Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratku super że mały rośnie takie drobne sprawy serduszkowe z reguły po porodzie same zanikają na szczęście.moja miała zwapnienie na serduszku-prawdopodobnie spowodowane moim przeziębieniem,teraz zdrowa jak ryba
Isulina wiem ze nie tragedia ,ale to dopiero 16 tc, zobaczymy co powie...ale raczej nie jest zwolenniczka głodzenia wiec raczej da więcej insuliny zebym mogła więcej zjeśćBratek lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyHej kobiety:)
Rzeczywiście cisza jakaś nastała, ale na różowej też dziewczyny mniej piszą...szkoda
Mid twój dostaje naganę i mam nadzieję, że się poprawi bo jak nie to będzie miał z nami do czynienia
Bratku no to wspaniale że wszystko ok, o tych szmerach już od kogoś słyszałam, ze tak mieli ale podobno z czasem samo mija.
Ja byłam na mieście oglądać sukienki, no i znalazłam na mnie i na młodą takie same, tzn na młodą nie ale ta Pani szyje te sukienki i może mi taką właśnie dla młodej uszyć nie jest to jakiś szał pał, ale nie chcę też przesady więc czekam aż m wróci i mam zamiar zaciągnąć go i wybrać dobry fason i kolor skupiłam się oczywiście na lekkim różu, brudnym różu i łososiu intensywnym bo młoda by tego nie przeżyła jakbym jakiś granatowy czy szary wybrała
Mam taką wizję że musimy mieć takie same sukienki i czuję, że to będzie strzał w 10Bratek lubi tę wiadomość
-
Bratku gratuluje synka a termin według USG będzie Ci się teraz ciągle zmieniał i raczej się tym nie sugeruj mi ostatnio nawet przy pomiarze głowy wyszedł na 17.06 a z OM mam na 10.07. Ale wiadomo lepiej wszystko mieć naszykowane wcześniej w razie czego i spokojną głowę
Ruby fajnie że kiecki znalazłeś jak było z Zakopanem wczoraj? Pogoda dopisała?
-
nick nieaktualnyEjrene no koło południa jak dojechaliśmy to było ok, ale jak zaczęliśmy spacerować po Krupówkach to coraz zimniej się robiło i w sumie nie długo byliśmy. Na Gubałówce podobno zimno więc nie szliśmy bo nie byliśmy przygotowani, a nie chciałam też młodej znowu załatwić
-
Hej. Mam problem z logowaniem na kompie. Wy też? Hmm... ciągle mi pokazuje, że chwilowo niedostępne bo aktualizacja... A z fona się jakoś da. Qrka.
No ale nie o tym. Jesteśmy po połówkowym. Wszystko gra , dzięki Bogu. Nasza dziewczyna swoimi wymiarami odpowiada wiekowi ciąży z różnicą 1 dniamidnight, Ejrene, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
kas50 wrote:Też od rana nie moglam się zalogowac:/
MamoTuska super że mała zdrowa chyba dość wcześnie mieliscie to polowkowe
Tak. Na początku widełek kiedy można robić, ale jak najbardziej w terminie. Poradnia wyspecjalizowana w usg genetycznym, bo ze skierowania na NFZ, 35 plus .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 12:54
-
nick nieaktualnyHej kobiety
MamaTuśka super , że dziewuszka rośnie zdrowo i tak ma pozostać
Ja też od kilku dni mam problem z logowaniem tutaj, nawet nie mogę czytać, ale dziewczyny pisały , że podobno do końca dzisiejszego dnia problemy mają zniknąć
wczoraj wybrałam sukienki dla mnie i młodej, dla mnie jest tylko do poprawki bo za szeroka w ramionach, a młodej mają uszyć taką samą, mam nadzieję, że słowa dotrzymają, z wymiarami mam się zgłosić w przyszłym tyg
A sukienki będą takie:
http://pokazywarka.pl/mfeq2z/ ZdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:19
-
Hej Dawno nie zaglądałam, ale już Was nadrobiłam
Kas, Bratku gratuluję chłopaków
agatia wrote:Ejrena w 21+1 waga między 350-370g.
Ejrene jak samopoczucie? Wyprawka skompletowana?kas50, Bratek lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wit K kupiłam 1 op z Bioaronu dawka wg starych zaleceń, najwyżej będę podawała kilka kapsułek na raz, a później kupię taką jak zalecają. Termometru nie testowałam ale zaraz się do niego dobiorę to sprawdzę
Ejrene lubi tę wiadomość
Wiola90 wrote:Wit K kupiłam 1 op z Bioaronu dawka wg starych zaleceń, najwyżej będę podawała kilka kapsułek na raz, a później kupię taką jak zalecają. Termometru nie testowałam ale zaraz się do niego dobiorę to sprawdzę
To testuj chyba też go kupię zamiast tego brauna. Mam jeszcze dylemat co do laktator, wiem tylko że ręczny kupię.
A Ty jak się czujesz? -
Ejrene wrote:To testuj chyba też go kupię zamiast tego brauna. Mam jeszcze dylemat co do laktator, wiem tylko że ręczny kupię.
A Ty jak się czujesz?
Ogólnie czuję się dobrze, tylko siedzieć ciężko bo ciągle czuję ból pod prawym żebrem, chyba nogę mi wpycha. Po ostatniej wizycie lekarz kazał mi się oszczędzać bo brzuch twardnieje i Mała mocno główką napiera. Pod koniec przyszłego tygodnia chyba zacznę pranie.MamaTuśka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny