Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola90 wrote:Ja mam ręczny z Lovi ten 2-fazowy, ale nie powiem Ci jak się sprawdza o nie mam na kim przetestować
Ogólnie czuję się dobrze, tylko siedzieć ciężko bo ciągle czuję ból pod prawym żebrem, chyba nogę mi wpycha. Po ostatniej wizycie lekarz kazał mi się oszczędzać bo brzuch twardnieje i Mała mocno główką napiera. Pod koniec przyszłego tygodnia chyba zacznę pranie.
Ja chyba też o ile pogoda ładna na suszenie bedzie na dworze bo trzeba poprasować puki jeszcze jest siła mi też ostatnio z prawej strony majstruje przy żebrach bo boli tam, i nie ważne czy siedzę czy leżę. A Ty USG 3 trymestru już miałaś czy dopiero będziesz mieć?
I materac do łóżeczka możesz mi jeszcze napisać jaki masz? W ogóle to coś Ci zostało do kupienia? -
Ruby wrote:Kobiety a czemu nie laktator elektryczny? że ręczny lepszy jest?
Ja też nie będę raczej często odciągać ale wolę w domu mieć. Więc tak jak Wiola podała że względów ekonomicznych bo tańszy
A z tymi laktatorami to też różnie, moja koleżanka elektrycznym malutko ściągała a ręcznym dobrze dużo szło. Ale nie wiem co to za model tego elektrycxnego był. -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ja też nie będę raczej często odciągać ale wolę w domu mieć. Więc tak jak Wiola podała że względów ekonomicznych bo tańszy
A z tymi laktatorami to też różnie, moja koleżanka elektrycznym malutko ściągała a ręcznym dobrze dużo szło. Ale nie wiem co to za model tego elektrycxnego był.
ps. powiem wam w sekrecie, że mi karmienie wcale nie sprawiało przyjemności więc nie płakałam jak pokarmu nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 14:14
-
Ja też mało odciagalam,bo mała nie chciała za bardzo pić z butelki:/ ale zostawilam sobie. Ja mam problem z ubrankami,mam wszystkie po córce,większość różowe,a jak faktycznie będzie syn to chyba na allegro wystawie.
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ja też mało odciagalam,bo mała nie chciała za bardzo pić z butelki:/ ale zostawilam sobie. Ja mam problem z ubrankami,mam wszystkie po córce,większość różowe,a jak faktycznie będzie syn to chyba na allegro wystawie.
-
Usg dopiero 2 czerwca Materac będzie z pianki poliuretanowej, ale jeszcze nie zamówiony. Czekam na dostawę łóżeczka i dopiero jak mąż przerobi to zamówimy konkretny wymiar. Do kupienia został jeszcze fotelik, biustonosze do karmienia i muszę jeszcze kupić jakieś ciemniejsze ręczniki do szpitala bo mam same jasne w domu. Wózek zamówiony ale czekamy na odbiór. Poza tym wszystko mam.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ruby wrote:Ja tez mam po młodej wszystko, takie piękne ciuszki! ciekawe co u mnie będzie
Też uboleeam nad tymi ciuszkami,wszystkie mało noszone i slodziutkie.eh -
Wiola90 wrote:Usg dopiero 2 czerwca Materac będzie z pianki poliuretanowej, ale jeszcze nie zamówiony. Czekam na dostawę łóżeczka i dopiero jak mąż przerobi to zamówimy konkretny wymiar. Do kupienia został jeszcze fotelik, biustonosze do karmienia i muszę jeszcze kupić jakieś ciemniejsze ręczniki do szpitala bo mam same jasne w domu. Wózek zamówiony ale czekamy na odbiór. Poza tym wszystko mam.
I na jaki wózek się zdecydowliście ? Wstaw fotę fajnie że już prawie wszystko macie.
Kas pewnie, jeśli 3 dziecka nie planujecie to sprzedawaj bo po co trzymać.
Ruby no ja niby planuje karmić, tak choć 6 miesięcy bym chciała ale na mojej liście wyprawkowej jest też mm :p bo wolę w domu mieć.
A w ogóle mamuśki ile karmiłyście piersią?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Będzie taki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26f5f7b7bc6d.jpg
Długo zastanawiałam się nad kolorem, w sumie ciągle nie jestem całkiem przekonana, ale coś trzeba było wybrać. -
Ruby wrote:fajny, bardzo fajny a bebetto wózki to u nas królują na placu ciągle widzę bebetto wózki
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ruby wrote:Ejrene ja 2,5 miesiąca potem dopadło mnie zapalenie piersi masakryczne i mleka mało było więc nie walczyłam specjalnie, a odczułam ulgę po odstawieniu ale mm podawałam już wcześniej, musiałam dokarmiać...
A jakim mm karmiłaś później?
Wiola fajny wózek nmi się podoba
Kas Ty długo karmiłaś? -
Ja karmilam 16ms córka piła tylko z piersi,modyfikowanego nigdy nie tknela.
Ruby a Ty masz wózek po mlodej czy nowy będziesz kupowac?
Sliczne są te wozki BebettoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 14:43
Ejrene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene karmiłam najpierw NANem ale jakoś niezbyt pasował i na Bebilon się przerzuciłam, tym już karmiłam do końca. Teraz chyba zacznę od najpopularniejszego bebiko
Kas ja mam prawie nową spacerówkę baby design walker , kupiliśmy młodej ale nie chciała jeździć więc jest jak nowa ( mam nadzieję )na strychu u rodziców Gondolę muszę kupić.
Mieliśmy TAKO 3 w 1 ale sprzedaliśmy bo duży i ciężki był ale dość wygodny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 15:08
-
Ja widziałam dziś na żywo ten wózek (tu link do wersji full):
http://www.leo.sklep.pl/wozki/wielofunkcyjne/jane-2/wozek-jane-reverse-muum-4w1baza-isofixtorbaparasol-jane--3-nowe-kolory-2015,p71504664
jestem pod wrażeniem, bo bardzo zgrabny. Kolory słabe, ale nie ma jeszcze oferty na 2016. Nie był to nasz typ, ale...
Waga stelaża 6,6kg składa się migiem. No powiem Wam, całkiem, całkiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 15:33