Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiola - oj tak, Barletta ma sympatyczne wersje - nam wpadła w oko kolekcja Rainbow więc tym bardziej jest tam kilka ciekawych rozwiązań
mid, połóż się, odpocznij i spróbuj w miarę spokojnie doczekać do wieczora. Spokojnie z tymi ruchami - przecież jest jeszcze strasznie wcześnie, więc one same nie są wyraziste. W dodatku wystarczy, że dziecko się inaczej ułoży i już możesz mniej czuć. Zresztą każda ciąża jest inna.
Może zrób sobie mocną melisę, albo coś, żebyś nie wpadła w panikę, bo Kurczakowi to szkodzi
Ściskam mocno :-*MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
Bratku może bym tak nie panikowała...tylko z młodym tak miałam...zaczęłam czuc ruchy-parę dni, potem ustały na dwa dni, na usg było niby ok a w nocy już roniłam...przepraszam ze tak Wam smęce, po prostu im bliżej 18 tc tym bardziej wszystko wraca..bardzo się boję, jakoś ten czas muszę przetrwać-byle we dwójkę...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
mid, ja rozumiem - strata jest dramatem i na Twoim miejscu też bym się pewnie stresowała. Ale wiesz, jak jest - naszym zadaniem jest studzić Twoje lęki, bo one Bablowi nie służą
Tak, jak dziewczyny piszą, jeśli dziś, ale też jutro, za tydzień, nieważne kiedy - będziesz miała JAKIEKOLWIEK wątpliwości, jedź na IP!!!!! Tam wtedy za free masz USG. To jest taki etap ciąży, że już nie w kij dmuchał, więc Cię nie zleją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 19:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mid.... to jest niepojęte ;((((((((((((((((((
Czy Mąż wrócił już z pracy???? Mam nadzieję, że tak. Jeśli nie, może dasz radę ściągnąć kogo bliskiego do siebie?
Przytulam z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mogę uwierzyć (((((((((