowe wytyczne przewidują. Dałam marchewkę jak miał 5,5 ale tak o ma spróbowanie. Wiadomo że trzeba dziecko obserwować jedno będzie gotowe szybciej, drugie później.
I polecam Wam poradnik żywienia dzieci 1000 pierwszych dni. Tam jest wszystko fajnie opisane. Wpiszcie w przeglądarkę to wyskoczy Wam pdf do pobrania.
Mój Mikołaj płakał na chrzcinach w kościele bo mu się nudziło, nie chciał być na rękach i w kurtce ale wcale mnie to nie stresowało. To tylko dziecko :p tylko księdza prawie nie słuchałam bo mi zagłuszał.
Milka1991, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny