Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruby ja nic nie zawieszałam bo właśnie nie wiedziałam jak się za to zabrać. Jakbyś się dowiedziała to daj znać bo to chyba jeszcze pół roku po porodzie nie można być dawcą z tego co pamiętam.
Ejrene bardzo ładny brzuszekEjrene lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ruby trzeba zawiesić, jak w DKMS, jak jesteś w ciąży. Ja napisałam e-maila z nr dawdy i przewidywaną datą porodu.
Ejrena ślicznie wyglądasz 'zgrabny brzusio.
A ja nie śpię, bo jest mi tak niedobrze, że ledwo leżę Młoda chyba uciska głową żołądek. Do tego tak kopie po szyjce, że całe podbrzusze boli.
Jutro jadę do labu, już widzę,jak super będzie mi się wstawaloEjrene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja,
Agatia no napisałam do nich e-maila - znalazłam na stronce info , że należy emailem powiadomić w razie ciąży.
Wiolka tak jeszcze 6 miesięcy po porodzie więc też wyslij emaila do nich
Agatia 2 w nocy?! bój ty się Boga kobieto o tej godzinie na forum pisać
Dzisiaj jeszcze plamie po cytologii , ale lekarz mnie ostrzegał że tak będzie i mam nie panikować
No i to jest moja druga doba bez luteiny!!!hura nareszcie nie będzie tyle tego ze mnie wyciekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 08:21
-
nick nieaktualny
-
Ruby nie kracz
Ejrene też jestem ciekawa... Z jednej strony wolałabym iść jak najszybciej i dowiedzieć się cokolwiek, z drugiej wolałabym na pierwszym usg zobaczyć coś więcej, serduszko... Więc zdam się na gina, kiedy każe mi przyjść wtedy pójdę jeśli nawet powie, że najlepiej za tydzień, to trudno, poczekam -
Hej laski dzisiaj lecę do diablo i jakoś spać nie mogę
Kas ostatnio godzina 2, to dzisiaj ciut przyzwoitsza ja niestety w ciążąch cierpię na bezsenność.
Wczoraj zrobiłam drobnicowe zakupy: kilka pieluszek tetra, flanela, bambus, 2 butelki, awaryjnie smoczki, galoty siatkowe i podkłady poporodowe. Na więcej szaleństw pozwolę sobie, jak przyjdzie zwrot podatku z US.
kas50 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:U mnie nic ciekawego ciekawego A i Ciebie ?
Cynamonku dzwoniłaś do gina?
Brzuch jeszcze niby niewielki a mi już się ciężko robi, a co dopiero za kilka miesięcy...mówię byle wakacje miną , a potem już jakoś poleci
Cynamonku na kiedy wizyta? co ty dzisiaj tak cicho- wszystko ok? -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby już jestem
Wróciłam właśnie z szybkiego usg jest pęcherzyk ciążowy i już tworzy się zarodek ciąża młodsza, wg daty 6w0d a wg usg 5w2d. Za tydzień kolejne usg
I co na pewno ci ulżyło , że wszystko idzie do przodu co?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Ruby już jestem
Wróciłam właśnie z szybkiego usg jest pęcherzyk ciążowy i już tworzy się zarodek ciąża młodsza, wg daty 6w0d a wg usg 5w2d. Za tydzień kolejne usg
Różnicą się nie przejmuj ja też za tydzień wizytuje. A coś Ci suwaczek zdechł ?
Ruby ja mam wrażenie że teraz mam więcej chęci i energii niż dwa miesiące temu :p mimo iż czasem mam chęć odczepić brzuch choć na chwilę i coś mi nie wygodnie ostatnio i leżeć i siedzieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:58
-
Ruby ulżyło bardzo bo objawów w chwili obecnej zero na szczęście szybkie usg i to bezpłatne - fajny ten mój gin jednak normalna płatna wizyta jak już serduszko będzie
Ejrene no zdechł suwaczek i to po raz kolejny! Muszę go zmienić, z innej strony wezmę -
nick nieaktualnyWitam się piatkowo
Cynamon różnica sie zrówna, fajny ten twoj doktorek super trafiłaś patrze na twój suwaczek i przypomina mi się jak niedawno to samo u siebie czytałam
Ejrene ja pamiętam jak w lipcu z tym brzucholem byłam załamana, spać ie moglam, odwarać się w nocy to katastorfa była bo ten brzuch taki mega do przodu mi wystwał, ale ty już jesteś na finiszu więc nie masz się co martwić - fajnie że wprost przeciwnie masz energię
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
No właśnie ostatnie dni źle mi się śpi bo czy na lewym czy na prawym boku mam wrażenie że dziecko gniote bo on się po bokach wypycha, i ciągnie mi ten brzuch że aż boli chyba od naciągającej się skóry. Jeszcze niby miesiąc.
Mrówki mi się wprowadziły do tego wyremontowanego pokoju